RADUJ SE SRBIJO - STUDENT AV POLOŽIO PRVI ISPIT !!!

Grom_sa_neba!

Buduća legenda
Poruka
33.533
...

Čime nas mediji smaraju...:ceka:
Student Vučić...:mazi:
Ej.....u Sportskom Žurnalu vest o prvom položenom ispitu studenta Vučića....:cepanje::cepanje::cepanje:

Pa Sunce ti poljubim...
Hoćemo li sad svaki ispit ispratiti na naslovnicama...:eek::eek::eek:

SPORT.png

+

SPORT2.png

Bože spasi nas...🙏

...

On je trebao na FDU...
Da upiše Glumu...
Smer - LOŠA

E sad...da li preko Mikine škole...to je već pitanje...:think:

...
Ja mislim da bi on mogao da bude natruscik (onaj koji glumi sam po sebi, dramatizuje, angazuju ga po filmovima i bez zavrsene glume...) :lol:

Ne mora obavezno tu da se ima faks.

Mislim, to bi mu jednostavnije bilo nego ovaj faks sto je upisao, kad se vec toliko plasi da ce da ostane bez posla u starosti.:lol:

Ja mislim da bi on mogao da bude natruscik (onaj koji glumi sam po sebi, dramatizuje, angazuju ga po filmovima i bez zavrsene glume...) :lol:

Mislim, to bi mu jednostavnije bilo nego ovaj faks sto je upisao.

Pa i Perhan je tako krenuo putevima slave...

ECW7RswXkAEUIJM.jpg

...

Cekaj, to je knjiski predmet, a kad dodje do pravog sportskog, videcemo.:lol:

Npr. preskakanje kozlica, hod po gredi sa motkom i sl. :lol:..a tek gimnastika...!
Kakva njegova gimnastika.Vidis da je zadriblanda i da ne zna ni da hoda kako treba,a kamoli nesto da vezba i trci.Tesko njemuako dobije proliv,a WC ne bude blizu.

Mislim, to bi mu jednostavnije bilo nego ovaj faks sto je upisao, kad se vec toliko plasi da ce da ostane bez posla u starosti.:lol:
Pa da vice `Busi ha ha ha...Busi ha ha ha...`...kondome...
"Radimo na prirodnom prirastaju, natalitetu,blblbl...":cool:

ovo je za pohvalu upisati fax u 50 je nesto o cemu svi treba da razmisljamo jer problem Srbije i njenog tromog komunistickog sistema i jeste bio sto ljudi uce samo dok idu na faks.

Necete mi verovati, ali znam gomilu ljudi u Srbiji koji su zavrsili faks, a kad odem kod njih ne primecujem da imaju makar jednu jedinu knjigu caki iz struke. Kao pa ja sam zavrsio faks, sad ima da mi daju posao gde cu da raduckam sledecih 40g i onda zasluzena penzija.

Od takvih i poticu price o lopovskoj tranziciji. Kakva traznicija za uspesnog coveka i onoga koji radi na svom usavrsavanju ? U Americi je svaki dan tranzicija i zato su i najuspesniji u svemu.

ovo je za pohvalu upisati fax u 50 je nesto o cemu svi treba da razmisljamo jer problem Srbije i njenog tromog komunistickog sistema i jeste bio sto ljudi uce samo dok idu na faks.

Necete mi verovati, ali znam gomilu ljudi u Srbiji koji su zavrsili faks, a kad odem kod njih ne primecujem da imaju makar jednu jedinu knjigu caki iz struke. Kao pa ja sam zavrsio faks, sad ima da mi daju posao gde cu da raduckam sledecih 40g i onda zasluzena penzija.

Od takvih i poticu price o lopovskoj tranziciji. Kakva traznicija za uspesnog coveka i onoga koji radi na svom usavrsavanju ? U Americi je svaki dan tranzicija i zato su i najuspesniji u svemu.
ja se slazem sa vecinom...samo upisati faks u jeku najvece svetske pandemije u novijoj istoriji a ti predsednik.........sta znam

...

Čime nas mediji smaraju...:ceka:
Student Vučić...:mazi:
Ej.....u Sportskom Žurnalu vest o prvom položenom ispitu studenta Vučića....:cepanje::cepanje::cepanje:

Pa Sunce ti poljubim...
Hoćemo li sad svaki ispit ispratiti na naslovnicama...:eek::eek::eek:

SPORT.png

+

SPORT2.png

Bože spasi nas...🙏

...
Шта ти је "генијалац". Поред даноноћног "жрвтовања" за Србију, он се успјева усавршавати. Питам се чиме смо га заслужили? :sad2:

Back