Rafael Nadal

Kako : gde , kad i kako ? Pa na RG !

Biće opet ova slika, deseti put :D
Rafa_Nadal.jpg

- - - - - - - - - -

Nadal.gallery.jpg

Rafa je poslije ove slike promijenio stajling i mnogo mu lijepo pristaje .
Rafa je za bijeli sport nesto posebno bio i ostao ja mu zelim uspijeh i povratak u sam vrh on to zasluzuje .
Ogroman je talenat , veliki radnik i osvjezenje u Tenisu danas .

Nadal+on+Stade+2+LDqoRnPSTe4l.jpg

Cenim Nadala, njegovu urodjenu skromnost i beskompromisnu igru...

Ipak, zapazio sam da ima dve vrlo slabe tacke.

Uopste se ne zezam.

Ko misli kao i ja neka mi da reputaciju da drugi ne vide.:hvala:

Poslednja izmena od moderatora:
Cenim Nadala, njegovu urodjenu skromnost i beskompromisnu igru...

Ipak, zapazio sam da ima dve vrlo slabe tacke.

Uopste se ne zezam.

Ko misli kao i ja neka mi da reputaciju da drugi ne vide.:hvala:

Poslednji put ažurirao/la Dr.Jekyll : 09.05.2015. u 08:23 Razlog: bez vređanja tenisera

Ne bih rekao da treba da je vredjanje za nekog ako se kaze da je homoseksualac. :sad2:

Homoseksualci danas imaju SVA PRAVA, pa cak i vise od toga.:evil:

A o drogiranju Nadala pravi karikature onaj francuski list, kako se zove vrag ga materin....?

Poslednja izmena:
Španac se posle sedam godina vraća na turnir u Hamburgu, koji je osvojio 2008. godine
Španski teniser Rafael Nadal se vraća na turnir u Hamburgu posle 7 godina, delom zbog pozivnice u iznosu od 500.000 evra, koju će dobiti od organizatora, a delom i zbog bolje pripreme za američku turneju, iako se ovaj turnir igra na šljaci.

"Oduševljeni smo dolaskom najboljeg igrača na šljaci u istoriji. Svesni smo da postoji finansijski rizik, ali igrači kao što je Nadal su uvek atraktivni za gledaoce", saopštili su organizatori.

Ovo će biti prvi nastup Nadala od poraza u 2. kolu Vimbldona od Dastina Brauna, a pored njega igranje su potvrdili i David Ferer koji je prvi nosilac, kao i Filip Kolšrajber.

Turnir u Hamburgu spada u red turnira iz serije 500, a njegov nagradni fodn iznosi 1.190.700 evra.

http://www.kurir.rs/sport/tenis/raf...osta-nadalov-dolazak-na-turnir-clanak-1867541

Joj malocas gledam Nadala y Fodjinija...:hahaha:

Nadal se znojio kao obicno i brektao kao priplodni nerast, a Fodjini nastojao da ga isprovocira....

Njihova nerpeljivost traje odavno...Od kako je Fodjini porusio Nadalove flasice sa sokom i vodom..Nadal sve drzi u perfektnom redu i kada mu to neko porusi - kuku njemu.

Danas je Fodjini prvo nesto pricao sa sudijom, a onda se okrenuo Nadalu i tekao na spanskom: "Zasto to stalno radis?"

A Nadal je stavio kaziprst na slepoocnicu i ucinio gest kao da Fodjini nije normalan...

Ipak se sve dobro zavrsilo, a moglo je biti i gore.....:sad2:

Back