Radovan u Hagu!

Za koji minut (16.00) cemo videti Rasu bez brade. Ajd ko prvi okaci sliku. Da vidimo taktiku koju ce da izabere. nadam se da ce da se lepo sprda sa Sudom, da nece da se izblamira. Ipak je on junak. Sad cemo videti.

Popisam se u njega i u onu njegovu bradu. vakat mu je i bio da se nadje iza brave. No mi nije za njega i ja odrobijah 20 dana ni kriv ni duzan... :D:otkacio:

I general za otrove, zlato i pogotke minskih polja. :hahaha::hahaha:
A i zna da tihuje.
Ma ne mogu mu nista.
:super:

Cekaj bre.za koga ti ustvari navijas?:)

Salu na stranu, ovo moze biti mnogo ruzna epizoda........
Sa jedne strane, ako pokaze sporazum sa Holbrukom, republikanci ce maksimalno iskoristavati pricu kako su demokrate sklapale sporazum sa mrskim Srbima.
Te nam ne gine jedna velika porcija vrlo ruznih prica o nama........
Da ne pricam kako ce se odraziti na pokusaje muslimana da unitarizuju Bosnu......

PS:a gledaj kako ce se u roku od 2 dana izostriti retorika demokrata za izrucenje Kovacevica.......
Postacemo potkusur za americke izbore, sto nam nikako nije trebalo.

Uplasen, izgubljen , oronuo starac........ocekivao sam , kako se pisalo, nindza kornjacu , ispod one kose i brade.......vanzemaljca u nebeskoj harmoniji sa duhovima valhalle, ili nekog mistika i mesavinu Alistera Kroulija i maserke sa tajlanda koja barata spermichima kao cunjevima.........:roll:

Video sam izbezumljenog dedu, koji pokusava nesto da kaze o svetskim zaverama i njegovom udelu u istima, da dokaze za petnaest minuta, kako je nevin, i kako je sa Holbrukom na prst u boolju..............

Jadno, pateticno, bedno............ni H od heroja......samo J od jajare .........:think:

Наравно да је време оставило трагове. Шта сте очекивали? Радована Караџића у најбољим годинама? Ово је само прво појављивање, а шта год да се догоди у Хагу, мит о Српском хероју Караџићу је већ створен и остаје док је Срба. Ко зна, можда ће наши унуци или праунуци причати о српском мученику Радовану, као ми данас о Лазару. Мит је већ створен, Радован већ данас легенда уз Лазара, Милоша, Карађорђа, а Тадић и Дачић право код Бранковића.

Наравно да је време оставило трагове. Шта сте очекивали? Радована Караџића у најбољим годинама? Ово је само прво појављивање, а шта год да се догоди у Хагу, мит о Српском хероју Караџићу је већ створен и остаје док је Срба. Ко зна, можда ће наши унуци или праунуци причати о српском мученику Радовану, као ми данас о Лазару. Мит је већ створен, Радован већ данас легенда уз Лазара, Милоша, Карађорђа, а Тадић и Дачић право код Бранковића.

Ne mešaj Srpske svece sa zlikovcem, čuće te bog pa te mozda pozove pre vremena...
Pokušaj u 21 veku sa nekom pričom o isceliteljskim sposobnostima i sličnim sranjima da se prikriju zločini protiv čovečnosti??? I kada crkne u hagu robijajući, pretvori u sveca? Možda samo u tvojoj varoši ;)

Ne mešaj Srpske svece sa zlikovcem, čuće te bog pa te mozda pozove pre vremena...
Pokušaj u 21 veku sa nekom pričom o isceliteljskim sposobnostima i sličnim sranjima da se prikriju zločini protiv čovečnosti??? I kada crkne u hagu robijajući, pretvori u sveca? Možda samo u tvojoj varoši ;)

Nijednog trenutka ne sporim tvoju ljutnju zbog toga sto se Karadzic poredi sa legendama u srpskom narodu.
Ali ti to ne daje za pravo da bilo koga zoves zlocincem, bez ikakvog utemeljenja..
Ti svakako nisi sudija da presudjujes.

rrradkw0.jpg

Dr Dabić lično:ok:

Nije se promenio! :ok: :ok: :ok:

Ceo svet je upro prstom u gnjidu :ok:

To sto je ceo svet upro prstom u nekoga ne znaci nista......Ili ti mozda mislis da ja najbolje da su okrenes za vecinom?
Bez obzira na to sto sud ne cini vecinu, nego izrazitu manjinu(sudsko vece od 3 clana), koje je jedino merodavno da presudi o tome?
Pa kad sutra vecina(bilo kakva vecina) upre prstom u tebe,ti ces se sloziti sa tim?
Ili ces cekati presudu nadleznog organa?

nije bio ni uplasen,nije imao tremu,niti je psihički propao,bio je staložen,precizan i sa smislom za humor,ostareo jeste ,ne znam sta je čudno kada ga niste videli na tv 13 godina a to sto sada na silu gurate priču"propali starac,izgubljen" i sl.vaš problem sto ste se iznenadili jer ste mislili da ga nikada necete više ni videti pa sada pizdite ovde a to samo mozete i da radite jer vas vata zikra od vasih godina ako i dozivite njegove bićete u krevetima po starackim domovima

Poslednja izmena:
Uplasen, izgubljen , oronuo starac........ocekivao sam , kako se pisalo, nindza kornjacu , ispod one kose i brade.......vanzemaljca u nebeskoj harmoniji sa duhovima valhalle, ili nekog mistika i mesavinu Alistera Kroulija i maserke sa tajlanda koja barata spermichima kao cunjevima.........:roll:

Video sam izbezumljenog dedu, koji pokusava nesto da kaze o svetskim zaverama i njegovom udelu u istima, da dokaze za petnaest minuta, kako je nevin, i kako je sa Holbrukom na prst u boolju..............

Jadno, pateticno, bedno............ni H od heroja......samo J od jajare .........:think:

dobro bre ne moras nam svoju porodicu sada opisivati,ne spamuj temu:bye:

Back