1DaL
Iskusan
- Poruka
- 5.531
đe si upiso?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

I sad bismo raspravljali o poetici ruskog formalizma, if nothin else 
ne govori već pokaži!
ajd' pa i mi da te kritikujemo, nema bolje kritike nego forumaške![]()

Dečko, viš' da sam tu od septembra. Poštuj moj dugački.. staž.![]()

na palama, istocno (srpsko) sarajevo![]()

Eto vidiš Fjodore, a da su jurio svoj prvi san, književnost, mogli smo biti kolegeI sad bismo raspravljali o poetici ruskog formalizma, if nothin else
![]()

Aha. A ček, Pale pripadaju istočnom Sarajevu, ili šta?![]()
Ne znam kakav je sistem kod vas, ali srećno![]()
Brate, zašto se zamarati tim suvoparnim temama, kada je razgovor o sistemu mancipacije, ostalim formama u RP i opadanju moći rimske države daleko zanimljiviji?
Ne bih mogao to da studiram pa sve mi ebešal ti zato nikad nećeš znati koje je promene gradski pretor uveo u stvarno pravo, a koje u nasledno.![]()
Pored sjajne rimske istorije,vi se bavite trivijalnostima manje vise Ne budite glupi, svi znamo tacne odgovore jer postoji gugl...
Pale pripadaju Istočnom Sarajevu (veliko početno slovo, jer je to grad u RS i nema nikakve veze sa federalnim Sarajevom).
Hvala!![]()
Imate li dosta muslimana tu? Pošto sam čitao neke spekulacije u vezi dolazeće promene ustavaMene to ubija samo kad pomenete ovdeNe bih mogao to da studiram pa sve mi ebeš

Pored sjajne rimske istorije,vi se bavite trivijalnostima manje vise
Ko je podelio Rim na centurije ?![]()

E, uopšte vam ne zavidim zbog toga, za mene je moja htela da sam bio žensko, a pošto su moji iz CG, ćale niakda nije dao da mi muški peremo sudove ili da čistimo, tako da kontaj koliko mi je sve teško![]()

Već rekao, i dokazaoUživo nerviram sve redom.![]()

Ne pamtim ga ovakvogVolim da serrem.
Uživam čitajući novine ili knjigu na klonji, dok govance polako napušta moje telo.

Čekaj, znači, gotovo svaki dan se možemo sresti na ulici?na palama, istocno (srpsko) sarajevo![]()

@Vandal, Pale je muslimana bez![]()

Mene to ubija samo kad pomenete ovdeNe bih mogao to da studiram pa sve mi ebeš

Pored sjajne rimske istorije,vi se bavite trivijalnostima manje vise
Ko je podelio Rim na centurije ?![]()
Aha, ja sam kontao da je to neki fazon kao Kosovska Mitrovica, prosvetlio si meImate li dosta muslimana tu? Pošto sam čitao neke spekulacije u vezi dolazeće promene ustava
Ti se ne računaš, mislim da tebe nerviraju svi vazdušni znaci.Već rekao, i dokazao![]()

Rimsko pravo je temelj kontinentalnog prava, a ujedno i države u kojo živimo ti i ja. Tako da to je sve, samo ne trivijalnosti. Ja bih pre ime osobe koja je podelila Rim na centurije nazvao trivijalnošću, barem u odnosu na ovo![]()
Ti se ne računaš, mislim da tebe nerviraju svi vazdušni znaci.![]()

Čekaj, znači, gotovo svaki dan se možemo sresti na ulici?![]()

Meh meh meh.A i nije nesto blizu slicnosti. Mislim jeste temelj,ali tanani. U svakom slucaju,manje interesantan deo rimske istorije. Svakako bitan,ali manje interesantan. Svakako,zanimljivi su pravni mehanizmi koje je senat koristio protiv svojih neprijatelja u narodu. Ali gluposti,kao imovinsko pravo i tome slicno,meh meh...

Aham, sigurno.Pa ja se čovječe šalim uvijek.![]()
(Sesi.)ko me je vukao za jezik?!
salim se.
ne znam da li mozemo, zavisi kuda se kreces. mada, kolike su pale (glupe li konstrukcije), ne mozemo se mimoici.
ona skola izmedju autobuske i faksa, to je, pretpostavljam, osnovna skola. ne znam gde vam je srednja.