vracaracc
Buduća legenda
- Poruka
- 38.315
Misliš TRANSPARENTNO?![]()
Изгледа да ће Радуле прећи цензус. Честитам. Добио си опкладу.
Јави се на ПП да се договримо око преузимања.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Misliš TRANSPARENTNO?![]()
Pa dobro, G17 je bio možda i najbolja stranka svih vremena.
Sada treba ujediniti novi Dos protiv šešeljeve stranke SNS.
Немаш ти појма шта је Г17 чим то називаш странком. То је више банка него странка која служи за цеђење сваке полуколонизоване државе до коначне колонизације а увек се ували у власт прерушена или неким ,,новим'' ,,некомпромитованим'' економистима или бар другим именом.

Da Vam nesto kazem .Izgleda da su prosli svih sedam lista. Odlicno sve demokratske opcije plus DSS~Dveri i Radikali. Imacemo elokventniju skupstinu. Pa i Seselj ce da razbija Vucica .Tek ce da vidi da je debelo pogres sa ovim izborima, A sada da sutnemo onog nepristojnog predsednika Nikolica.
Da Vam nesto kazem .Izgleda da su prosli svih sedam lista. Odlicno sve demokratske opcije plus DSS~Dveri i Radikali. Imacemo elokventniju skupstinu. Pa i Seselj ce da razbija Vucica .Tek ce da vidi da je debelo pogres sa ovim izborima, A sada da sutnemo onog nepristojnog predsednika Nikolica.
Razoriće vazduplohova i mortadelu.

Tog ne da bude u skupštinu. Ide u ministri.
cesid mi je jako sumnjiv, nemoguće da su ispali toliki amateri tek tako, kao da su tu naprednjaci upleli prste, nadam se da neće doći do neke veće krađe i prekrajanja glasova tokom noći....
Baš je pogrešio. Dobio još lagodne četiri godine.
SNS ima 10 još smešnijih kandidata za ulogu Babića.
Ali kad ih ovakav saziv ubaci u mašnu biće veoma bolno po Vučića.
cesid mi je jako sumnjiv, nemoguće da su ispali toliki amateri tek tako, kao da su tu naprednjaci upleli prste, nadam se da neće doći do neke veće krađe i prekrajanja glasova tokom noći....

Sve samo ne lagodne.
Boga mi Radule gura ka 6%, do kraja ce prestici i DS kako je krenuo![]()
Naivan si prijatelju.
Samo kad vidim onu kretensku facu onog Marka Blagojevića... taj je nekada isto tako favorizovao DS i Tadića i potcenjivao sve druge, sada favorizuje SNS i Vučića i potcenjuje sve druge, sutra će favorizovati NSDAP i Hitlera samo ako ima finansijski interes za tako nešto.![]()
Lagodne, što se tiče brige oko vlasti. Imaće stabilnu većinu u naredne četiri godine(sa SPS-om).
Прескочио је цензус.
То је добро.
Једине две валидне листе на овим изборима били су ДЈБ и Двери.
Све остало гледамо већ 25 година.
U Srbiji ništa nije stabilno.
To si do sada morao da shvatiš.
Stabilna je Vučićeva vlast.
A inače me raduje što je Radulović ušao u skupštinu. Videćemo dal je novi Dinkić il će se zaista truditi da razbuca ovaj sveukupni politički šljam i parazite.