Rammstein

Ljudi neznam zasto se zamarate tim extra komercijalnim bendovima...nemam nista protiv RAMMSTEIN-a....ali ima mnogo boljih bendova...njih uopste ne volim,ali moram da priznam da imaju dobru distorziu.....

Pa recimo da mene ne zanima da li je bend komercijalan ili ne - jednostavno ako mi se svidja, ja to slusam (bez obzira na zanr i nivo komercijalnosti); a sto me se nesto svidja - pa nemam pojma, to valjda dolazi samo od sebe, ne mogu sam da odredim sta ce da mi se svidja, a sta nece

Vidim da mnogi ko i ja ne vole Rosenrot.Ja ne volim ni Reise,Reise ali sve prije ova 2 je odlicno.Omiljene pjesme su mi Keine lust(pjesma sa Reise,Reise,ali i jedina dobra sa albuma), Sonne , Spiel mit mir i Mutter

...Не може човек а да се не запита чему сви ти слепи мишеви, пентаграми, масне косе, црне крпе, изопачена шминка, божесачувај бендови... Пубертет, шта ли...?

Ja najvise volim od albuma Herzeleid i Mutter........znaci obozavam ih..trenutno omiljene pesme su mi Der Meister i Sensucht...a Rosenrot nisam jos nabavila....cula sam samo Benzin i Rosenrot(i mnogo su mi se dopale) i Te Qiero Puta alona mi se nije dopala.... Reise Reise mi se nesto i nedopada.... Tu mi je najbolja pesma Mein Teil..... Mnogo volem ich will....ne samo zbog pesme...i spot je extra....da ne pominjem da su mi se izgled svih clanova benda u toku tog albuma Mutter mnogo dopao :mrgreen:...pogotovo Ollie i Flake....sad Flake ni na sta ne lici.... Al Ollie....:mrgreen:...da nedavim vise.....
@vazon
ne seri.....cemu ovaj post na temi Rammstein....oni nikad nisu imali masne kose...niti je bilo nikakvih simbola poput pentagrama....koji slepi misevi..? o cemu ti bulaznis....?

Слушам их нису нешто да сад кажем да их обожавам али нису уопште лоши...Могу се губити уз њихове пјесме кад изађем.Неко је споменуо да неће доћи јер Нијемци нас мрзе..Ја сам читала у новинама њихову изјаву да их нервира што људи тако мисле о њима и што ин неки чак повезују са наци скинхедима

Ramštajn (nem. Rammstein) je nemački bend formiran 1994. godine. Najpoznatiji su predstavnici muzičkog pravca pod imenom, industrial metal na svetu, a takođe i verovatno najpoznatiji nemački bend današnjice. Ime su uzeli po zapadno nemačkoj vojnoj avio bazi Ramstein, koja je bila poprište nesreće pri održavanju avio mitinga 1988. godine. Iako su svi tekstovi ovog benda na nemačkom, to ni malo nije uticalo, da se njihova popularnost proširi i na celu Evropu, SAD, Australiju i Novi Zeland.
Ovo je preuzeto sa Wikipedia-e, a zanima me vase misljenje o ovoj grupi, koja po svemu sudeci privlaci veliku paznju slusalaca.

Sweet, i ja wolem Rammstu, ali je fakat da su "pozajmili" neke stwari od Laibacha...Zwuk...i jos ponesto
1984%20-%20Panorama%20(12EP%20-%20EWS).jpg

Back