Rafael Nadal

Ja mislim da on to vise ne misli. . . Mozda je nekad mislio, ali sada ne. . . Inace, o Nadalu sve najbolje. . .
Prvo ga nisam voleo, zbog ponasanja na terenu, ali kad sam vidio koliko je simpatican van terena, i narocito zbog njegove fantasticne igre, sada mi je jedan od omiljenih tenisera, definitivno omiljeniji od Federera. . . Kako je krenuo on lako moze da bude najveci svih vremena, ali sad gledam predaleko u buducnost. . . U svakom slucaju dokazao je da nije samo venserijski sljaker, sto jeste nego je sjajan na svim podlogama. . . Trenutno je on blizi osvajanju career grand slam-a od Federera, a ako to uradi. . .

Ja čuh da on reče da će teniseri pokušati da učine sve da se ne zadrži što duže na toj poziciji. A to valjda i jeste poenta, da svi daju svoj maksimum pa ko šta postigne. Ne vidm šta je to Novak rekao strašno da bi ti Uroše tako reagovao?!

Ja čuh da on reče da će teniseri pokušati da učine sve da se ne zadrži što duže na toj poziciji. A to valjda i jeste poenta, da svi daju svoj maksimum pa ko šta postigne. Ne vidm šta je to Novak rekao strašno da bi ti Uroše tako reagovao?!

Nije nista strasno rekao normalno da se nada prvom mestu kao i svaki teniser ali sam ja tako reagovo jer ja mislim da ga nece on smeniti...:think:

Ma znao je... ljudi sa 17 godina jure prve ATP pobede a ovaj tuce prvog reketa sveta na njegovoj podlozi. Na to ga,naravno,redovno i podseca

Medjutim,smatram da je mnogo vaznija pobeda usledila nakon malo vise od godinu dana,u 1/2 Frens Opena. Cak bih otisao toliko daleko da kazem da su pobede nad Rodzerom i Puertom u finalu Pariza 2005. najvazniji mecevi njegove karijere,koji su mu odredili sudbinu velikog igraca. Ne bi se recimo videla velika razlika izmedju 10 i 11 titula koje je uzeo te godine ali samopouzdanje koje mu je doneo taj prvi GS ne moze se opisati

Nakon toga vise nije bilo stajanja

Ne verujem da ce Federer do kraja karijere pobediti Rafu,jeste da je na zadnja dva susreta lako mogao i Rodzer da pobedi ali........Na sljaci mislim da se vise i ne nada da moze da ga pobedi i R.Garros moze da osvoji jedino ako Rafa ne igra na turniru,sto se nece desiti (nadamo se)....

Problem je sto njihovi mecevi nose toliku vaznost da je svaki uzasno bitan.. mene je Vimbldon 2007. urnisao i nisam progovorio par dana,ali sve je to vraceno sa kamatom sledece godine. Od 19 meceva 18 su odigrali u 1/2 ili finalu najvecih mogucih turnira

Back