- Poruka
- 41.325
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
@Keeper @Muad'DibObradović: Detalji, nismo iskusan tim
"Igrali smo dobru utakmicu, detalji su odlučili. Mi nismo iskusan tim. Jasno je sve zbog nekih odluka, a Real je iskusniji tim, dobar tim. Nismo pravili male faulove i to je bio problem za nas", rekao je trener Partizana.
..........................
Žoc kaže da komšije nisu iskusan tim ?
O leb te 'ebo gluplje izjave nisam čuo u zadnjih mnogo godina ...
Filozofira Obradović za medije, izjava je bzvz. Mora opet da pogledam početak 4/4, ali sutra, sad ne mogu.
Kad završe sa vudu ritualom lutkice Kampaca,možda ti i odgovore
Ja gluplju izjavu u životu čuo nisam ... da li je realno da on, kao trener, kaže da nema iskusan timFilozofira Obradović za medije, izjava je bzvz. Mora opet da pogledam početak 4/4, ali sutra, sad ne mogu.
Rekao bih da je mislio na neuigranost tima, na nepostojanje hijerarhije, ne na neiskustvo igrača.Ja gluplju izjavu u životu čuo nisam ... da li je realno da on, kao trener, kaže da nema iskusan tim
Pa ne vodiš junior KK Borac iz Čačka, sunce ti poljubim
Onda se totalistički glupo izrazio ... ali .. totalno ...Rekao bih da je mislio na neuigranost tima, na nepostojanje hijerarhije, ne na neiskustvo igrača.
Dobro došli
Pred nama je druga utakmica košarkaša Partizana u Evroligi, a ovaj put od 20.45 gostuju Realu u Madridu.
Za to postoji druga temaДај бре неку дојаву да узмемо кинту! #НемоДаСиСаси
Možda se u toj izjavi opet negde krije ime "patrijarh Porfirije" ?!Onda se totalistički glupo izrazio ... ali .. totalno ...
FAKnuo državni projekat "srpski Panatenaikos"Kampaco: "Veliki korak"
"Mi imamo drugačiji tim nego prošle godine, u procesu smo adaptacije i upoznajemo se još. Ovo je bio veliki korak napred jer smo veoma srećni što smo pobedili", rekao je Argentinac.