Rasel Krou ili Mark Valberg?

A za ovog drugog prvi put cujem. Ja se pitam sta zene vide na

2018034ae13009dc66f62ecf7b878c23.jpg

Obojica su idioti privatno
Samo je rasel pojam za marka jer je glumac i to vrlo dobar kad oce
Mark je debil od glume nema ni g
A ne lozim se ni na jednog od njih, samo sa markom ne mogu da gledam film, a sa raselom gledam obavezno jer ga volim ko glumca i svidjaju mi se filmovi sa njim

Jedan od meni omiljenih filmova bliatavi um, pa nemoj me zajebavati da poredis takvog cara od glumca sa onim nedonoscetom markom :roll:

Obojica su idioti privatno
Samo je rasel pojam za marka jer je glumac i to vrlo dobar kad oce
Mark je debil od glume nema ni g
A ne lozim se ni na jednog od njih, samo sa markom ne mogu da gledam film, a sa raselom gledam obavezno jer ga volim ko glumca i svidjaju mi se filmovi sa njim

Jedan od meni omiljenih filmova bliatavi um, pa nemoj me zajebavati da poredis takvog cara od glumca sa onim nedonoscetom markom :roll:

Rasel jeste dobar glumac, dok je ovaj uzas uzasa od glume, ali isti su karakteri, gotovo preslikani; samo je ovaj Australijski debil, a ovaj drugi odrastao na ulicama Bostona. Upropastio mi je Maxa Pejna jbte. :sad2:

Mene kao gledaoca zabole za njihov privatni zivot, znam da su idioti jer cujem tu i tamo,al me zabole
Kao gledalac i veliki ljubitelj filmova odgledacu film sa raselom jer zna da glumi i zna da odabere jak film, a sa markom necu jer ne ume nista

Rasel nije ruzan covek kad se sredi, no kad se zapusti od pica i svega i ugoji onda je uzas....al dobro kad je u normalnoj fazi mogu da razumem da se nekome svidi, na stranu sto je karakterno idiot, pa nece ga zeniti tamo neka mileva iz srbobrana koja se lozi na njega :lol: Nek se lozi

A za marka treba da imas bas veliku dioptriju i nedostatak korteksa da bi se lozio na tu nedoraslu spodobu, on zraci i preko ekrana debilizmom, veciti klinac i te fore, fuj, plus mu kompleks izbija do blagajne bioskopa da i ne udjes u salu za film :lol:

Do jaja si merodavni filmofil kad ti je dobar glumac dok se ne ugoji

Jbt al si glup kad nisi skapiro sta sam napisala
Kazem za lozenje na njega u fizickom smislu razumem koja se lozi kad izgleda normano
Nevezano za glumu
Ne mora neko biti dobar glumac da bi se lozio na njega fizicki, si toliko glup
Svo vreme na temi odvajam njihovu glumu i izgled na koji se neki loze
Jedan ima glumu a izgled kako kad
Drugi nema nista
Kopcas li bre nesto il samo da napises da popunis dnevnu kvotu,nemoj neka tema iz desnog menija novih tema da prodje bez tebe

Jbt al si glup kad nisi skapiro sta sam napisala
Kazem za lozenje na njega u fizickom smislu razumem koja se lozi kad izgleda normano
Nevezano za glumu
Ne mora neko biti dobar glumac da bi se lozio na njega fizicki, si toliko glup
Svo vreme na temi odvajam njihovu glumu i izgled na koji se neki loze
Jedan ima glumu a izgled kako kad
Drugi nema nista
Kopcas li bre nesto il samo da napises da popunis dnevnu kvotu,nemoj neka tema iz desnog menija novih tema da prodje bez tebe

Sve vreme

Interesantno je da neki muškarci misle da je ovaj ćelavi neka faca.
Mnogi pokušavaju da liče na njega.

To samo dokazuje da nemaju pojma o ženskom ukusu.
Ili u njima čuči latentni homoseksusalac koji vrišti da ga neki bilmez krši.

A Rasel Krou je primamljiv na oko, a i kao glumac je dobar.
I meni se, kao Metli, najviše dopao u "Briljantnom umu".

Pa i on je tezak pajser, plus, jedan od najgorih za saradnju u Holivodu, umisljeni drkos.

Auh, cekaj, pa sada mi je jasno :think:

ma ništa ti nije jasno
ja se samo šalim bejlija sam pomenula jer volim njegovu ulogu betmena.
a holivud imam već ovde na ulicama grada u kome živim pa mi ni rasel ni ovaj drugi nisu toliko zanimljivi
kao momci koji parkiraju na pešaćkom crni đip i odu da piju kafu namontirani ko da su pošli na dodelu oskara
kažem ti svuda gde se okreneš poneki holivud:lol:

Poslednja izmena:

Back