Rafael Nadal

Надал: Ни у ком случају не завршавам. Хоћу да освојим следећи ГС.

e3e0f302e86e441b8dfeabfe7b60f4b7.png

Vec neku godinu u svetskoj sportskoj i zutoj stampi se vodi polemika da li je Rafael Nadal homoseksualac ili ne?

Naravno, ako jeste to je njegova privatna stvar koja nikako ne umanjuje sportske uspehe koje je postigao u karijeri i skromno ponasanje uprkos svetske slave.

Ima nekih koji tvrde da mu je navodna devojka samo paravan, a da ce istina da se sazna tek kada zavrsi karijeru....

dešava se ono što sam predvideo kad sam video kako rafa igra u australiji i americi, povratak kralja šljake
ja ne vidim ko njemu uopšte može i jedan set da uzme a kamoli da ga pobedi
postoje realne šanse da na šljaci sve uzme...mislim, može da se desi kiks, ali to se rafi retko dešava....njegov najveći neprijatelj je povreda

Osvaja 3 turnira zaredom u roku od 3 nedelje, ni on nije supermen.
Kao što sam napisala na ATP, nije ni trebalo da dolazi u Rim, već da se odmara i sprema za RG.
Nek osvoji 10-ti i onda može u penziju :D

Da li će Rafa u RG uspjeti da osvoji 21 set? Vidjećemo. Mnogo toga zavisi od žrijeba. Zatim od njegovih povreda. Hoće li imati loš dan kao sa Timom? Hoće li se neko usuditi da mu obori bočice? Nadam se da neće osvojiti RG. Ne mora ni Novak, neka bude neko treći. A ovo gore što piše da je možda derpe prvi put čujem i ne vjerujem u to. Nadam se da nećemo u 7 mečeva gledati kako čačka guzu i sva ostala praznovjerja što radi. Rafaele, od srca ti želim da se u Majorku vratiš bez pehara.

Back