R
Rain
Gost
Ja ih obozavam,ali cim ih spomenem sledi ono neizbezno "A ko su oni?!?"Sta vi mislite o njima?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dobri su i sl. Ali mi se nije svidjalo kad im je pevac nosio krestu. . . Nije to bas za njih. . .Ali sve ostalo mi je OKRain:Ja ih obozavam,ali cim ih spomenem sledi ono neizbezno "A ko su oni?!?"Sta vi mislite o njima?
Pravo da ti kazem ne bi ti znacilo mnogo ni da znas nemacki. Ja ga ucim vec 11 godina( za to vreme bi i majmun naucio dosta), ali ih po prilicno ne razumem.guitarrr_babe:Ne znam, mnoooooogo me nervira sto ne znam nemacki... Ali, ucim! Dopada mi se promuklo-vristavo-senzualni glas (to kazem ja, koja se nikada nisam palila na boju glasa)
Stoorbak:Igrom slucaja imao sam priliku da cujem simuntalni prevod pesme Klavir [ne znam kako se pishe na nemackom] i tekst mi se stvarno svideo. Shto se tice muzike nishta posebno, nju bih svrstao u tipican NU metal, koji bash ne gotivim!
Ako cu suditi samo po tom jednom prevodu, mislim da su im textovi veoma duboki i nisu za jedno slushanje, a ima puno ljudi koji muziku pokushavaju da shvate nakon prvog slushanja, a to je velika greshka. Mislim da u njihovim tekstovima ima neceg skrivenog, neshto shto treba otkriti nakog duzeg razmishljanja, a to je slucaj sa Blackom, Deathom i ostalim pravcima Extreme metala!
p0z
die_happy:'Aj bre Stoorbak, ta Bixi te je puno nalozila na tu pesmu, nije ona toliko dobra ko' sto izgleda!! Reci toj tvojoj Bixi da nemam pojma!
Toliko od mene!!
die_happy:ma nije greska!!! Tacno znam o cemu pricam!! Da sam na tvom mestu rekla bih joj da nema pojma ili ces da mi das njen broj da joj to sama kazem!?
Incognito:Sto vise jezika znas, to vise pametnih stvari mozes nauciti... Stara, mudra izreka...
A imaju oni i par pesama na engleskom... recimo Stripped...
Inace Mutter im je definitivno najjaci album, sto se reci tice (koje sam ja sa svojim slabim nemackim mogao da razumem)... Sama balada Mutter je jedna od boljih koje sam cuo u poslednjih par godina...
Ali ipak, najbolje pesme su im Du Hast, Shunsucht, Du Riechst So Gut, Adios i Feuer Frei! (naslovna iz filma XXX)...
Poz.