Radomir Lazović (NDMBGD) objasnio mladom naprednjaku: Smeje vam se Srbija

Na njih se odnosi isto, i njima sledi corka i lustracija, a zasluzili su i mnogo gore. A pomenuti su samo oni iz jednog prostog razloga sto je postavljac posta na koji sam odgovorio izjavio "ko zna sta bi bilo da je uradjena lustracija 6. oktobra".

Ali to ni na koji nacin ne abolira one pre njih, a koji su i sad na vlasti. Kapiras? Tako da to kukavicje jaje "zuti su losi, znaci svi osim zutih su dobri" NECE PROCI.
Prava formula kaze sledece:

"SVE KOJI SU BILI NA VLASTI OD 1990. DO DANAS TREBA UHAPSITI I LUSTRIRATI, A SVAKOM KO IMA IOLE VISE NEGO STO JE IMAO ILI STO JE NORMALNO DA SE STEKNE ODUZETI SVE PLUS KAZNA PLUS ZATVOR PLUS LUSTRACIJA".

Eto, sad smo pokrili sve - od crvenih, preko zutih, do crnih. Znaci ZUTI NE MOGU I NECE biti nikakvo opravdanje za one pre i ove posle njih (koji su umnogome isti kao oni pre njih+najgore od zutih) - SVI CE DA ROBIJAJU I SVIMA CEMO DA ODUZMEMO SVE STO IMAJU, jer su nas toliko ojadili da je sve to jako malo prema onome sto zasluzuju. Same izdaje Republike Srpske Krajine i Kosova i Metohije mnogostruko prevazilaze sve kazne kojima bi mogli da ih kaznimo.

Znaci pre nego sto skocis na nekoga i pocnes da rezis obrati malo paznju - prilicno sam siguran da se dobrano slazemo oko toga ko treba da bude kaznjen za trenutno stanje u Srbiji (gledano kumulativno, kao sto se vidi iz gornjeg teksta), osim ako si Nazadnjak ili njihova podguzna muva.

Zasto bi se ti ili tebi slicni borili za njihove glasove. Pa doci ce i ti izbori
Prijatelju,postoji život i van politike,glaova,rejtinga.I lepši je od pomenutog.Moraš malo da gledaš širu sliku.Krezubog i nepismenog treba srediti i opismeniti,a ne boriti se samo za njegov glas prodajom magle.Pravi Srbi poput Dositeja,Crnjanskog,Laze Kostića,Đure Jakšića,Pupina i ostalih su to i pokušavali.Ali avaj,skrajnuše ih oni koji su se borili za glas i rejting.Zato smo tu gde jesmo

Na njih se odnosi isto, i njima sledi corka i lustracija, a zasluzili su i mnogo gore. A pomenuti su samo oni iz jednog prostog razloga sto je postavljac posta na koji sam odgovorio izjavio "ko zna sta bi bilo da je uradjena lustracija 6. oktobra".
Ali to ni na koji nacin ne abolira one pre njih, a koji su i sad na vlasti. Kapiras? Tako da to kukavicje jaje "zuti su losi, znaci svi osim zutih su dobri" NECE PROCI.

Prava formula kaze sledece:
"SVE KOJI SU BILI NA VLASTI OD 1990. DO DANAS TREBA UHAPSITI I LUSTRIRATI, A SVAKOM KO IMA IOLE VISE NEGO STO JE IMAO ILI STO JE NORMALNO DA SE STEKNE ODUZETI SVE PLUS KAZNA PLUS ZATVOR PLUS LUSTRACIJA".
Eto, sad smo pokrili sve - od crvenih, preko zutih, do crnih. Znaci ZUTI NE MOGU I NECE biti nikakvo opravdanje za one pre i ove posle njih (koji su umnogome isti kao oni pre njih+najgore od zutih) - SVI CE DA ROBIJAJU I SVIMA CEMO DA ODUZMEMO SVE STO IMAJU, jer su nas toliko ojadili da je sve to jako malo prema onome sto zasluzuju. Same izdaje Republike Srpske Krajine i Kosova i Metohije mnogostruko prevazilaze sve kazne kojima bi mogli da ih kaznimo.
Znaci pre nego sto skocis na nekoga i pocnes da rezis obrati malo paznju - prilicno sam siguran da se dobrano slazemo oko toga ko treba da bude kaznjen za trenutno stanje u Srbiji (gledano kumulativno, kao sto se vidi iz gornjeg teksta), osim ako si Nazadnjak ili njihova podguzna muva.
ПИТАЊЕ је било КОНКРЕТНО, а ниси објаснио:
-По КОЈИМ КРИТЕРИЈУМИМА и
-ЗАШТО само од 1990-те?

