Rar password

Zoran994

Zainteresovan član
Banovan
Poruka
302
Zna li neko kako da odkodiram Rar fajl? Imam RAR Password Unlocker ali cim ga startujem komp mi pocne zujati i posle nekog vremena se sam ugasi.Ako neko zna molim da pomogne!!!!! :worth::worth::worth::worth:
 
Molim vas, razumite ovo, ovo vredi za SVE, ne samo za ovog degenerika.
Idemo prvo po logici: kada bi jedan običan korisnik kompjutera mogao doći tako lako do programa za dodavanje novca na račun, interneta više ne bi postojalo jer bi bio preopasan za ekonomiju.
A zašto ne postoje takvi jednostavni programi?
1. Zato jer bi se pročulo za takav program, i već bi neko odmah izbrisao sajt i download lokaciju za njega i pokušao uhvatiti creatora (logika).
2. Paypal i gomilu drugih servisa za transport novca SU ENCRYPT-OVANI (ili ti: šifrovani), i svaka transakcija se radi UNUTAR SERVERA, a ne na tvojoj kanti od kompjutera, što znači da je nemoguće hakovat pare ako nisi fizički tamo, a i kada bi bio fizički tamo, podaci bi još uvek bili ENCRYPT-OVANI.
Jedini likovi koji mogu ukrasti pare sa PAYPAL-a su jedno cela oružana vojska likova i još trebaju da nose sa sobom SUPERCOMPUTER koji je jak koliko i desetine hiljada stolnih kompjutera zajedno, i veličine 40x1x4 metra = JEDINI NAČIN DA SE HAKUJE PAYPAL!!!!!!!!
Izgovor nije da se ne razumeš u kompjutere, jedini izgovor je da nemaš trunčicu inteligencije, i da nikad ne koristiš logiku.
Pogledaj ovo: jedini video o tom programu, i još je zabranjeno glasanje da li je dobar ili nije, zašto?? Zato jer kada bi bilo dozvoljeno, svi bi kliknuli DISLIKE.

A što se tiče za ovo crackovanje RAR-a, isto vredi kao i za ENCRYPT-CIJU paypala, kada bi šifra imala više od 8 znakova, trajalo bi ti crackovanje više od 100 godina, a kada bi crackovao šifru od više od 10 znakova: više od 1 000 000 godina, a to je zato jer on crackuje tako što nagađa kombinacije šifri, i za svaki kompjuter ide drugačija brzina nagađanja, zato treba Supercomputer, dok kućni kompjuter nagađa oko 500-1500 šifri u sekund, super computer nagađa na miliarde.
Čak i vrsnim hakerima je NEMOGUĆE da hakuju PAYPAL, ali možda, i to baš možda vrsnim hakerima, i EXTREMNIM matematičarima
 
Poslednja izmena:
ljudi nisu svesni jedne cinjenice,FB i AP hack nema,a sta taj neko ima od toga sto je postavio program koji ne radi,pa vi popunjavate neki survey ,skidate aplikaciju za mobilni koja kosta,ili bilo sta drugo ali u svakom slucaju dajete novac i tako on dobije deo kolaca od "popunjavanja vase ankete"
YT je samo jedan od nacina da se ovakvi "poslovi" promovisu,kontrolise lajkove,dislajkove,cak su i komentari lazni,ko da je to problem

ne tracite vase vreme i novac
 

Back
Top