Radnja s cokoladom??

• Začetnik teme Začetnik teme sramota
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ja kao stari slatkoholicar sa odavno overila ovu radnju sa cokoladom. Tako si zove, "Cokolada" i nalazi se u Milenijumu i to ne kad udjes u onaj veliki prolaz sto izbija na Obilicev venac i gde je glavni ulaz u Milenijum vec ides jos malo Knezom i onda ima minijaturan sporedni ulaz iz Kneza u Mil. e skrenes tu i onda sa desne strane zavucena medju lokalima u prizemlju je i ona. Ponuda je fantasticna i fenomenalna ali i jako bolna po dzep jer 1kg kosta (SAD BOLJE SEDI) 1500 DIN znaci 100g 150 din...I to ti je cena od jesenas sad je mozda i veca..
Ali vredi probati.
Pozdrav :wink:

Branka B.:
Ja kao stari slatkoholicar sa odavno overila ovu radnju sa cokoladom. Tako si zove, "Cokolada" i nalazi se u Milenijumu i to ne kad udjes u onaj veliki prolaz sto izbija na Obilicev venac i gde je glavni ulaz u Milenijum vec ides jos malo Knezom i onda ima minijaturan sporedni ulaz iz Kneza u Mil. e skrenes tu i onda sa desne strane zavucena medju lokalima u prizemlju je i ona. Ponuda je fantasticna i fenomenalna ali i jako bolna po dzep jer 1kg kosta (SAD BOLJE SEDI) 1500 DIN znaci 100g 150 din...I to ti je cena od jesenas sad je mozda i veca..
Ali vredi probati.
Pozdrav :wink:

cena je 180 din ali vredi (provereno 17.4.2004)

u bgd-u se posle vise decenija pojavila jedna od najboljih cokolada - lindt, ali cena je prava sitnica! :(
da li je neko od vas (de)gustirao male serije suhardove (ona firma koja pravi milka cokoladu i jacobs kafu) cokolade namenjene za poslasticarnice i luksuzne hotele? :wink:

nemam pojma, mozda i jesam! ako je to ona crna jaka ja to bash ne volim osim ove za kuvanje :I posto si ti vegan, je l ;)

je l znate za "finese", mislim da ih je pravio lindt ili greshim. to su malko finije cokolade sa raznim zanimljivijim punjenjima. ako nisu propale.

Back