Should've wound it up two decades ago.
da barem bi znali odma na cemu su
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Should've wound it up two decades ago.
da barem bi znali odma na cemu su
Koliko treba proizvesti kamiona da bi to moglo da zaradi samo za plate, da sada preskočimo rentabilnost, zbog strateškog interesa?
I koliko uopšte vojska toga može da kupi, i koliko vremena to treba da radi?
FAP je na jedvite jade, i sa mesecima kašnjenja uspeo da isporuči par desetina novih 1118.
O nekoj ozbiljnijoj proizvodnji tu nema priče. Ne sa ovom nazovi vojskom.
A o civilnom programu takođe nema priče. Vreme pregazilo.
FAP još od kraja 80-tih nikome nije konkurencija.
To je nebitno. TI ljudi su glasaci , to je najbitnijeИ кад пропадне та петољетка, као што ће да пропадне, онда осмишљаваш следећу, па ону тамо, па ону иза, а у међувремену држава плаћа десетак хиљада људи који не раде ништа.
И кад пропадне та петољетка, као што ће да пропадне, онда осмишљаваш следећу, па ону тамо, па ону иза, а у међувремену држава плаћа десетак хиљада људи који не раде ништа.
Zašto bi propala .....ajde primer FAP-a , prvo država napravi plan šta očekuje od te fabrike ....vojska , civili i ostali . Onda se napravi javni tender za menadžment i kreneš . Svakih toliko kontrolišeš jer ide po planu a ne da čekaš da prođe 5 godina .
Napraviti jedan kamion , znači samo rešiti niz tehničkih pitanja i problema . Jedan tehnički problem može da se reši na više načina , ako nema resursa u fabrici , kupiš projekat od drugog i imaš rešenje za taj problem a ne raditi bilo kako .
Po toj logici treba da se proda i EPS i Galenika i Telekom .....nisu rentabilni .....generalno bi sve trebalo prodati jer ništa nije rentabilno .
Don't fret, eventually it all winds up your sorry fag's ass.Should've wound it up two decades ago.
Your English leaves something to be desired, đed.Don't fret, eventually it all winds up your sorry fag's ass.
Pa problem je što imamo traktore, i to uvozne.
Prosek starosti traktora po domaćinstvu je na samrti ili penzije domaćina
Krpe i popravljaju do neverovatnosti !
Pa neće baš biti.
Ti porediš EPS, na tržištu od 7 miliona ljudi, koji po prirodi stvari teško da može da ima konkurencije jer je teško struju iz Nemačke dovlačiti dovde a da to bude isplativo, sa FAPOM, koji bi, uz najbolju moguću volju i želju, mogao da godišnje proizvede 300 kamiona za vojsku, i to loših i skupih, za koje takođe treba naći pare
Od toga da će svaki pošteni autoprevoznik u Srbiji pre dovesti polovnog Actrosa iz Dojčlanda, nego voziti novog FAP-a, da ne pričamo.
Znači, želje su jedno, a realne mogućnosti su drugo. EPS može sam, i može isplativo, a FAP ne bi mogao da ispliva i bude isplativ ni da mu sada neko da 2 milijarde dolara bespovratno da napravi skroz novi model kamiona...prvo zato što ne zna da ga napravi, a drugo što nema kome da ga proda.
Ovo NORA ovo, ono...pa mi još nijednu NORU nismo uveli u Vojsku Srbije, a ako ih ikada uvedemo, biće ih par desetina. Za tih par desetina možemo i da kupimo kamione, ionako na ovima što smo ih izvezli je sve KAMAZ, na FAP-u ih niko nije kupio.
ja ne poredim ništa samo ti navodim primere rentabilnosti , gde su nedavno hteli da prodaju Telekom iako imaju tržište od 7 miliona , gde su hteli da prodaju Galeniku iako ima isto to tržište ....navodno nisu rentabilni i šta misliš kada dođe na red EPS da će neko reći da je skupo uvoziti struju iz nemačke ili će da kažu nerentabilno ......ili će biti ono što ja tvrdim od početka , samo još jedan korak u rasturanju i pljački države .
To isto i sada tvrdim za Fap . koji bi trebao da bude od strateškog značaja jer proizvodi za vojsku .....to što ti ne možeš da povežeš da su prvo shebali vojsku pa onda rekli da ne treba ni Fap je neki drugi problem .
ne može da se poredi actros sa fapom , jer u toj priči ti ja napišem da ni naše školstvo nije kako treba i da bih ja vrlo rado uvezao polovno rusko ....nije nam dobro zdravstvo i ja bih vrlo rado uvezao polovno švajcarsko ....i za svaki segment društva koje nije nikako dobro ja ti mogu napisati da je mnogo bolja opcija neka inostrana polovna .....
Fap je naš a mi nismo mnogo bolji , mada bi mogli biti i mi i Fap .......
To se zove liberalni fašizam !
Diskriminacija u procesu deregulacija-tzv.regulacija / deindustrijalizacija-tzv.industrijalizacija .... i tako u iteraciji i tranziciji prođeš kroz 2-3 iteracije i ostane pustoš !
O gospode Vucicu, sta se sve ovde nece procitati. Pa da se krije ti je ne bi nasla!VUČIĆU, HVALA !
http://sandzakavaz.rs/radnici-fap-a-zahvalili-premijeru-na-laznim-obecanjima/
http://www.autobusi.net/ugasen-fap-odlazak-pribojskog-giganta-u-istoriju/
ZBOG ČEGA SE OVA INFORMACIJA KRIJE OD JAVNOSTI ???
https://www.autobusi.net/ugasen-fap-odlazak-pribojskog-giganta-u-istoriju/#google_vignetteO gospode Vucicu, sta se sve ovde nece procitati. Pa da se krije ti je ne bi nasla!
Nas Premijer je tim ljudima omogucio da se zdravije hrane u manjim kolicinama.