Rama najavio tužbu protiv Haradinaja

Добро дошли

Buduća legenda
Poruka
27.853
1571994993801.png

Albanski premijer Edi Rama najavio je da će tužiti odlazećeg kosovskog premijera Ramuša Haradinaja jer ga je, kako je rekao, oklevetao da će „zajedno sa Vučićem i Tačijem podeliti deset milijardi evra od podele Kosova“, naveli su kosovski mediji, a preneo KoSSev.

Kako je Rama naveo, to nije prvi put da Haradinaj „laže o njemu“.

„Beskrupulozno je slagao kad smo se vratili iz Berlina, rekavši da sam u to vreme u Berlinu ja vršio veći pritisak nego drugi da se ukinu takse. Nikad mu to nisam rekao, rekao sam samo ‘Ramuše ta ponuda (francuskog predsednika) Emanuela Makrona dolazi samo jednom, ne dva puta'“, objasnio je Rama.

„Zato što je Makron u Berlinu pred mojim očima, u prisustvu (Angele) Merkel, Tačija, Vučića, (Ane) Brnabić eksplicitno rekao, ‘Ramuše daj nam četiri meseca da se ja i Merkel uključimo u dijalog i suspenduj taksu’, niko mu nije rekao da ukine, kao i da je rekao ‘Srbija da prestane sa povlačenjima priznanja i nakon četiri meseca, iako se i ništa ne desi za četiri meseca, ja ću povući veto i Kosovo će dobiti viznu liberalizaciju'“, kazao je Rama i dodao da je Haradinaju rekao da to prihvati.

Naime, Haradinaj je pri povratku iz Berlina, a nakon završenog samita, optužio premijera Albanije, Edija Ramu, da je od njega tražio da ukine takse, kao i da „osnovano sumnja“ da je zajedno sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem, kosovskim predsednikom Hašimom Tačijem, a pod vođstvom predstavnice EU, Federike Moderini, navodno razgovarao o podeli Kosova.

Ove navode kosovskog premijera demantovao je njegov albanski kolega, rekavši da od Haradinaja nije tražio ukidanje takse, već da ih je podržavao.
Navode Haradinaja negirala je i Mogerini.
Mogerini je takođe demantovala navode kosovskog premijera da je posredničku ulogu u dijalogu između Beograda i Prištine preuzela nemačka kancelarka, poručivši da je EU i dalje posrednik.
https://www.danas.rs/politika/rama-...radinaja-zbog-klevete-o-podeli-para-i-kosova/
Што очи не поваде једни другима!?
Очигледно да је тиква пукла и свако прича своју причу у којима су полуистине. Тих полуистина Србија треба да се чува!

https://www.danas.rs/politika/rama-...radinaja-zbog-klevete-o-podeli-para-i-kosova/

Rama najavio tužbu protiv Haradinaja zbog klevete o podeli para i Kosova

Albanski premijer Edi Rama najavio je da će tužiti odlazećeg kosovskog premijera Ramuša Haradinaja jer ga je, kako je rekao, oklevetao da će „zajedno sa Vučićem i Tačijem podeliti deset milijardi evra od podele Kosova“, naveli su kosovski mediji, a preneo KoSSev.

1572026753200.png

Piše: Beta 25. oktobra 2019. 09.55

„Gospodin (Ramuš Haradinaj) moraće da dođe pred sud Kosova i dokaže optužbu o 10 milijardi koje bismo podelili ja, predsednik (Hašim) Tači i predsednik Srbije (Aleksandar) Vučić“, kazao je Rama sinoć u emisiji „Mišljenje“, a preneo KoSSev pozivajući se na Gazetu Metro.
Kako je Rama naveo, to nije prvi put da Haradinaj „laže o njemu“.

„Beskrupulozno je slagao kad smo se vratili iz Berlina, rekavši da sam u to vreme u Berlinu ja vršio veći pritisak nego drugi da se ukinu takse. Nikad mu to nisam rekao, rekao sam samo ‘Ramuše ta ponuda (francuskog predsednika) Emanuela Makrona dolazi samo jednom, ne dva puta'“, objasnio je Rama.

