RANJENA VENERA

@ Нећу жваку... само се ти шепури, не смета, па кад стигнеш, а ти нас научи како да '' преваримо'' наше Венере?! :D
Ја сам се заинатила да ћу је макар у старачком дому натерати да ми врати све оно што ми је '' украла! '' :evil:
Али, како, кад сам ја свим мушкарцима ( изузев бившег супруга и моје прве љубави) била сасмо добра другарица и ''Драга Савета'', чак сам се и побратимила са двојицом... лелееее, где ми је памет била, док су се моје другарице проводиле, ја сам читала књиге и писала песме! :(
А, сад, у позним годинама, хоћу ово: :brus::bye:

A to..u starackom domu..javi u kojem ces biti...?

Pa..da mi bacis bidermajer! :heart:
:brus:

Cekaj, cekaj, nesto se ja prepoznajem u ovome... :think: Iako mi je Venera na 16 stepenu Vage. :think: Ni ja nisam za slikarstvo, volim da pisem (ali samo i iskljucivo za sebe), muziku volim da slusam ali nisam kreativna definitivno. :lol:

Imas li jos neku aflikciju sem Neptuna?

Mesec, vladar AC je u sedmoj i u aplikacionom kvadratu sa plutonom i suncem u cetvrtoj. Mesec je u jarcu, a ovi su u vagi:lol: Pluton je iz pete kuce tj. ukljestene skorpije, a naravno sunce je muz. Pa sjedini to sa venerom u kvadratu sa neptunom :sad2:

Taj mesec je u trigonu s ajupijem, ali nista po tom pitanju ne osecam pozitivno, valjda sto je u devici.

A ne znam za vas, ali ja sam spremna da ne popuštam i toliko izbegavam da preuzmem inicijativu da ne bih nekome prišla sve dok mi sam ne pridje i ne zažvali me.

Cudno, isto :confused: :hahaha: :hahaha:
A i toljaga po glavi bi mi dobro dosla i da me odvuce u pecinu :hahaha:

:( :( :([/QUOTE

Ја у наталу имам опозицију Венере и Нептуна... Венера је смештена у 11. кући , у Овну, а Нептун и Сатурн су у 5. кући, у Ваги... оба су ретроградни! :confused:
Е, сад , да ли је гори квадрат или опозиција, или они уопште нису лоши?
Како покренути ову плашљиву Венеру... дође ми да је истресем из ''гаћа!'' ;) :hvala:

Zanimljivo venera je u izgonu u jedanestoj kuci, a to je primarno kuca vodolije potreba za slobodom. Neptun u petoj kuci vecite iluzije, a saturn donosi mali broj predbracnih veza. A jos i taj saturn je retro. Ovako bez karte izgleda da tebi stoji jedna veza koju bi trebalo da odradis, jer se vraca ka veneri, retro saturn je lekcija proslosti. Opozicija se smatra boljom od kvadrata, a predstavlja razvlacenej planeta svaka vuce na svoju stranu.

edit I ja pitam to pitanje? Kako? :besan2:

Poslednja izmena:
Mesec, vladar AC je u sedmoj i u aplikacionom kvadratu sa plutonom i suncem u cetvrtoj. Mesec je u jarcu, a ovi su u vagi:lol: Pluton je iz pete kuce tj. ukljestene skorpije, a naravno sunce je muz. Pa sjedini to sa venerom u kvadratu sa neptunom :sad2:

E, manite se ovakvog objasnjavanja kad sam ja u pitanju, nista ne povezujem i iznerviram se. :rotf:

Mesec u Jarcu. :( Sam po sebi je los, izigrava hladnocu, distanciran (kao ja kad se sepurim), sve emocije drzi u sebi...

A meni vladar 7. Uran, u T-kvadratu sa Mesecom i Venerom, vladar 9. Neptun isto, vladar 11. je sama Venera (:lol:), i dolazimo na kraju do Sunca kao vladara 1. Pa eto, mozda mi iz cetvrtog puta uspe. :rotf:

Taj mesec je u trigonu s ajupijem, ali nista po tom pitanju ne osecam pozitivno, valjda sto je u devici.

Nemoj molim te to da govoris. :lol: I meni je u Devici, predivno aspektovan... Ali dobro, kad mi vec nista ne ide, ne mora ni Jupiter kao jedina svetla tacka...:roll: Inace, meni je tu sekstil, kazu da dobar aspekt strasno uzdize dusu, osoba voli da cini druge srecnima i takoC...

Cudno, isto :confused: :hahaha: :hahaha:
A i toljaga po glavi bi mi dobro dosla i da me odvuce u pecinu :hahaha:

:rotf: Strasne smo.

