RAK / DEVICA

Hahahahah istina ziva i za vodjenje dijalogau sebi tj monologa i za podizanje ruku dok psujem ko da me poznajes :D
A ono iznad sto si pomenuo da imam i prirode Lava mislim da si i za to u pravu jer mi se desava sa vremena na vreme
da budem prepotentan i nekako pun sebe (ako je to zbog lava) jer nekako mi ne spada u osobine raka

Jeste, ali on donosi i neslaganje sa uhodanim semama u sirem smislu, obrazovanje, porodicni obrasci ono poput obaveznog nedeljnog rucka i sl. I potreba da se svoje istera pa makar se i trpelo. To je od Lava jer i on je zivotinjski znak koje si malopre pomenuo u vezi tvrdoglavosti. Vladar Lava Sunce pravi aspekt Uranu a ovaj aspekt rusi sve uhodane obrasce. Uran je isto poput Sunca polozen u zivotinjsko i pojacava.

To je ono sto daje drugu crtu karaktera, ti jesi Rak/Devica ali i ostalo.

e ta kombinacija :cool: cenim vrlo teska,ali na kraju krajeva vrlo vredna kombinacija(moje skromno znanje o astrology) i jedna izuzetna zenska osoba koju poznajem je Devica(u horoskopu:) ) tako da ima slicnosti.

xaxaxaxax...jesamm ali avatar sam stavila pre neki dan..... a i ova tema i govori da sam rak devica :) ne znam po cemu si shvatila da sam rak tj kakve veze ima avatar ali pogodila si...... :-)))))))))

:p device.... po meni jako dobar horoskopski znak mada ja sam rak..... xixixixixix..... ali sve osobe sa tim znakom koje ja poznajem su jako dobre i neiskvarene pocevsi od mog oca..... :-)))))

Isto sam Rak-Djevica ;) Sto se ljubavi tice, u principu vise ti odgovaraju neki zemljani znaci, Djevica ili Bik, Jarac tu i tamo, mada i dosta zavisi od Venere, u kom ti je znaku, meni je npr. u Blizancima, pa je to vec druga prica. Sto se posla tice, mozda neka administracija, nesto gdje se trazi pedantnost i odgovornost? Mada u kom poslu se to ne trazi, haha...sve zavisi od osobe ;) Eto skromno od mene...Pozz

xvalaaaa..... cenim trud... mada bi zaista volela da saznam nesto vise i detaljnije mada niko nema vremena i snage izgleda da piseee.... :-(( :-))))))) ali hvalaa ti zaistaaa od srcaaaaaaa

Back