- Poruka
- 2.990
Imam 2gb ddr3 1333mhz kingston a uzeo bih jos 2gb ddr3 1333mhz ali apacer,samo me zanima jel moze tu biti nekih konflikta ova dva proizvodjaca?Poz
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E i jos nesto sam zaboravio: Da li RAM memory koju cu da kupim zavisi od proizvodjaca npr. ja imam nekog proizvodjaca od 256RAM i sad kupim jos 512 od nekog drugog. PLEASE HELP!!!
Mozes slobodno da ubacis sta hoces jer sam ja imao 256RAM i ubacio jos 1GB RAM od drugog proizvodjaca (Kingston) i sve je ok radilo a komp nije skoro kupljen...![]()
Imam jedan star kompjuter iz 2004 godine...On ima dve ram memorije KINGSTON DDR1 512 mb.... I ima ljudi koji mi za te ram memorije nude 1000 dinara... Pa me zanima da mi vi kazete koliko kostaju danas polovne DDR1 memorije jer ne zelim da me prevare ako one vrede vise???
Ja iamam kingston ddr2 800mhz... Moze da se klokne do 1000mhz, al mi je nekako stabilniji na 940mhz. Testiran je sa memtest-om i sa prime95kako koji,taj tvoj Kingston moze do 1066Mhz bez problema,dok drugi mozda nece trpeti preko 850-900,tu nema pravila
neke memorije mogu da se klokuju neke ne
Ja iamam kingston ddr2 800mhz... Moze da se klokne do 1000mhz, al mi je nekako stabilniji na 940mhz. Testiran je sa memtest-om i sa prime95![]()
I šta si ti konkretno sa tim dobio, osim što si se pohvalio da si sposoban to uraditi....
Realno, nisam dobio nista... Ni 1% u preformansama... Samo sam hteo da vidim kolko moze da se klokne zbog procesora...I šta si ti konkretno sa tim dobio, osim što si se pohvalio da si sposoban to uraditi....
Realno, nisam dobio nista... Ni 1% u preformansama... Samo sam hteo da vidim kolko moze da se klokne zbog procesora...
Ma sam klokavanim procesorom sam dobio dobre preformance. Na defaul kloku 1.6GHz u 3d mark06 cpu skor je 1250 poena, a kada sam ga kloknu na 3.2 GHz skor je oko 2750 poena.bas cudno,da ne dobijes ni 1% u performansama,ili mozda nisi ni proveravao
cpu sa 1,6GHz na 2.2GHz ,memorija sa 800 na 916MHz
za povecanje brzine memorije od 14% dobijeno povecanje performansi od 34%
za povecanje brzine proceosora od 38% dobijeno povecanje performansi od 68%
Ma sam klokavanim procesorom sam dobio dobre preformance. Na defaul kloku 1.6GHz u 3d mark06 cpu skor je 1250 poena, a kada sam ga kloknu na 3.2 GHz skor je oko 2750 poena.
Samo nisam primetio neke vece razlike sa 800mhz i 940 mhz memorije.
Ma imam ovaj kuler http://www.itsvet.com/proizvod/spire-kepler-rev.2-sp985s1-v2/comp_comp_cooler/56/1361 ...sa box hladjenjem?
ako neko ima nesto o Ram memoriji,nastanku, razvitku ....treba mi za maturski pa ko moze da pomogne ......ja bih mu bio veoma zahvalan.....
Imam jedan star kompjuter iz 2004 godine...On ima dve ram memorije KINGSTON DDR1 512 mb.... I ima ljudi koji mi za te ram memorije nude 1000 dinara... Pa me zanima da mi vi kazete koliko kostaju danas polovne DDR1 memorije jer ne zelim da me prevare ako one vrede vise???
kako koji,taj tvoj Kingston moze do 1066Mhz bez problema,dok drugi mozda nece trpeti preko 850-900,tu nema pravila
neke memorije mogu da se klokuju neke ne