buudala
Stara legenda
- Poruka
- 82.069
Na brodu od papirusa? Koliko ja znam, Egipcani su na papirusu pisali, a ne plovili,
Svaki dan nautschish poneshto.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Na brodu od papirusa? Koliko ja znam, Egipcani su na papirusu pisali, a ne plovili,
Nisam ja, nego moj brat![]()
Biljka papirus imala je mnogo namena. Jedna od njih je bila,da su plodovi bili jestivi,moglo se pisati po njoj,a od stabljika su se pravili brodovi za ribarenje.
I da,izvinjawam se na malom off-u,ali na Uskrsnjim ostrvima je nadjena supstanca rapamicin,i produzava zivot za 10 godina. http://www.alo.rs/vesti/17107/Pronaden_eliksir_mladosti
Niko ko je dosao do Amerike nije skontao da je to novi kontinent. Svi su mislili da je to deo nekog od vec poznatih, pa i sam Kolumbo. Tek je Amerigo Vespuči shvatio da je to u stvari novi kontinent.
A mozda su i dosli su do Severne Amerike u čamcu za ribarenje napravljenom od zeljaste biljke.
Ono sto je wazno jeste da je pronadjen na Uskrsnjim ostrvima,ostatkom kontinenta Mu.
A nasadi papirusa za koje pitas,mozda cilj nije bio kolonizacija tog kontinenta.
I da,pre neki dan na tv kanalu Palma,isla je jedna odlicna emisija o masonima,iluminatima,i povezanosti masonerije sa istorijom amerike. Swe je tako dobro objasnjeno da to nije normalno!
I bio je jedan deo emisije kad je Kristiforu Kolumbu posvecen spomenik da je on otkrio Ameriku,a pre njega i vikinzi,i kinezi,a medju prvima su bili egipcani (zbog Ramzesove grobnice) koji su otkrili Ameriku,a stoji da je on nju otkrio. Sto?