Rascep realnosti,uticaj ili misterija?

• Začetnik teme Začetnik teme ogre
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

ogre

Zainteresovan član
Poruka
116
REALNOST

To je svakodnevni zivot sa sasvim predvidljivim desavanjima (jednom recju svet obaveza) svet u kome nista nije cudno ali je sve opet moguce i samim tim je neobjasnjivo(ako nam je neobjasnjivo mi jesmo stvarno deo realnost)jel covek kada pocne da shvata taj paradoh realnosti to nesto neobjasnjivo on rastavlja realnost.

RASTAVLJENA ILI ISCEPANA REALNOST

To vam je iscenirani svet,svet kontrole,svet nenormalnog ili popularnije paranormalnog,magijskog,energetskog u cilju da se nesto ostvari a da se opet nerazume i da se ljudi toga plase(znaci STRAH).Pojedini ljudi funkcionisu u takvom svetu zato sto znaju kako funkcionise i ti isti prave rascep.

Kako se snaci ako ste podeljeni izmedju ta dva sveta,znaci samo dva?

Nebi se smelo desiti da si podeljen između tih svetova. To može ostaviti ozbiljne posledice, kao da živiš u polu-realnom svetu, pa čas te vuče na jednu, čas na drugu stranu. Tu iscepanu realnost ljudi obično postižu meditacijom, ako si poslovan čovek sa puno stresa, meditacija ti je put na mesto koje ti želiš i tu odmaraš um. Ne znam, nisam neki ekspert, ali mislim da to ne valja.

A ti mi prijatelju zvucis kao sluzba?
Kako se odrzava kontrola vas(ako si sluzbeno lice)?
I da sam psihijatrija(ali tu frazu koristi policija po beogradu) ja sam nesto sto je osudjeno da trpi da bi ti bolje funkcionisao(jel ludnica nije naivno mesto a ni doktori koji su u njoj) a sto je jos najbolje ti nisi ni svestan da si u rascepu(jel si nasao tacku mirovanja i rekao bih da si prosao sito i reseto).
Kako nesto tajno funkcionise?(mozes da budes lud kao ja a blizu vatre a ne kao ti koji misli da si blizu vatre(cak si siguran) ali da neznas sta te greje.

Ponovo postavljam pitanje:dali neko moze da da neki savet kako da zivim pod gore navedenim okolnostima?

pa ako si rascepljen toliko da ne mozes da funkcionises onda da, psihijatrija, inace moze neka delikvencija i cuda
:sad2: mislim da sam stigla dotle
drugo bi bilo da dobro reagujes na napade ali ne mozes to
ne znam ni ja sta cu, bez veze sam se shirila

prof. sam blokirana potpuno tako se osecam, plus sto moras u kolektiv da se uklopis :III i tu je pogresno kriviti nekoga a imam sklonosti ka tome

Poslednja izmena:
Pa i kada bi svatio bilo bi ti paradoksalno(ludo)...
Sizofrena cepanja sta je to bitno i ti ljudi se bore za normalu vise nego neko normalan(zato sto su pod kontrolom)normalna osoba to nemoze da shvati:Kako neko moze da me kontrolise?Kako je moguce da nemam nikakve slobode?Kako je moguce da su mi sva cula porobljena?Kako je moguce da ustvari neznam kosam ako je takav oblik kontrole moguc?Kako je moguce da cujemo glas u svojoj glavi i ako taj glas nije deo nas vec neko drugi(djavo,bog ili sta god)?Kako je moguce ispitivanje ljudi u snu?Kako je moguce da dosada nauka sa svom tehnikom nezna sta je san?Kako je moguce da postoji definicija halucinacije a da medicina ne koristi halucinacije u svoju korist?kako je moguce ....

To je samo mali delic pitanja koje ja postavljam sebi i drugima proucavajte ova pitanja pa da pricamo malo i ako bude nekom interesantno da se raspravimo i podelimo saznanja i razmenimo ubedjenja jel meni je to cilj i zelja.

pa ajde beki cu da je oslovim

- - - - - - - - - -

A zasto ja to sve razumem a svi drugi ne?
Ako vec znas,neprebacuj mi ,nego hajde malo da raspravljamo o problemu.

sta razumes
samo sto zivot ne funkcionise po tripovima

- - - - - - - - - -

odnosno, tripovi su mozda nekad korisni, ali kad pocnu da smetaju vise nisu, mora da se ima odredjeni balans koji kad izgubis hehe

ma ne preteruj
pa razni ljudi menjaju nickove, obrati paznju, neki ih ne menjaju nikad, neki to rade. eto takva im je pojava

Neki ih imaju na desetine ali ih niko ne provali pa ne znaju za njihov tajni život.

Nije pitanje nikova već pitanje imena, tj. nadimaka. Normalan čovek se gnuša da ga neki ljudi oslovljavaju sa imenom, drugi sa nadimkom, treći sa oboma. Zato te i pitah kakvi su to ljudi koji imaju bipolarna imena kojih se ljubomorno ne odriču?

Žene smo, valjda možemo mi pre da pronadjemo uzrok te neobične pojave nego oni tupsoni.

pa ne mislim da je to nista specijalno :eek:

- - - - - - - - - -

pa i ti si izgleda menjala nick??

Kako sad nije ništa? Zar nisi ti na ovoj temi napisala:

verovatno psihijatrija

ogre a sto ne ides kod doktora?

Jesam, menjala sam ga zato što mi je originalni iz 2006. ugašen kada sam otputovala iz Srbije. I veruj mi da ga nikom neću reći koji je da me ljudi ne bi mešali sa onom koja sam tada bila.

ne, to sto on prica je nesto mozda ozbiljnije, mada mislim da ne treba ovde o tome
svako ima nekakve navike, znaci da li ti menjas nickove ili busis usi ili tako
a drugo je kad si pomalo ili vise prso
ili jos uvek mozes da se nosis sa nekim svojim svetom ali mozda teze

mozda neko ima na neki nacin tu podeljenu realnost ali nije nefukncionalan, prosto su takvi ljudi. ono mozda je nekakva inspiracija
nekako zabagujes pa ti vise nije lepo nego smeta. mada mislim da svi imaju neke tajne realnosti, ali imaju i kontakt sa pravom, pa kad to nekako ispadne iz okvira onda tako

Poslednja izmena:
ne, to sto on prica je nesto mozda ozbiljnije, mada mislim da ne treba ovde o tome
svako ima nekakve navike, znaci da li ti menjas nickove ili busis usi ili tako
a drugo je kad si pomalo ili vise prso
ili jos uvek mozes da se nosis sa nekim svojim svetom ali mozda teze

Nisi. Ti si jedinstvena i prepoznatljiva. Stil ti je istančan i specifičan. Govorimo o svadjalicama, koje na neku opasku kazu :aha: a sa drugom bojom kose opletu po tebi kao da si im najcrnji neprijatelj.

Pa te pitam, da li je to po tebi normalno?

Back