rane udavače

Nista se ne desava sto se vec nije desavalo, samo zavisi kad pocnemo da obracamo paznju...

Klinac se igrao loptom na ulici, sutnuo je prejako...odletela ko zna gde, trazio je izbezumljen, trcao...nestala je njegova dragocenost.
I odjednom - ispred njega se stvori zena sa velikim stomakom i on je napadne da mu je ukrala loptu. Objasnila
mu je da je u njenom stomaku beba. Nije joj poverovao, mislio je da laze da se izvuce sa njegovom loptom, prvi put je cuo tako nesto.
I onda je poceo da zagleda na ulici...od tada je samo vidjao trudnice :).

Izvinjavam se zbog ovoliko slova, obicno budem kratka.

Nista se ne desava sto se vec nije desavalo, samo zavisi kad pocnemo da obracamo paznju...

Klinac se igrao loptom na ulici, sutnuo je prejako...odletela ko zna gde, trazio je izbezumljen, trcao...nestala je njegova dragocenost.
I odjednom - ispred njega se stvori zena sa velikim stomakom i on je napadne da mu je ukrala loptu. Objasnila
mu je da je u njenom stomaku beba. Nije joj poverovao, mislio je da laze da se izvuce sa njegovom loptom, prvi put je cuo tako nesto.
I onda je poceo da zagleda na ulici...od tada je samo vidjao trudnice :).

Izvinjavam se zbog ovoliko slova, obicno budem kratka.

pa nisam rekao da nije bilo toga i ranije
zato sam i napisao "sindrom, sve češći u zadnje vreme"
nije da nisam primećivao klinkice ranije :rumenko:

Mozda ne zele da gube vreme fircajuci se okolo..
ovako racunaju da im fircovanje zagarantovano..
nije ni to lose u 35 vec dobiju unuce..
oguglale na sve a u najboljim godinama..

Mozda ne zele da gube vreme fircajuci se okolo..
ovako racunaju da im fircovanje zagarantovano..
nije ni to lose u 35 vec dobiju unuce..
oguglale na sve a u najboljim godinama..
znam ženu u 33 dobila unuče (a nije ganjci)
plavušice i mama i ćerka, lepe zgodne, ne znam koju bih pre, izveo na piće :rumenko:
ona mož' za života da postane čukunbaba :lol:

Back