- Poruka
- 50.413
Komsija, ja ti ne bio u kozi kada te dohvati evropski interpol...Кренула је и Zavijetnica! Јао па Србија ће да буде оптужена за прекомерну употребу силе!
![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Komsija, ja ti ne bio u kozi kada te dohvati evropski interpol...Кренула је и Zavijetnica! Јао па Србија ће да буде оптужена за прекомерну употребу силе!
![]()
Ima neke vinograde da radi ... sutra ce![]()
Ma ne to, nego nije za povezivanje.Znaci Pirot je manje bitan ... sta nas boli uvo , amonijak je srce Srbije.
Jok , puka slucajnost ... desi se izlivanje cisterne i odma zapucalo na Kosovu ...Ma ne to, nego nije za povezivanje.
Ja stvarno mislim da vise onda vi ne biste trebali da optuzujete Vucica za paranoju kad ste paranoicniji.Jok , puka slucajnost ... desi se izlivanje cisterne i odma zapucalo na Kosovu ...
to je sitnica...sacekacemo i novu godinu, ali posle bozica ide neka ozbiljnija igrankaJok , puka slucajnost ... desi se izlivanje cisterne i odma zapucalo na Kosovu ...
Ko vodi drzavu nije ni cudo ...Ja stvarno mislim da vise onda vi ne biste trebali da optuzujete Vucica za paranoju kad ste paranoicniji.
Mozda to i nije iskljuceno, ali eto, meni nije palo na pamet da povezujem ta dva. Em su daleko, em...kakve veze imaju?
Школа пре свега!Da polozi ispit, ipak je uzoran student pride.
Seslje je u osmom mesecu trudnoce...koga on podrzi, taj gubi izbore ili glavu...tako podrzavao i sadama Huseina, cija nam je sudbina poznata
Ни цар Душан му није раван ...Div predsednik, novi povratitelj Kosova. Samo se segacite.
Sluzite se prljavim stvarima a onda to podmecete drugome.
Kosovo je Srbija.Sluzite se prljavim stvarima a onda to podmecete drugome.
Pa nigde nisma ni rec procitala da ta dva imaju iakve veze.
Nije do toga ali nemoj da si bezobrazan.Kosovo je Srbija.
Ne dirati Vucica i sina Danila.
Ни цар Душан му није раван ...
Kod Sopota, eto ni to ne znas. Tamo se prevrnuo voz a to je na ulazu u Pirot.
Samo ti budi dobro mani ti nas ... to sto preko 300 000 ljudi rizikuje da se otruje to je manja vest od pucanja na Kosovu koje puca 30 godina ...Nije do toga ali nemoj da si bezobrazan.
Kod Sopota, eto ni to ne znas. Tamo se prevrnuo voz a to je na ulazu u Pirot.
Ma kakvo bre trovanje, jedan samo ima teze trovanje i prebacen je u Nis, ostalih 50 je dobro, citaj iskaze lekara iz Pirota.Samo ti budi dobro mani ti nas ... to sto preko 300 000 ljudi rizikuje da se otruje to je manja vest od pucanja na Kosovu koje puca 30 godina ...
Izgleda je amonijak dobar za pijacu voduMa kakvo bre trovanje, jedan samo ima teze trovanje, ostalih 50 je dobro, citaj iskaze lekara.