Radovan Karadžić = Ante Pavelić

Shta su Karadzhic i Pavelic

• Obojica su zlochinci

• Samo Karadzhic je zlochinac

• Samo Pavelic je zlochinac

• Obojica su nevini

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
posto sam ja veoma zaineresovan za tvoje misljenje, nekako ne mogu spavat mirno ako...
da pokusam da ti odgovorim...
haradinaj je nevin, jer jes ud odbacio sve dokaze koje je srpska vlast dostavila kao neozbiljne ili neosnovane.
za tacija nisam cuo ni da je optuzen, optuzbe srbije niko normalan ne uzima kao neki kriterij, jer srbija ima toliko optuzbi da bi skoro svaki nesrbin bio optuzen za zlocin, genocid, terorizam, tako da....

HARADINAJ NEVIN:hahaha::hahaha:
ZAO MI JE STO SE SMEJEM,ALI JA GA GLEDAO NA VIDU KAKO GAZI SRPSKI LES I KAZE-EVO LIKVIDIRALI SMO GA:otkacio::otkacio::otkacio:

pa niko ti i ne trazi da pises budalastine (to je vec tvoj problem) nego misljenje (ako si u stanju da imas misljenje, a nesto nisam siguran).

sud, cak i pravi a ne ovaj nato cirkus, u bilo kom kr. procesu moze nekoga da oslobodi zbog nenadleznosti, nedostatka dokaza, zastarelosti (ne za r.zlocine) itd.
to svakakvo ne znaci da neko nije zlocinac, nego da nije osudjen. neko pak moze i pred normalnim sudom biti osudjen za zlocin koji nije pocinio. to je valjda svima jasno.
nijedan pravosudni sistem nije savrsen (a haski tribunal i nije pravosudni sistem, nego zlocinacki poduhvat nato glavesina).

dakle, po tvom misljenju, za koje iskreno govoreci i nisam posebno zainteresovan, ali kad smo vec poceli ovoliku prepisku, po tvom individualnom misljenju, ne po misljenju alfonsa orija, karle del ponte i slicnih:
1) haradinaj/tachi je zlocinac
2) haradinaj/tachi nije zlocinac

naravno: imas pravo da ne odgovoris, a sve sto kazes moze biti upotrebljeno protiv tebe :D (pogotovo ako tvoji citaju)

uostalom i cutanje je odgovor.

ALO BRATE A NIJE U REDU U ISTI FORUM UOSPTE STAVLJATI ZASVINJALOG,NEOBRAZOVANOG ONOG MENTOLA HARADINAJA I JEDNOG KARADZICA PA I DA JE KRIV ON NE MOZE BITI SA ISTE PLANETE S KOJE JE ONAJ TALIBAN HARADINAJ

Караџић је већи злочинац од Пасвелића, прво што о Павелићу и НДХ нико у свету не зна ништа, а док се и амерички Б-филмови баве геноцидном улогом српске стране у ратовима 1990-их; друго, што ниједна међународна институција није Павелића оптужила за било шта, него се кретао светом као слободан човек; треће, што је иза Павелића стала једна хришћанска црква, римокатоличка, док иза Караџића није стао нико (барем формално... а његов "надлежни" владика га је чак позивао да се преда); четврто, што је Павелић умро као слободан човек, малтене као жртва од последица неуспелог атентата који је оквалификован као "тероризам", и дан-данас има прелепу гробницу о којој воде рачуна његови угледни сународници, док ће Караџић окончати свој живот у затвору, а презире га приде половина његове сопствене нације.

Притом не говорим о истини и ономе што јесте, већ по реакцијама и домаће и стране "демократске и напредне јавности" и на једног и на другог, а по којима је Караџић гори од Павелића.

sada ozbiljno
razlika izmedju hitlera i pavelica i karadzica [ako se dokaze da je uradio pola toga za sta ga optuzuju] je samo u broju zrtava koje nosi na dusi, inace svi su oni isto njasra...
ubiti jednog u samoodbrani, to je ... ne znam kako da kazem,
ali nema razlike izmedju onog ko je ubio dvoje nevinih civila, recimo neku zenu i dete, koji nisu bili nikakva pretnja tom vojniku i tog pavelica ili hitlera ili ....
sto se mene tice, ja to vidim tako,
a o pljuvanju, ja pre svakog logovanja ponesem kisobran,

E onda budi prvi Shiptar koji ce javno ovde ne forumu da osudi i prozove monstrume i divljake koji su klali srpsku nejac - Haradinaja, Chekua i sve ostale krvave monstrume iz redova tvog naroda!

Hajde! Uradi to vec jednom!
Ali eksplicitno, ne uvijeno kroz osudu svih zlocina, nego lepo tim recima -

ja, adem_ks ovde javno osudjujem ratne zlocince iz redova albanskog naroda, jer su ubijali nevine nealbance (Srbe, Rome, Crnogorce, Gorance, Turke...)

1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
...
110.
...
1110.
...

Hajde pametnjakovicu!

Vazno je da su tvoji Siptari "orginal" vala ono sto ste vi radili nisu radile ni Paveliceve ustase :otkacio: a za Siptarske sklonosti ka medicini i trgovini ne mora ni da se zbori toliko im to lezi da su postali umjetnici (trgovina organima otetih i ubijenih Srba a nebi me cudilo ni sunarodnika i trgovina kokainom , heroinom i jos mnogo "medicinskih" proizvoda sa siroke Siptarske palete "medicinske" potrebstine) :sad2::otkacio:

Зашто се сада не затвори ова тема. Када се пљује по Караџићу онда се теме отварају једна за другом.
Караџић је спасао Србе новог Павелићевог ножа, који је у рукама носио Туђман и Изетбеговић.

