Радуловић све запрепастио: Ево зашто Вучић ћути у вези привођења владике Јоаникија

• Začetnik teme Začetnik teme 3BEP
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
To što je većina vas kukavice koje nisu bile spremne da brane ista je cenjenica a ne botovanje.
1999g...Zlatko se nalazio u kruševačkoj brigadi, koja je posle mobilizacije poslata na Kosmet...dok se tvoj IDOL, nalazio u Beogradu i za vreme bombardovanja, skućio se...o trošku naroda...ratni profiter...MOLIM TE, NE BALJEZGAJ GLUPOSTI i mani se botovanja, jer si toliko providna, da to nema više smisla

1999g...Zlatko se nalazio u kruševačkoj brigadi, koja je posle mobilizacije poslata na Kosmet...dok se tvoj IDOL, nalazio u Beogradu i za vreme bombardovanja, skućio se...o trošku naroda...ratni profiter...MOLIM TE, NE BALJEZGAJ GLUPOSTI i mani se botovanja, jer si toliko providna, da to nema više smisla

Pa onda znaš koliko kosta odbrana... Koja je cena

GDE GOD SU BRANILI SRPSKI NAROD...SRPSKI RADIKALI I SRPSKI SOCIJALISTI...TU DANAS NEMA SRBA

Kakva otrcana marićevska floskula ... budalaština koja jedini odgovara onima koji su napadali

I koja njima odgovara .

Da bi se bavio ikakvom politikom treba se imati malo više mozga od marićevog i ćirilice

Oduvek sam znala da tom malom špinunčini treba zabraniti da baljezga slobodno

Kakva otrcana marićevska floskula ... budalaština koja jedini odgovara onima koji su napadali

I koja njima odgovara .

Da bi se bavio ikakvom politikom treba se imati malo više mozga od marićevog i ćirilice

Debilica je baš izrazito radikalska emisija.

Tamo se stalno priča kako je slobodni svet loš, a balkanski kasapin cvećka.

I koja njima odgovara .

Е вала, потпуно си управу, тај баљезга и не затвара још кад се му се у јутарњем програму придружи тренутна штићеница то постане најобичније трућање.

I koja njima odgovara .

ti nisi svesna, u kom je rangu milomir marić...gde je njegovo mesto u ,,službi"...nije milomir marić obični napredni bot...čija je dužnost da se šlihtari aleksandru vićiću...Nataša, slabo razumeš neke stvari

ti nisi svesna, u kom je rangu milomir marić...gde je njegovo mesto u ,,službi"...nije milomir marić obični napredni bot...čija je dužnost da se šlihtari aleksandru vićiću...Nataša, slabo razumeš neke stvari
imao bih još da pišem o njemu....ali nije MM tema

Ja napisah šta je on , a to baš i nema veze sa SNS botovanjem - svaki bot, ako takvi postoje, je pošteniji od marića

Back