Tesko breme nosi ovaj covjek na plecima!
Hoce li ga pozvati da nastupi u Hrvatskoj i u Federaciji bosanskoj?
Hoce li ga pozvati da nastupi u Hrvatskoj i u Federaciji bosanskoj?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa ne smeta prosečnom Evropljaninu neki Dodi al Fajed čak i ako praši majku budućeg kralja , već im smeta gologuzija muslimanska koja uglavnom gluvari po ulicama i na socijali , zabaradjene žene , kvartovi koji su nesigurni noći ... realno većinski muslimani su najveća gologuzija u Evropi danas , u najboljem slučaju drže donner kebab i one male prodavnice što rade posle 22 h i tu ne možemo račlunati katarske šeike i milijardere iz Indonezije koji žive u Čelziju ili Antibu jer su oni promil muslimanskog stanovništva u Evropi ,ili što ima neka obrazovana poslanica Turkinja u Bundestagu .У Европи живи сасвим довољно богатих Муслимана да би изазивали бес неонациста. Муслимана нема међу културном елитом Европе (уметници, музичари писци, итд.) али то неонацисте који и не упражњавају културу уопште не интересује - њима смета Муслиман са новим мерцедесом а не Муслиман са виолином.
У Европи живи сасвим довољно богатих Муслимана да би изазивали бес неонациста. Муслимана нема међу културном елитом Европе (уметници, музичари писци, итд.) али то неонацисте који и не упражњавају културу уопште не интересује - њима смета Муслиман са новим мерцедесом а не Муслиман са виолином.
Pa ne smeta prosečnom Evropljaninu neki Dodi al Fajed čak i ako praši majku budućeg kralja , već im smeta gologuzija muslimanska koja uglavnom gluvari po ulicama i na socijali , zabaradjene žene , kvartovi koji su nesigurni noći ... realno većinski muslimani su najveća gologuzija u Evropi danas , u najboljem slučaju drže donner kebab i one male prodavnice što rade posle 22 h i tu ne možemo račlunati katarske šeike i milijardere iz Indonezije koji žive u Čelziju ili Antibu jer su oni promil muslimanskog stanovništva u Evropi ,ili što ima neka obrazovana poslanica Turkinja u Bundestagu .
Pričao sam jesenas sa direktorom slovačke NSZ iliti biroa kako se to u narodu zove , dosta otvoren čovek i reko mi je da će usled ekspanzije korejske autoindustrije u Slovačkoj uskoro biti drastični manjak radnika i da jedini na koje mogu da računaju su oni sa zapadnog Balkana i eventualno Ukrajne i to je sve , a što se tiče Arapa ,Avganistanaca i afrikanaca lepo reče čovek da od toga nema ništa jer se već u drugim zemljama poput Nemačke ,Austrije ,Italije i Beneluxa pokazalo da oni niti hoće ,niti znaju da rade takve poslove .
Zasto bi kad mogu da se kote i leze na socijali. Njih ostalo ne zanima, izuzev ako se ne bave kriminalom ili ne prodaju kebab kao sto si vec napisao.
Veoma problematicna ideologija za bilo kakav razvoj i suzivot.
nemoj me porediti sa nacistom, nije lepo
Udaljismo se od teme...ali, ima u tvojoj poruci i dosta istine, one, koju mi, prosjecni gradjani, vidjamo svaki dan...samo se pitam zasto vlade tih drzava dozvoljavaju doseljavanja?
U mom slucaju, izbjeglice sa ratnog podrucja, bile su potrebne godine da se status rijesi...danas: smjestaj, skolovanje, ucenje jezika...kao na traci...sta ja to ne sagledavam?
Klasicna zamjena teza...ne smeta prosjecnom Evropljaninu Jevrejin, Musliman (...)
Pa ne smeta prosečnom Evropljaninu neki Dodi al Fajed čak i ako praši majku budućeg kralja ,(...)