Stojkov Menidjer
Stara legenda
- Poruka
- 82.055
znači devizno?Do sada dinara nisam vidio.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
znači devizno?Do sada dinara nisam vidio.
Kolko Putin plaća botovanje?Сви имају своје ботове , ако тако можемо да их назовемо , чисто сумњам да их неко јако много плати за остављање коментара ..ако се то и дешава , то су углавном људи који раде у одређеном ресорсу неке странке , фирме , државе ..То је неки тренд који је пренесен са запада , пропагандом на контра пропаганду .
Ако имате на ЦНН профи ботове , односно највише их има на Западу, углавном либерални демократски и они утичу на јавном мнење путем интернета , имамо и оне који су ту споредни играчи а и неколицину њих који раде за плату .
Ако неки раде за одвашње партије то је ситна буранија која нема никакав значај , чије слово нема тежину .Да нешто вреде ботовали би за синтересе своје државе против западних ботова а не за партије ..то је оно што је моја замерка .
Kolko Putin plaća botovanje?
Vidim Bajdenovci se umusili
e, a vidim ja Bajdenovci nisu nešto svoji...Kod Putina 10 kubnih metara gasa po lajku plus Ruskinja po izboru za iskusne botove
...
Samo ideali.
Nije istina ali dao si mi dobru ideju, svakako je mislim iskoristiti.Jel istina da si ti kreator ideje da se svakog 5. Marta trči štafeta mladosti i radosti za Predsednika, od Čipuljića do Jajinaca?
Na svakih 20 km se dele sendviči...
...
a PeSNSičko Veče gde se najboljim peSNSicima dele radna mesta po PTT-u, Telekomu, EPS-u bez obaveze odlaska na ista?Jel istina da si ti kreator ideje da se svakog 5. Marta trči štafeta mladosti i radosti za Predsednika, od Čipuljića do Jajinaca?
Na svakih 20 km se dele sendviči...
...
Kolko Putin plaća botovanje?
Vidim Bajdenovci se umusili
Nama su demokratski luzeri pokušali da uvale da je bot neko ko sedi kod kuće i klikće lajkoveПутин не плаћа ботовање , док на Западу и те како се плаћа бот , све се плаћа , само што ни ботови више нису као што су некада били , доста су слабији .
За мене би боље било да неко ботује против Запада за интересе своје државе , уместо што ботује за партије и странке .
Бот је унуверзалана категорија , он може бити и пискарало на интернету , може бити и сваки други вид активности , новинар , уметник , политичар сви су то ботови ,раде за интересе своје државе ..према томе мени то није увредљива категорија ткз занимања
Nama su demokratski luzeri pokušali da uvale da je bot neko ko sedi kod kuće i klikće lajkove
a "danas" i "n1" e to nije botovanje
ipak, moramo se složiti da "simpatizer" i "bot" nisu isto
Ima neka caka sa switchanjem tastature, onda svaka rijec prodje, ali ne znam kako tocno ide.Da....cirilicom izgleda moze...
Onda mozda moze i guz.ica cirilicom...
...
ne može ni ku.r.ac ni nat.oguziDa li znas @Jugoslav Čvarak da sem guz.ica na forumu se ne moze koristiti ni rec pic.ousti
I kako sad bez te dve reci karakterno opisati izvesnog politicara...
...
latinična i ćirilična slovaIma neka caka sa switchanjem tastature, onda svaka rijec prodje, ali ne znam kako tocno ide.