Караџић је већи злочинац од Пасвелића, прво што о Павелићу и НДХ нико у свету не зна ништа, а док се и амерички Б-филмови баве геноцидном улогом српске стране у ратовима 1990-их; друго, што ниједна међународна институција није Павелића оптужила за било шта, него се кретао светом као слободан човек; треће, што је иза Павелића стала једна хришћанска црква, римокатоличка, док иза Караџића није стао нико (барем формално... а његов "надлежни" владика га је чак позивао да се преда); четврто, што је Павелић умро као слободан човек, малтене као жртва од последица неуспелог атентата који је оквалификован као "тероризам", и дан-данас има прелепу гробницу о којој воде рачуна његови угледни сународници, док ће Караџић окончати свој живот у затвору, а презире га приде половина његове сопствене нације.

Притом не говорим о истини и ономе што јесте, већ по реакцијама и домаће и стране "демократске и напредне јавности" и на једног и на другог, а по којима је Караџић гори од Павелића.

Интересантно како ИСПИРАЊЕ МОЗГА ПОСЛЕДЊИХ 65 ГОДИНА УТИЧЕ И НА ПАМЕТНЕ ЉУДЕ.

Разумем да је тема постављена КАРАЏИЋ = ТУЂМАН = ИЗЕТБЕГОВИЋ = КУЧАН = МИЛОШЕВИЋ = ТАЧИ,ХАРАДИНАЈ...

Или су црвени схватили да досадашње ИСТОРИЈСКО изједначавање
да су усташе = четници, тј. ПАВЕЛИЋ = ДРАЖА МИХАЈЛОВИЋ најзад
пропало и изгубило било какав смисао.

Не би ме чудило да нова тема буде КАРАЏИЋ = ХИТЛЕР... јадно да јадније бити не може.

Интересантно како ИСПИРАЊЕ МОЗГА ПОСЛЕДЊИХ 65 ГОДИНА УТИЧЕ И НА ПАМЕТНЕ ЉУДЕ.

Разумем да је тема постављена КАРАЏИЋ = ТУЂМАН = ИЗЕТБЕГОВИЋ = КУЧАН = МИЛОШЕВИЋ = ТАЧИ,ХАРАДИНАЈ...

Или су црвени схватили да досадашње ИСТОРИЈСКО изједначавање
да су усташе = четници, тј. ПАВЕЛИЋ = ДРАЖА МИХАЈЛОВИЋ најзад
пропало и изгубило било какав смисао.

Не би ме чудило да нова тема буде КАРАЏИЋ = ХИТЛЕР... јадно да јадније бити не може.

Нема потребе да се претерано нервираш, на констатације који си цитирао/ла горе у тексту. Једниставно неки људи или не знају шта пишу или пишу тако нешто, из ко зна којих разлога.

Mislim da je vreme da cela stvar oko raše ''legne'' i da se više ne otvaraju ovakve oćigledno hejterske teme...Ne ,naravno da je pavelić veći zločinac...To je jasno iz fakta...O raši mislim sve najgore,ali je svakako manji zloćinac od Antea...

Нема потребе да се претерано нервираш, на констатације који си цитирао/ла горе у тексту. Једниставно неки људи или не знају шта пишу или пишу тако нешто, из ко зна којих разлога.

Пишу из разлога да би опрали савест њихових марионетских партијских лидера - пишу јер верују да је народ малоуман, јер стварно је трипер-идеја покушати да изједначић Павелића и Караџића...

Пишу из разлога да би опрали савест њихових марионетских партијских лидера - пишу јер верују да је народ малоуман, јер стварно је трипер-идеја покушати да изједначић Павелића и Караџића...

Не видим да се ова тема сада затвара. А када се покуша отворити нека нормална тема о Др Караџићу, одмах се затвара, тамо где се он може пљувати и сатанизовати, такве се отварају једна за другом.
Овај фотум ми све випше личи на оне чији је центар у Сарајеву (Техерану).

Не видим да се ова тема сада затвара. А када се покуша отворити нека нормална тема о Др Караџићу, одмах се затвара, тамо где се он може пљувати и сатанизовати, такве се отварају једна за другом.
Овај фотум ми све випше личи на оне чији је центар у Сарајеву (Техерану).

Наравно да НЕЋЕ бити затворена, сваком ко мало дуже учествује на овом пдф више је него јасно ДА СУ МОДЕРАТОРИ ДОБИЛИ ЈАСНЕ ПОЛИТИЧКЕ ЗАДАТКЕ... те ће се и даље трудити да закључавањем тема и бановањем Срба покушају да створе ПРИВИД ПОЛИТИЧКОГ РАСПОЛОЖЕЊА У СРБИЈИ НА ОВОМ ПДФ. Коме је то потребно и зашто стварно не знам - а да је бесмислено, бесмислено је.

Наравно да НЕЋЕ бити затворена, сваком ко мало дуже учествује на овом пдф више је него јасно ДА СУ МОДЕРАТОРИ ДОБИЛИ ЈАСНЕ ПОЛИТИЧКЕ ЗАДАТКЕ... те ће се и даље трудити да закључавањем тема и бановањем Срба покушају да створе ПРИВИД ПОЛИТИЧКОГ РАСПОЛОЖЕЊА У СРБИЈИ НА ОВОМ ПДФ. Коме је то потребно и зашто стварно не знам - а да је бесмислено, бесмислено је.

Време је најбољи судија. Истина ће угледати светлост дана.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back