ПИТАЊЕ је било КОНКРЕТНО, а ниси објаснио:
-По КОЈИМ КРИТЕРИЈУМИМА и
-ЗАШТО само од 1990-те?

Kriterujuma po kojima je uradjeno delo izdaje i pljacke, kao i ostalih kriminalnih dela (ubistva, prebijanja, raznorazna krsenja zakona iz pozicije vlasti, i ostala slicna dela). A to vrlo lako moze da se prepozna - u velikoj vecini slucajeva su se pomenuti OBOGATILI u situaciji kada je masa naroda pala u bedu. Moze da se doda i ratno profiterstvo, ali efekat istog je vec pomenut (bogacenje u vreme kada mi ostali nismo prakticno imali sta da jedemo).

Ne mora od 1990. slazem se, na komuniste bih tek udario njihovim metodama. Tu bih napravio masakr i medju njima (koji su pretekli) i medju njihovim nakotom. Znaci oduzimanje imovine svima koji imaju ista vredno a bili su na funkcijama i delovali sa linije Saveza Komunista, izbacivanje na ulicu u sred noci zajedno za muzem/zenom i decom, zatvaranje u "zatvore za prevaspitavanje" (citaj: Goli otok varijanta), preka sudjenja sa presudom SMRT STRELJANJEM i tako to - znaci koristio bih pun asortiman metoda koje su primenjivali komunisti. Samo da podsetim da su komunisti sa tim svojim zverstvima i zlocinima prosli potpuno nekaznjeno do sada, stavise su slavili sami sebe 50 godina, pa cemo i mi onda isto to da uradimo pa da se posle pravimo blesavi.

Kanonada podmetanja reči koje ja nisam rekao, nadovezanih sa ciničnim komentarima nečeg što ja nisam rekao, i na kraju potpuno promašen zaključak.
Tvoj post je klasičan razgovor sa samim sa sobom, odgovor na neka pitanja koja ti nisu postavljena, kritika nekih reči koje nisu izgovorene. Naučio si to pomno gledajući konferencije Vučića.
Ti si besmislen.
I izgleda euforično srećan vlašću SNS a u isto vreme patološki povređen od strane tih prošlih žutih. 😂

Mnogo te je bolela demokratija u kojoj se više cenila sposobnost nego kao danas ljigavljenje i uvlačenje vođi.
E pa uživaj neka. Neka uživa i ovaj visoko inteligenti narod zajedno sa tobom. Srećna simbioza. :heart:

Treba da se udružite sa sebi sličnima. Šiptarima, Papuča Novom Gvinejom 😂

Ovo boldovano je vrhunac tvoje imbecilnosti. Ova zemlja koja nije znala za demokratiju od kada je demokratija izmisljena sada place za necim sto nije ni imala.Veliki zli AV i ekipa ti iz ruke otela demokratiju koja ti je ostala iz DOS/ovog perioda dok si mirno setao ulicom i gledao svoja posla.

Ako mislis na onaj period gde se iza reci "demokratija", "EU", "ljudska prava" i slicno krila neopevana pljacka kroz privatizaciju koja je osakatila i ono malo ekonomskog potencijala koji smo imali,zacinjena ekstremnim antisrpstvom DOS/ovske elite, onda ostani uplakan i brisi sline. Za tim periodom niko ziv ne place. Cak ni oni koji mrze AV/a iz dna duse. Ni oni nisu ludi da glasaju za ikone tadasnje "demokratije" koje su danas jedina samoproklamovana opozicija.

Tvoj otvoreni prezir prema sopstvenom narodu, samo zato sto nece politicki da se izjasni kao ti je upravo jedan od simptona umisljenog elitiste i slucajnog Srbina.

A ne daj Boze da citiram sta si govorio. U stvari da citiam par tvojih postova samo na ovoj temi.

"Dabogda umrla na mestu"
"Samo ko u programu ima revanšistički, radikalni ekstremizam - Purge 🔥 može dobiti moj glas. Dosta mi je prenemaganja. Šljam treba naučiti pameti."

Za pojedine komentare bi ti i hitler licno cestitao, bez obzira sto druge cascavas epitetom fasiste.

Inace da te podsetim jos jednom, tvoji produhovljeni, "demokratski" komentari kojima si meni replicirao i sa kojim smo zapoceli raspravu nemaju veze sa onim sto sam napisao. A napisao sam svoje laicko misljenje na jedan diletantski deo programa jedne stranke u delu koji se odnosi na cistocu vazduha. Ja ovako primitivan kakav sam, otisao sam na sajt, pogledao sta su to te magicne mere i ustanovio da su obicna sprdnja. Naravno, mogao si da pobijes moje misljenje tvojim, da dokazes suprotno, da udjes u polemiku. Ali lenj mozak to ne radi.

