SibirskiTigar
Buduća legenda
- Poruka
- 37.417
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
e a jeste li primetili kako Nadal u zadnje vreme izbegava Djokovica i ne sme sa njim da igra pa kao pukne u polufinalu.....kakav luzer.......a i ona povreda......fora...... zatvorio se covek i vezbao po ceo dan tenis......Djokovic je faca decko.....on da je trenirao koliko Nadal nikad ne bi izgubio ni jedan turnir.......![]()
Primetio sam jedino da ga je Rafa rasturio u svim vaznim mecevima ove sezone,ostalo ne....e a jeste li primetili kako Nadal u zadnje vreme izbegava Djokovica i ne sme sa njim da igra pa kao pukne u polufinalu.....kakav luzer.......a i ona povreda......fora...... zatvorio se covek i vezbao po ceo dan tenis......Djokovic je faca decko.....on da je trenirao koliko Nadal nikad ne bi izgubio ni jedan turnir.......![]()
e a jeste li primetili kako Nadal u zadnje vreme izbegava Djokovica i ne sme sa njim da igra pa kao pukne u polufinalu.....kakav luzer.......a i ona povreda......fora...... zatvorio se covek i vezbao po ceo dan tenis......Djokovic je faca decko.....on da je trenirao koliko Nadal nikad ne bi izgubio ni jedan turnir.......![]()
Primetio sam jedino da ga je Rafa rasturio u svim vaznim mecevima ove sezone,ostalo ne....
Zašto je toliko teško dati JEDAN normalan komentar u vezi tenisa, a ako nisi u stanju kao što nisi, zašto onda ne ćutati?
...to kolega LEGENDO, svaka čast za komentarsročio si mu ga u startu...
![]()
![]()
ispalo je dosta jakih igraca,a tesko da bi mu Hjuit nesto mogao..
videcemo sta ce biti do kraja
ispalo je dosta jakih igraca,a tesko da bi mu Hjuit nesto mogao..
videcemo sta ce biti do kraja
Da,jos 4 slema i eto njega na tronu...Ako No2ak ne pojaca jelovnik to ce se vrlo brzo dogoditiVeć je postao legenda. Ima šansu da postane najveći svih vremena, ako potraje još 2-3 godine na ovom nivou.
Da,jos 4 slema i eto njega na tronu...Ako No2ak ne pojaca jelovnik to ce se vrlo brzo dogoditi![]()
Ne znam sta ce bitiIzgleda da No2ak nije pojačao jelovnik....kad je skinuo majicu, delovao je prilično mrsavoManje mišićne mase nego ranije... Nije dobro
![]()
Ne znam sta ce biti![]()
Ne znam sta ce biti![]()
Jedva cekam neko finale (po mogucstvu Grand slam) izmedju Nadala i Djokovica. To je prava poslastica.
Monte Karlo: Ferer izbacio Nadala
Iznenađenje u Monte Karlu - Španac David Ferer je u četvrtfinalu turnira na šljaci savladao svog sunarodnika i najboljeg tenisera sveta Rafaela Nadala sa 7:6, 6:4. Ferer je protiv "kralja šljake" uspeo da upiše pobedu, na šljaci, posle deset godina pauze.Ferer će u borbi za finale igrati protiv Švajcarca Stanislasa Vavrinke, koji je bio bolji od Kanađanina Miloša Raonića sa 7:6 (7:5), 6:2.Posle ovog poraza Nadalu će biti oduzeti poeni, jer je prošle godine stigao do finala. Ali da se to isto ne bi dogodilo i Novaku Đokoviću, odnosno da bi se razlika između prvog i drugog tenisera sveta smanjila, neophodno je da srpski teniser osvoji turnir, odnosno odbrani titulu osvojenu prošel godine. Masters u Monte Karlu igra se za ukupan nagradni fond od 3,45 miliona evra.