Poslednja izmena:
A to..u starackom domu..javi u kojem ces biti...?

Pa..da mi bacis bidermajer! :heart:
:brus:
Драга Сенка, мислим да нећемо тек тако да испустимо наше Венере, јавља ми се да ћемо све љубавне проблеме решити пре старачког дома! ;)

Уместо бидермајера, ухвати ово, не биркај превише... :gace::cool:
:bye:

Poslednja izmena:
Драга Сенка, мислим да нећемо тек тако да испустимо наше Венере, јавља ми се да ћемо све љубавне проблеме решити пре старачког дома! ;)

Уместо бидермајера, ухвати ово, не биркај превише... :gace::cool:
:bye:

:heart: :brus:

Moja je potpuno katastrofalna - u XII kuci u jarcu, u konjukciji sa Saturnom, Uranom, Neptunom i ASC...jedina dobra stvar koju mi donosi da mi ublazava 'ruznocu' koju donosi ASC u jarcu (tako mi rece jedna devojka). Daje tajne ljubavne veze, to definitivno (XII kuca i konjukcija Neptun), uvek se osecam kao da mi nesto fali kada sam u "normalnoj" ljubavnoj vezi. Konjukcija sa Uranom donosi to da se naglo zaljubim, ali Jarac i konjukcija sa Saturnom donose to da se jos brze ohladim i razocaram, najmanja sitnica moze da me razbesni i da se zaljubljenost pretvori u netrpeljivost...sve u svemu nista dobro. Venera konjukcija Neptun u XII na ASC bi kao trebalo da donese neki extra talenat za umetnost, ali nazalost, od apsolutno svakog umetnickog talenta sam potpuno operisana...
Jedini dobar aspekt koji imam je sekstil sa Marsom i MC iz Skorpiona, ali to slabo vadi celu stvar :(

:(
Mozda imas talenta... Nego te Neptun zeza... Nisi svesna talenata. Gde ti je Mesec?

Moja je potpuno katastrofalna - u XII kuci u jarcu, u konjukciji sa Saturnom, Uranom, Neptunom i ASC...jedina dobra stvar koju mi donosi da mi ublazava 'ruznocu' koju donosi ASC u jarcu (tako mi rece jedna devojka). Daje tajne ljubavne veze, to definitivno (XII kuca i konjukcija Neptun), uvek se osecam kao da mi nesto fali kada sam u "normalnoj" ljubavnoj vezi. Konjukcija sa Uranom donosi to da se naglo zaljubim, ali Jarac i konjukcija sa Saturnom donose to da se jos brze ohladim i razocaram, najmanja sitnica moze da me razbesni i da se zaljubljenost pretvori u netrpeljivost...sve u svemu nista dobro. Venera konjukcija Neptun u XII na ASC bi kao trebalo da donese neki extra talenat za umetnost, ali nazalost, od apsolutno svakog umetnickog talenta sam potpuno operisana...Jedini dobar aspekt koji imam je sekstil sa Marsom i MC iz Skorpiona, ali to slabo vadi celu stvar :(

zasto je Asc-jarac ruzan...svasta...mozda ces sa godinama sve bolje da izgledas tako nesto...slabo :think:znam ljude sa Asc-jarac, sad mi pada na pamet samo Aca Lukas:rotf:
a i ja imam dosta jarca u izgledu a lepa sam:super:

Ve0Ne na asc bi trebalo da donese i lepotu:think:, neku posebnu, hladnu??!!

zasto je Asc-jarac ruzan...svasta...mozda ces sa godinama sve bolje da izgledas tako nesto...slabo :think:znam ljude sa Asc-jarac, sad mi pada na pamet samo Aca Lukas:rotf:
a i ja imam dosta jarca u izgledu a lepa sam:super:

Ve0Ne na asc bi trebalo da donese i lepotu:think:, neku posebnu, hladnu??!!

Imas i neptuna na scedentu vodi racuna da na vreme skines brkove i ne pricaj da to radis mada opet sa venerom u skorpiji to pali muskarce koji vole takve ribe ko ce ga znati.
Moguce da su ti noge krace i kukovi karakteristicni .Mars i venera su ti izmenjali znake ali je marsu lose u vagi a venera je napacena uz plutona u skorpiji dobro je da se svadjas po forumima i izbacujes bes i frustracije ali pazi da te ne izmrcvare tuznjikavi marsevi citaj momci u vagi jer je tu mars u padu.
Znaci nema uzbudjenja bez smrada tj zlobe besa i fajta,ovo je ljubav sa sefom pa se cuvaj njegove zene posebno ako je uspesna jer bi mogla da ti smesti batine ili barem da te pocasti pokvarenom hranom,

ma videla sam negde njen post o tome kako bi pohapsila ljude pa me zaintrigirala da vidim sta je to u njenom natalu sto govori o tome.mars u vagi je borba za pravdu ili sa zakonom a kako je on dispozitor venere u skorpiji koja predstavlja njena zadovoljstva onda je sve jasno.
Derivatnim kucama moze se ispricati prica iz horoskopa a da li ce se dogoditi zavisi kako se natus postavi prema zivotu i da li ce to biti on ili ce ti uticaji ici prema njemu.