U svojoj lenjosti u kojoj si se kao velikli internet opozicionar i revolucionar uljuljkao, nisi se potrudio ni da odgovoris na ono sto sam napisao, nego si sa svojim polumozgom izabrao ono standardno "bot", "sendvicar", "fasista" i slicno. Zbog toga sto mislis da duhoviti mimovi i nadr,kane objave na internetu menjaju svet, zato i trpi polupismenu svetinu koja vlada tvojim zivotom.

Ovo boldovano je vrhunac tvoje imbecilnosti. Ova zemlja koja nije znala za demokratiju od kada je demokratija izmisljena sada place za necim sto nije ni imala.Veliki zli AV i ekipa ti iz ruke otela demokratiju koja ti je ostala iz DOS/ovog perioda dok si mirno setao ulicom i gledao svoja posla.

Ako mislis na onaj period gde se iza reci "demokratija", "EU", "ljudska prava" i slicno krila neopevana pljacka kroz privatizaciju koja je osakatila i ono malo ekonomskog potencijala koji smo imali,zacinjena ekstremnim antisrpstvom DOS/ovske elite, onda ostani uplakan i brisi sline. Za tim periodom niko ziv ne place. Cak ni oni koji mrze AV/a iz dna duse. Ni oni nisu ludi da glasaju za ikone tadasnje "demokratije" koje su danas jedina samoproklamovana opozicija.

Tvoj otvoreni prezir prema sopstvenom narodu, samo zato sto nece politicki da se izjasni kao ti je upravo jedan od simptona umisljenog elitiste i slucajnog Srbina.

A ne daj Boze da citiram sta si govorio. U stvari da citiam par tvojih postova samo na ovoj temi.

"Dabogda umrla na mestu"
"Samo ko u programu ima revanšistički, radikalni ekstremizam - Purge 🔥 može dobiti moj glas. Dosta mi je prenemaganja. Šljam treba naučiti pameti."

Za pojedine komentare bi ti i hitler licno cestitao, bez obzira sto druge cascavas epitetom fasiste.

Inace da te podsetim jos jednom, tvoji produhovljeni, "demokratski" komentari kojima si meni replicirao i sa kojim smo zapoceli raspravu nemaju veze sa onim sto sam napisao. A napisao sam svoje laicko misljenje na jedan diletantski deo programa jedne stranke u delu koji se odnosi na cistocu vazduha. Ja ovako primitivan kakav sam, otisao sam na sajt, pogledao sta su to te magicne mere i ustanovio da su obicna sprdnja. Naravno, mogao si da pobijes moje misljenje tvojim, da dokazes suprotno, da udjes u polemiku. Ali lenj mozak to ne radi.

U svojoj lenjosti u kojoj si se kao velikli internet opozicionar i revolucionar uljuljkao, nisi se potrudio ni da odgovoris na ono sto sam napisao, nego si sa svojim polumozgom izabrao ono standardno "bot", "sendvicar", "fasista" i slicno. Zbog toga sto mislis da duhoviti mimovi i nadr,kane objave na internetu menjaju svet, zato i trpi polupismenu svetinu koja vlada tvojim zivotom.

A vidim, ti sa AV menjaš svet. 😂
Ugrađujete veštačke vilice narodu. 😂

🔥

Драгољуб Бакић, архитекта који је пројектовао један од симбола нашег града, халу "Пионир", у својој осмој деценији живота је активиста Иницијативе Не Да(ви)мо Београд, члан савета Скупштине Слободне Србије и почасни председник Здружених иницијатива и покрета.

A vidim, ti sa AV menjaš svet. 😂
Ugrađujete veštačke vilice narodu. 😂

🔥
Па не баш али арогантним умишљеним случајним Србима попут тебе изврћемо мозак, макар оно мало сиве масе што још тавори у тој лобањи. То је довољно.

Па не баш али арогантним умишљеним случајним Србима попут тебе изврћемо мозак, макар оно мало сиве масе што још тавори у тој лобањи. То је довољно.
Čitaš Ćirjakoglua, to je tvoj domet.

Tačno tako. Kad vidim glupaka, pošizim. Pogotovo kad ih ima tri miliona. 🥴
Ništa me toliko ne nervira koliko glupost i nadmenost polupismenih ljudi.
Nastavite da rmbate u pelenama slepci. 🤮

Tačno tako. Kad vidim glupaka, pošizim. Pogotovo kad ih ima tri miliona. 🥴
Ništa me toliko ne nervira koliko glupost i nadmenost polupismenih ljudi.
Nastavite da rmbate u pelenama slepci. 🤮

Договорено нежна пахуљице која је грешком пала на ове просторе. А сада обриши сузице и слинице и настави да правиш списак за стрељање и депортацију када ти једног дана дају власт у руке.

Back