Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
JA sam zavrsila matematiku smer racunarstvo,"u moje vreme" nije postojao RAF,pa me bas interesuje kako je tamo?Ako si ti onaj sto je sad upisao verovatno jos ne znas sta da mi kazes,ali po onome sto sam cula mislim da si dobro odabrao, kod nas bi te odrali od matematike, mada je vecina mojih kolega sa fakulteta sada vrlo srecno(citaj sa leeepom platom)zaposlenaSluX:Mislim da je najbolji sto se tice programiranja.......ali videcu jos. Puno ulazem u njega. Ako se pokaze suprotno.....grrrrrrrrrrrrrrr
Programerka:JA sam zavrsila matematiku smer racunarstvo,"u moje vreme" nije postojao RAF,pa me bas interesuje kako je tamo?Ako si ti onaj sto je sad upisao verovatno jos ne znas sta da mi kazes,ali po onome sto sam cula mislim da si dobro odabrao, kod nas bi te odrali od matematike, mada je vecina mojih kolega sa fakulteta sada vrlo srecno(citaj sa leeepom platom)zaposlenaSluX:Mislim da je najbolji sto se tice programiranja.......ali videcu jos. Puno ulazem u njega. Ako se pokaze suprotno.....grrrrrrrrrrrrrrr
Programerka:JA sam zavrsila matematiku smer racunarstvo,"u moje vreme" nije postojao RAF,pa me bas interesuje kako je tamo?Ako si ti onaj sto je sad upisao verovatno jos ne znas sta da mi kazes,ali po onome sto sam cula mislim da si dobro odabrao, kod nas bi te odrali od matematike, mada je vecina mojih kolega sa fakulteta sada vrlo srecno(citaj sa leeepom platom)zaposlenaSluX:Mislim da je najbolji sto se tice programiranja.......ali videcu jos. Puno ulazem u njega. Ako se pokaze suprotno.....grrrrrrrrrrrrrrr