RALLY...

• Začetnik teme Začetnik teme snow
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Espanol:
evening:
Neki nasi vozaci jesu dobri, ali materijalna sredstva i same staze su takve kakve jesu, a ako se tome pridoda jos i mali broj vozila u nekim klasama i sama vozila koja se voze i vozaci koji cuvaju skupe automobile i postizu vremena skoro kao jugici (nisam mislio na CEdu, stvarno :wink: )...
WRC vs. YU R = npr. Pezo 307 ili Yugo Koral
Stvarno nisi mislio na Čedu...? :wink: :lol:
Pa zar atmosfera nepoverenja medju clanovima treba da se stvara? Zasto mi ne verujete ako sam lepo rekao da nisam mislio na Cedu. A i da jesam, odakle mi pravo za tako nesto :lol:

evening:
Espanol:
evening:
Neki nasi vozaci jesu dobri, ali materijalna sredstva i same staze su takve kakve jesu, a ako se tome pridoda jos i mali broj vozila u nekim klasama i sama vozila koja se voze i vozaci koji cuvaju skupe automobile i postizu vremena skoro kao jugici (nisam mislio na CEdu, stvarno :wink: )...
WRC vs. YU R = npr. Pezo 307 ili Yugo Koral
Stvarno nisi mislio na Čedu...? :wink: :lol:
Pa zar atmosfera nepoverenja medju clanovima treba da se stvara? Zasto mi ne verujete ako sam lepo rekao da nisam mislio na Cedu. A i da jesam, odakle mi pravo za tako nesto :lol:
Ma ja beskrajno verujem članovima ovog foruma. Nego me podseti na ono sa Cigom. Kaže, Miko daj dvesta marke na zajam, a ovaj će: "Nemam, a i da imam odakle mi..." :wink: :lol:

banner05.gif

Reli je juce poceo, a ako se po jutru dan poznaje, VW
napokon ima sanse da nesto ozbiljnije uradi...

Kako je Dakar i ove godine potpuno zanemaren od
strane medija u SCG i svodi se na sporadicne i
nepotpune izvestaje, deo ekipe na nasem sajtu se
odlucio da to popravi tako da koga interesuje

sve detalje, clanke, izvestaje po etapama, zanimljivosti
(naravno na srpskom jeziku), rezultate, slike i video
materijal moze naci na sledecem linku:

TGB >> Dakar 2005

big_md-i169709.jpg

Legenda relija Fabrizio Meoni je danas poginuo prilikom pada u 11. etapi Dakar relija. Lekari su na mesto nesrece dosli u roku od svega nekoliko minuta, ali je ovaj 47-godisnji vozac KTM-a vec bio mrtav. 45-minutni pokusaj reanimacije nije uspeo.

Meoni je 22. po redu zrtva u 27. godina dugoj istoriji Dakar relija, a na startu u Barseloni je izjavio da ce ovo biti njegovo poslednje ucesce. Za sobom je ostavio suprugu Elenu i dvoje dece, Gioele (14) i Chiaru (2).

Postoji mogucnost da se posle ovoga tim KTM-a povuce iz daljeg ucesca u trci, ukljucujuci i trenutno vodeceg u generalnom plasmanu u klasi motora Cyrila Despresa, koji je bio Meonijev sticenik.

Detaljnije...

E pa ljudi siguran sam da ce biti onih koji ce rado odgovarati na ovu temu.Cini se da smo previse paznje obratili na F1 i nase favorite, a zanemarili ovu fenomenalnu i uvek interesantnu, daleko pristupacniju kategoriju-R-E-L-I. :)
E pa ovo je bilo samo da se pocne, inace ni za koga posebno ne navijam, jer se cini da su svi vozaci dobri i opusteni momci za razliku od nekih robota u F1.kao svog nekog favorita bih, posle odlaska(ali ne definitivnog 8) )Kolina Mekrea , izabrao Solberga i Subaru masinu. 8)
Pucajte :wink:

Pre nego što se bacimo na svetski reli šampionat, dužan sam da obavestim članove foruma da domaću reli šampionat počinje u subotu 26. 03.2005. u 9h ispred beogradskog sajma. Voze se četiri brzinska ispita na Avali i četiri u Košutnjaku. Prvi brzinac na Avali počinje u 9 h i 20 min. Svi koji bi da gledaju trebali bi da porane jer će staza dalje biti zatvorena do 16:00h. Uživajte. Informacija, dolazi Jereb sa novom Subaru Imprezom, Vesko Prlainović prešao u višu klasu itd. Do juče prijavljene 42 posade.

Lepo, lepo...Koji je auto u putanju? Za sebe pravis ili ...?
Nisam mogao da odem na reli, ali su prolazili dok sam vozio kruznim putem pored mene (valjda od kosutnjaka do avale) i primetio sam da ima dosta novih automobila nego zadnji put kad sam bio. Lepo, sve je bolje i bolje !

ma da reli je skroz cool ali ja sam jos uvek pod uticajem Lancie Delte HF Integrale! jest da se povukla ranih 90-ti ali to je bio ultimativni wrc! a jos oni monstrumi grupe B sa po 900 KS!!!

Pre neki dan gledam na EuroSportu WRC, Turska, jel... i sad se redjaju tamo etape i onda ono standardno novinari uvate po neki interviju sa vozacima po zavrsetku... I zavrsava Mitshubishi Lancer, prosao cilj, presrece ga novinar i kamerman... kad ono na Lanceru elektrosnki podziaci stakala!? Pored sve one spartanske opremljenosti, taj luxuz ipak nisu meogli sebi da uskrate... e nisam mogao da verujem, Gian-Luigi Galli gospodin covek :mrgreen:

cuo sam, veoma mi je zao, Park je bio iskusan lik, dugo u sportu a imao je i dvoje dece....osim toga, Martin je veoma perspektivan i dobar vozac, posle ovoga sumnjam da sa istom snagom moze da se takmici....

Back