Venera u ribama daje zanesenjaka u ljubavi. Kada ocekujes nista manje od savrsenog, normalno je da ces se razocarati

Ja se ne bih slozila sa ovim. Venera u Ribama spremna je na ljubav i na davanje, vise od svih ostalih. Venera kad je u sedistu ili egzaltirana daje zene koje je tesko osvojiti (znam po sebi
dangerous.gif
), ali te iste zene idealizuju partnera i kad je on najvece djubre i nemaju problem da prihvate onog u koga su zaljubljene takvog kakav je. Isto vazi i za Venera kvadrat Neptun. Vaga je mazohista, ona je najgora. I spremna je puno da trpi.
Nista manje od savrsenog ocekuje Venera u Devici. :lol:

Kad god sam citala o podznaku u jarcu, retko gde pise da je bas ruzan, ali to je obicno sustina.

To ne mora da se odnosi na podznak, nego ako Jarac tj. Saturn dominira. Nemojte da procenjujete samo prema podznaku celokupan izgled... Pa onda bi Hitler kao Bik/Vaga bio lepotan... Ali ima Ve egzaktna konjunkcija Ma. ;)

AC Jarac ima i Sofija Loren.

Poslednja izmena:
ma videla sam negde njen post o tome kako bi pohapsila ljude pa me zaintrigirala da vidim sta je to u njenom natalu sto govori o tome.mars u vagi je borba za pravdu ili sa zakonom a kako je on dispozitor venere u skorpiji koja predstavlja njena zadovoljstva onda je sve jasno.
Derivatnim kucama moze se ispricati prica iz horoskopa a da li ce se dogoditi zavisi kako se natus postavi prema zivotu i da li ce to biti on ili ce ti uticaji ici prema njemu.

Ko bi pohapsio koga?

Zoko, ti to o meni ili o BVSSV? Nemam brkove, hvala bogu :D Neptun i Venera na ASC mi i nisu dali da budem femme fatale, samo zelene oci i pravilan nos...Kad god sam citala o podznaku u jarcu, retko gde pise da je bas ruzan, ali to je obicno sustina. Koscata ili robusna gradja (ja spadam u drugu kategoriju), "ne bas lepo lice", obicno "izrazen" nos koji "dominira" licem (eufemisticki izraz za ogromnu nosinu, a koju ja nekim cudom nemam, valjda zbog Venere)...a po onome sto sam citala o Veneri na ASC, ljudi bi trebali padati na kolena kad ja prodjem ulicom :D

Jos jedna potvrda da Jarac u podznaku nije ni kockast, ni robustan, ruznoga lica ili nosa, bas naprotiv :super: Plus mladolikost, meni recimo svi daju dosta godina manje, "devojcica-izgled". No, kao sto rekoste, tu se gleda jos stosta

Ljudi, podznak sam po sebi nije toliko bitan za izgled...! ! ! Gledajte znak u kome se nalazi vladar, kakve aspekte gradi, i kakve aspekte gradi sam AC, da li se neka planeta nalazi na AC ili u prvoj kuci. Sve se uzima u obzir.

Imas i neptuna na scedentu vodi racuna da na vreme skines brkove i ne pricaj da to radis mada opet sa venerom u skorpiji to pali muskarce koji vole takve ribe ko ce ga znati.
Moguce da su ti noge krace i kukovi karakteristicni .Mars i venera su ti izmenjali znake ali je marsu lose u vagi a venera je napacena uz plutona u skorpiji dobro je da se svadjas po forumima i izbacujes bes i frustracije ali pazi da te ne izmrcvare tuznjikavi marsevi citaj momci u vagi jer je tu mars u padu.
Znaci nema uzbudjenja bez smrada tj zlobe besa i fajta,ovo je ljubav sa sefom pa se cuvaj njegove zene posebno ako je uspesna jer bi mogla da ti smesti batine ili barem da te pocasti pokvarenom hranom,

jao Zoko nasla si mene :cool:

nemam izrazene brkove
noge mi nisu kratke,podznak mi je strelac, kukovi nisu ni po cemu karakteristicni
a tumacenje za sefa mi je simpaticno:per: jer i ja sam negde tako istumacila
hvala na analizi

Back