Rammstein

Ja imam sve dosta albuma,neam zadnji,nisam ih slushala nekih 5 meseci,do pre nekog dana,sad opet:mrgreen:

Imam sve osim zadnjeg albuma i slusao sam ih na pocetku!! Jos jedan dobar bend na njihov fazon je Oomph!! isto Nemci!! Imaju bas extra pesme ubedljivo najjaca im je pesma Mein Teil!!
Potrazi na netu prevod ili objasnjenje texta u pesmi!!

Imam sve osim zadnjeg albuma i slusao sam ih na pocetku!! Jos jedan dobar bend na njihov fazon je Oomph!! isto Nemci!! Imaju bas extra pesme ubedljivo najjaca im je pesma Mein Teil!!

Kratka istorija ove pesme - 2003. je u nemackoj buru izazvao dogadjaj, gde su se dva tipa preko chat-a upoznala da razmenjuju seksualne fantazije. Jedan je imao fantaziju da mu neko pojede njegov hmmm deo (inace informaticar iz Berlina) a drugi (iz Rothenburga) da pojede neciji hmmmm.

Tako su se oni posle duzeg pregovaranja nasli, i stvarno ovaj tip sebi odsece hmmmm, ispekli ga i poceli da jedu. Medjutim, kako je bilo malo zilavo, nisu uspeli sve da pojedu a ovaj iz Berlina je polako iskrvario i umro.

Sad se sud nasao u dilemi, kako da ovog drugog osudi, jer kanibalizam nije zakonski zabranjen. Posle duzeg procesa, osudjen je na 8,5 godina zatvora. Pesma (i posebno spot) se smatra nazescom koju je Rammstein napravio i izazvala je isto paznje i moralnih dilema koliko i sudjenje.

Deo mene

"Trazim dobro gradjenog 18-30-godisnjaka za klanje"
Diplomirani kasapin

Danas cu sresti jednog gospodina
koji ce me rado pojesti
meki delovi ali i tvrdi
nalaze se na jelovniku

Jer ti si ono sto jedes
a vi znate sta je to

To je deo mene - ne
deo mene - ne
to tu je deo mene - ne
deo mene - ne

Tupa ostrica je sasvim u redu
krvarim jako i lose mi je
borim se sa nesvesticom
jedem dalje pod grcevima

Tako je dobro zacinjeno
tako lepo flambirano
i sa puno ljubavi na porcelan servirano
uz to dobro vino
i romaticna svetlost sveca
Pa se ne zurim mnogo
nesto kulture mora da bude!

Jer ti si ono sto jedes
a vi znate sta je to

evo ako nekom treba....
a sve prevode svih pesama iz svih albuma na sajtu http://www.mycity.co.yu/Lyrics/RAMMSTEIN-Kompletna-diskografija-i-svi-prevodi-tekstova.html

Obožavam ih...Najbolja pesma mi je definitivno Asche zu Asche...Mada malo imam problema sa prevodom nekih reči pa moram da skinem text...Extra su....E sada ne znam koliko se ovaj odgovor tražio u uvodnom postu...

Poslednja vest vezana za Rammstein

13. jula 2008 pevac i menadzer benda Emanuel Fialik objavio je da ce Till Lindemann napustiti Rammstein odmah po objavljivanju njihovog novog albuma. Na raznim sajtovima je odjeknula ova vest, a takodje se spekulise da ce mesto pevaca zauzeti bivsi frontmen grupe KMFDM i sadasnji pevac grupe Slick Idiot - En Esch!!!

Ne mogu da verujem kako me pogadjas temama :eek:.
Rammstein, sta da kazem o njima, osim kreativno ludi likovi.
Svidja mi se njihova pesma Vampire, ali naj naj mi se svidja ta pesma :ok:.
PozZz, zakljucase rimovaonicu :(.

Ramshtajn konza....onaj koncert iz berlina 99' prosto je*e mame....jedan od najboljih koje sam gledo... :worth:

Najbolje pesme : Asche Zu Asche,Weisses Fleisch,Sehnsucht,Du Riecht So Gut,Engel,Mutter,Du Hast,Keine Lust.

Nije mi palo na pamet, jer stvarno ne listam teme od prve do zadnje.
Inace, Obozavam sve njihove pjesme.
Bitno je da su zvucnici na na najjace.

CIme privlace mase?
Kome nije jasno, ne moze mu se pomoci.
A za rimovaonicu- sta cu kad sam baksuz, vidis i ovo, ali nema veze:)

Hej, Overkill, nijesam znala da ih i ti slusas!!!!!!
Ja imam i novi oomphov, dobar je, ali niko kao rammstein!

Meni se jedino vampire pjesma ne dopada kao ostale, ali je i ona dobra. Malo ljudi zna za pjesme crno staklo,(SCHWARZES GLASS) Ljubomora(feuerrader),svi se smiju(JEDER LACHT),(poljubi me ili kuss mich)...A one su odlicne. Necu da grijesim dusu i izdvajam najbolju poput mutter, du riechst so gut,weisses fleich, mein tail,itd itd.

Back