Rammstein

mnogo gotivim rammstein ali bas bas..zaista je grupa vrh i po nastupu i po svirci...
nisam bas veliki fan ali jesam i pratim jes od skoro ali cesce...
a presrecan sam sto sam nasao majcu rammsteina to mi je zadovoljstvo najvece a i imam mp3 ceo njihov sa 2 spota i to mi daje motivaciju da ih sto duze pratim jer je grupa stvarno jedna od naj...
mislim od nemackih je najbolja u to sam siguran..ako gresim ispravite...

dale92:
mnogo gotivim rammstein ali bas bas..zaista je grupa vrh i po nastupu i po svirci...
nisam bas veliki fan ali jesam i pratim jes od skoro ali cesce...
a presrecan sam sto sam nasao majcu rammsteina to mi je zadovoljstvo najvece a i imam mp3 ceo njihov sa 2 spota i to mi daje motivaciju da ih sto duze pratim jer je grupa stvarno jedna od naj...
mislim od nemackih je najbolja u to sam siguran..ako gresim ispravite...
gresis the scorpions su bolji

pre dve-tri nedelje na radiju BBC 6 music tj u Bruce Dickinson-ovom friday night show-u gostovao je Richard (gitarista Rammsteina) i pricao je o svom side-project-u ili novom bendu koji se zove ''Emigrate'' i izbacio je svoj prvi album koji se takodje zove ''Emigrate'' mislim da je on autor svih pesama, tekstovi su na engleskom a richard peva i svira gitaru... Preslusao sam par pesama dok su se vrtele na radiju u toj emisiji i muzika dosta podseca na Rammstein... Da li je nko slušao ovaj projekat/bend?

Emigrate (2007)

200px-Emigrate_album_cover.jpg

Back