Radovan Karadžić u hagu sam sebi kuva doručak ručak i večeru!

• Začetnik teme Začetnik teme 1234
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Šta bi vi spremali Radovanu Karadžiću za doručak ručak i večeru?

• Za doručak mladi sir za ručak sojino mleko i ovesne pahuljice a za večeru ribu!

• Za doručak šnicle za ručak pršutu a za večeru pljeskavicu!

• Za doručak ćevape i luk za ručak salamu a za večeru sremsku kobasicu!

• Za doručak sarma i luk za ručak slanina a za večeru kuvana jaja!

• Za doručak torta od jagode i za ručak pita od višnje a za večeru jafa biskvit!

• Za doručak puding za ručak suv hleb a za večeru eurokrem!

• Za doručak šunka za ručak dve bele milke a za večeru petit ber!

• Za doručak govedji gulaš za ručak supu a za večeru pasulj!

• Za doručak krompir pire za ručak špagete a za večeru jagnjetina!

• Za doručak riblji gulaš pire za ručak pizzu a za večeru mančmelov!

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Ne, nego postoji specijalna kantina gde se nabavljaju namirnice, a uostalom, uvek moze neko nesto da mu donese u zalihe...

I sada treba da poverujemo da ono sto bi mu se serviralo u restoranu moze da bude zatrovano, a ono sto se nalazi u kantini ne ili ono sto mu neko donosi u zalihe (a sigurno u medjuvremenu prolazi neku proveru) takodje ne moze da se zatruje..??...mislim da je ovo veoma naivno.

I sada treba da poverujemo da ono sto bi mu se serviralo u restoranu moze da bude zatrovano, a ono sto se nalazi u kantini ne ili ono sto mu neko donosi u zalihe (a sigurno u medjuvremenu prolazi neku proveru) takodje ne moze da se zatruje..??...mislim da je ovo veoma naivno.

Bilo kako bilo, najsigurnije je i najbolje da sam sebi sprema hranu!

u holandiji je bogat izbor dnevno sveze uglavnom morske ribe i ostalog, skoljke, skampi i sl i po povoljnim cenama

interesantno je da holandjani izmedju ostalog jedu i sirovu haringu u komadima, a ima da se kupi i u centru amst kao kod nas na kiosku

naravno da se cudite necijim (zdravim) navikama, jer ne znate za bolje od masne pljeskavice ulicarke i kecapa, uvek su se bolidi cudili i rugali necemu naprednijem i elitnijem

u holandiji je bogat izbor dnevno sveze uglavnom morske ribe i ostalog, skoljke, skampi i sl i po povoljnim cenama

interesantno je da holandjani izmedju ostalog jedu i sirovu haringu u komadima, a ima da se kupi i u centru amst kao kod nas na kiosku

naravno da se cudite necijim (zdravim) navikama, jer ne znate za bolje od masne pljeskavice ulicarke i kecapa, uvek su se bolidi cudili i rugali necemu naprednijem i elitnijem

Pa normalno...osoba o kojoj se govori ocigledno ima porodicnu tradiciju "naprednog i elitnog" dugu vekovima...uostalom, to je jasno svakom ko je video snimke mesta odakle je potekao...a sta mozemo mi ostali, jadni, kada imamo permanentni supozitorijum u vidu praziluka, tesko se to izbacuje...samo da mu zavidimo.

hbga tamo odakle je potekao je kolevka srpstva - hercegovina (sire gledano), rasadnik intelektualaca, pesnika, gospode bar sto godina unazad,
moj djed je imao limuzinu tridesetih godina a ti? to je gospoda, ako nisi znao

Pa naravno, upravo ti to i kazem...vise nego ocigledno da je ono rasadnik intelektualaca i gospode...a mi sa supozitorijumom ne mozemo da sednemo u limuzinu pa je zato i nemamo...

Lasno ti je mladom zapjevati
i žalosnoj majci zakukati
mrtvom vuku izbrojati zube...
264965813_703355dcd7.jpg

Lasno je tudjim kurсem po trnju mlatiti

Back