Nataša Rostova
Buduća legenda
- Poruka
- 44.083
dok je vas naprednih botova...ja se ne bojim za srpski narod
To što je većina vas kukavice koje nisu bile spremne da brane ista je cenjenica a ne botovanje.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
dok je vas naprednih botova...ja se ne bojim za srpski narod
Ovako samo hulje razmišljaju.
1999g...Zlatko se nalazio u kruševačkoj brigadi, koja je posle mobilizacije poslata na Kosmet...dok se tvoj IDOL, nalazio u Beogradu i za vreme bombardovanja, skućio se...o trošku naroda...ratni profiter...MOLIM TE, NE BALJEZGAJ GLUPOSTI i mani se botovanja, jer si toliko providna, da to nema više smislaTo što je većina vas kukavice koje nisu bile spremne da brane ista je cenjenica a ne botovanje.
1999g...Zlatko se nalazio u kruševačkoj brigadi, koja je posle mobilizacije poslata na Kosmet...dok se tvoj IDOL, nalazio u Beogradu i za vreme bombardovanja, skućio se...o trošku naroda...ratni profiter...MOLIM TE, NE BALJEZGAJ GLUPOSTI i mani se botovanja, jer si toliko providna, da to nema više smisla
bar u necemu da smo prvi u svet.Ne, Vučić je najgori na svetu.
GDE GOD SU BRANILI SRPSKI NAROD...SRPSKI RADIKALI I SRPSKI SOCIJALISTI...TU DANAS NEMA SRBAPa onda znaš koliko kosta odbrana... Koja je cena
GDE GOD SU BRANILI SRPSKI NAROD...SRPSKI RADIKALI I SRPSKI SOCIJALISTI...TU DANAS NEMA SRBA
Debilica je baš izrazito radikalska emisija.Kakva otrcana marićevska floskula ... budalaština koja jedini odgovara onima koji su napadali
I koja njima odgovara .
Da bi se bavio ikakvom politikom treba se imati malo više mozga od marićevog i ćirilice
Oduvek sam znala da tom malom špinunčini treba zabraniti da baljezga slobodno
Е вала, потпуно си управу, тај баљезга и не затвара још кад се му се у јутарњем програму придружи тренутна штићеница то постане најобичније трућање.Kakva otrcana marićevska floskula ... budalaština koja jedini odgovara onima koji su napadali
I koja njima odgovara .
Da bi se bavio ikakvom politikom treba se imati malo više mozga od marićevog i ćirilice
ti nisi svesna, u kom je rangu milomir marić...gde je njegovo mesto u ,,službi"...nije milomir marić obični napredni bot...čija je dužnost da se šlihtari aleksandru vićiću...Nataša, slabo razumeš neke stvariKakva otrcana marićevska floskula ... budalaština koja jedini odgovara onima koji su napadali
I koja njima odgovara .
imao bih još da pišem o njemu....ali nije MM temati nisi svesna, u kom je rangu milomir marić...gde je njegovo mesto u ,,službi"...nije milomir marić obični napredni bot...čija je dužnost da se šlihtari aleksandru vićiću...Nataša, slabo razumeš neke stvari
ti nisi svesna, u kom je rangu milomir marić...gde je njegovo mesto u ,,službi"...nije milomir marić obični napredni bot...čija je dužnost da se šlihtari aleksandru vićiću...Nataša, slabo razumeš neke stvari