Рај за ботове - Вучићева министарка плаћа кликове, лајкове, коментаре два милиона!

Сви имају своје ботове , ако тако можемо да их назовемо , чисто сумњам да их неко јако много плати за остављање коментара ..ако се то и дешава , то су углавном људи који раде у одређеном ресорсу неке странке , фирме , државе ..То је неки тренд који је пренесен са запада , пропагандом на контра пропаганду .

Ако имате на ЦНН профи ботове , односно највише их има на Западу, углавном либерални демократски и они утичу на јавном мнење путем интернета , имамо и оне који су ту споредни играчи а и неколицину њих који раде за плату .

Ако неки раде за одвашње партије то је ситна буранија која нема никакав значај , чије слово нема тежину .Да нешто вреде ботовали би за синтересе своје државе против западних ботова а не за партије ..то је оно што је моја замерка .
Kolko Putin plaća botovanje?

Vidim Bajdenovci se umusili

Jel istina da si ti kreator ideje da se svakog 5. Marta trči štafeta mladosti i radosti za Predsednika, od Čipuljića do Jajinaca?
Na svakih 20 km se dele sendviči...

...
Nije istina ali dao si mi dobru ideju, svakako je mislim iskoristiti.

:heart2:

Jel istina da si ti kreator ideje da se svakog 5. Marta trči štafeta mladosti i radosti za Predsednika, od Čipuljića do Jajinaca?
Na svakih 20 km se dele sendviči...

...
a PeSNSičko Veče gde se najboljim peSNSicima dele radna mesta po PTT-u, Telekomu, EPS-u bez obaveze odlaska na ista?

Vučiću,Vučiću,
Ti si vodja naš
Boris Tadić, Nada, Ponoš
jedu sutlijaš

:hvala:

Kolko Putin plaća botovanje?

Vidim Bajdenovci se umusili

Путин не плаћа ботовање , док на Западу и те како се плаћа бот , све се плаћа , само што ни ботови више нису као што су некада били , доста су слабији .

За мене би боље било да неко ботује против Запада за интересе своје државе , уместо што ботује за партије и странке .

Бот је унуверзалана категорија , он може бити и пискарало на интернету , може бити и сваки други вид активности , новинар , уметник , политичар сви су то ботови ,раде за интересе своје државе ..према томе мени то није увредљива категорија ткз занимања

Путин не плаћа ботовање , док на Западу и те како се плаћа бот , све се плаћа , само што ни ботови више нису као што су некада били , доста су слабији .

За мене би боље било да неко ботује против Запада за интересе своје државе , уместо што ботује за партије и странке .

Бот је унуверзалана категорија , он може бити и пискарало на интернету , може бити и сваки други вид активности , новинар , уметник , политичар сви су то ботови ,раде за интересе своје државе ..према томе мени то није увредљива категорија ткз занимања
Nama su demokratski luzeri pokušali da uvale da je bot neko ko sedi kod kuće i klikće lajkove

a "danas" i "n1" e to nije botovanje

ipak, moramo se složiti da "simpatizer" i "bot" nisu isto

Nama su demokratski luzeri pokušali da uvale da je bot neko ko sedi kod kuće i klikće lajkove

a "danas" i "n1" e to nije botovanje

ipak, moramo se složiti da "simpatizer" i "bot" nisu isto

Н1 је профи бот , као што је био и Б92 ..то је та продужена рука .И нису мало плаћени , за тај новац пла Србије би могло да једе годину дана без да се стресира.

Da li znas @Jugoslav Čvarak da sem guz.ica na forumu se ne moze koristiti ni rec pic.ousti :thumbdown:
I kako sad bez te dve reci karakterno opisati izvesnog politicara...

...
ne može ni ku.r.ac ni nat.oguzi
u kakvoj su vezi te dve reči ja nisam siguran

Back