buudala
Stara legenda
- Poruka
- 79.131
Na brodu od papirusa? Koliko ja znam, Egipcani su na papirusu pisali, a ne plovili,
Svaki dan nautschish poneshto.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Na brodu od papirusa? Koliko ja znam, Egipcani su na papirusu pisali, a ne plovili,
Nisam ja, nego moj brat
Biljka papirus imala je mnogo namena. Jedna od njih je bila,da su plodovi bili jestivi,moglo se pisati po njoj,a od stabljika su se pravili brodovi za ribarenje.
I da,izvinjawam se na malom off-u,ali na Uskrsnjim ostrvima je nadjena supstanca rapamicin,i produzava zivot za 10 godina. http://www.alo.rs/vesti/17107/Pronaden_eliksir_mladosti
Niko ko je dosao do Amerike nije skontao da je to novi kontinent. Svi su mislili da je to deo nekog od vec poznatih, pa i sam Kolumbo. Tek je Amerigo Vespuči shvatio da je to u stvari novi kontinent.
A mozda su i dosli su do Severne Amerike u čamcu za ribarenje napravljenom od zeljaste biljke.
Ono sto je wazno jeste da je pronadjen na Uskrsnjim ostrvima,ostatkom kontinenta Mu.
A nasadi papirusa za koje pitas,mozda cilj nije bio kolonizacija tog kontinenta.
I da,pre neki dan na tv kanalu Palma,isla je jedna odlicna emisija o masonima,iluminatima,i povezanosti masonerije sa istorijom amerike. Swe je tako dobro objasnjeno da to nije normalno!
I bio je jedan deo emisije kad je Kristiforu Kolumbu posvecen spomenik da je on otkrio Ameriku,a pre njega i vikinzi,i kinezi,a medju prvima su bili egipcani (zbog Ramzesove grobnice) koji su otkrili Ameriku,a stoji da je on nju otkrio. Sto?