Rama je kazao da je Haradiaj danas svom narodu mogao da da viznu liberalizaciju.
„Zato što je Makron u Berlinu pred mojim očima, u prisustvu (Angele) Merkel, Tačija, Vučića, (Ane) Brnabić eksplicitno rekao, ‘Ramuše daj nam četiri meseca da se ja i Merkel uključimo u dijalog i suspenduj taksu’, niko mu nije rekao da ukine, kao i da je rekao ‘Srbija da prestane sa povlačenjima priznanja i nakon četiri meseca, iako se i ništa ne desi za četiri meseca, ja ću povući veto i Kosovo će dobiti viznu liberalizaciju'“, kazao je Rama i dodao da je Haradinaju rekao da to prihvati.

Naime, Haradinaj je pri povratku iz Berlina, a nakon završenog samita, optužio premijera Albanije, Edija Ramu, da je od njega tražio da ukine takse, kao i da „osnovano sumnja“ da je zajedno sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem, kosovskim predsednikom Hašimom Tačijem, a pod vođstvom predstavnice EU, Federike Moderini, navodno razgovarao o podeli Kosova.

Ove navode kosovskog premijera demantovao je njegov albanski kolega, rekavši da od Haradinaja nije tražio ukidanje takse, već da ih je podržavao.
Navode Haradinaja negirala je i Mogerini.
Mogerini je takođe demantovala navode kosovskog premijera da je posredničku ulogu u dijalogu između Beograda i Prištine preuzela nemačka kancelarka, poručivši da je EU i dalje posrednik.

БРАВО ЗА ВЕЛИКОГ РАМУ!

:bravo:

vidi se da grenel radi svoj posao jako dobro i ekspeditivno da pocisti sav krimogeni olos sa balkana.....u zemlji neslobodnih medija ipak oni drzavni moraju preneti ovakvu vest da narod polako krene da se opasulji... u svetlu ovoga sto haradinaj rece je i zanimljiva prica od brkica da je andrej pokusao u svajcarskoj da uplati 300 miliona valjda avans pa je dobio odjebaus jer nije imao poreklo novca

onda se prica opet rasirila i jasno dobila na znacenju intervencijom putina da nece to dozvoliti, pa je vrh srbije teska srca ponudio 250 miliona palmeru da smanji dozivljaj i odloze pregovore da bi jos mogli da drpaju...srecom tramp je to presekao postavljanjem grenela a taj lik je uspeo u svapskoj da uradi ono sto niko drugi pre njega nije... ako nista, brkic ima infoe koji su fifti fifti tacni, a ovom potvrdom haradinaja cela slika se polako zaokruzuje i dobija na istinitosti...

a crkva, pa crkva je isto to znala i dala mu orden preventivno da ne napravi pizdariju jer je poceo da se izvlaci iz price obecanja koje je dao postavljenjem za gubernatora srbije... ostaje samo pitanje vracanja avansa jer sa siptarima su rec i stisak ruke dovoljni za dogovor a za srbe ni 100 pecata i zaklinjanje u boga ne pomaze... verovatno ce se sve prevaliti na ledja zaposlenih i penzosa... bumo videli, zanimljiva vremena dolaze...

ne treba ni zaboraviti konstantno pominjanje najviseg da njemu nikada niko nista nije nudio sto rade samo likovi koji imaju necistu savest jer da je iskren ako mu je neko nesto nudio, citaj on trazio, istupio bi javno kao sergej i rekao taj i taj mu nudi za kosovo toliko i toliko.. i jos baci rukavicu da neko kaze javno ko mu je nudio,

eto reko javno njegov koalicioni partner u pregovorima haradinaj...kako li ce sad da ispinuju ovu pricu pitam se... ni 100 ss400 iz ovoga mu nece pomoci... :rotf:

Back