Radnica BIA-e ubila majku, psa pa sebe...

I dalje nije nadmasila onog DB Kosovara idiota sto je pobio ljude iz Sluzbe u Nisu jer je trebao da dobije sut kartu iz iste.

- - - - - - - - - -

Iako nam u prvim trenucima ove tragedije nije vise receno....ipak...na naslovnici Novosti nam se upravo kaze ovo sto je u naslovu teme...

Donji levi ugao:

vecernje-novosti.jpg

Dakle doticna zena koja je pocinila ubistvo i samoubistvo je bila radnica BIA-e...
Iako navodno postoji i oprostajno pismo...i sl....ko zna sta je sve zena znala, a prikrivala i sta ju je mucilo i dal ju je neko ucenjivao..
Inace u nekim tekstovima je receno da je boravila i u Londonu...mozda sve ima neke veze i sa Mi6-om i sl...

....

Znala je puno. Ko je najveci sljiskac na njenom spratu u Sluzbi, ko vise voli Dzonija, ko Dzeka a ko Civas, itd.

- - - - - - - - - -

Iz prilozenog se vidi da je ona odavno trebala da nosi belu kosulju.

Nije to nista, psihicki zdravija zena od pola Sluzbe.

- - - - - - - - - -

Mi ne znamo sta je ova bolesna zena zelela, cerka se sigurno ne bi iz cista mira odlucila na ovakav korak.
Eutanazija postoji samo u Holandiji ( mislim i u Belgiji) i nigde vise.
Postoji u Svajcarskoj ali je to ilegalno ili barem nije zakonski regulisano.
U Holandiji jeste, procedura traje godinu, dve, nekoliko se puta sastaju psiholozi i pacijent
pacijent mora da bude svestan i da u vise navrata u razgovoru sa psiholozima potvrdi zelju da zeli da umre,
a naravno da je najvaznija dijagnoza iz koje je jasno da pacijentu nema spasa.

Zene koje rade u Sluzbi su teski idioti.

To je najgori posao za zenu koji mozes i da zamislis.

- - - - - - - - - -

Kada radis u Sluzbi, ako ne zapocinjes dan na poslu tako sto upadas i deres se 'Gde ste bre pizd.a vam materina alkoholicarska?!!', obrao si bostan.

Nikada nece da te dozive kao deo ekipe.

A zene to ne umeju, tako da se ponasaju, jbga.

možda da, ali
život u novogradnji, bolesna majka, bolesna ćerka, pas i BIA...:confused:
možda ne

ali pas nije bio bolesan...
a vidim ja da ovi sa kerovima i nisu baš čisti...
uzmu kera samo zato što sluša komande pa da se izdrkavaju
sa mačkom to ide malo teže... i sa zecom...
papagaj većini pobegne, kao ne zna da se vrati jes ***** moj a kako se vrati u šumi na isto drvo?
Medjutim najteže je raditi sa akvarijumskim ribicama... jedva sam ih naterao da formiraju kolonu...
i da plivaju od najveće ka najmanjoj... jedva!

- - - - - - - - - -

Inace u nekim tekstovima je receno da je boravila i u Londonu...mozda sve ima neke veze i sa Mi6-om i sl...

....

Pa i Vučić je boravio u Londonu pa se još mratv ladan kandiduje...
Mentalni rat može da funkcioniše jedino ako možeš da shvatiš šta znači mentalni rat.
Inače ne deluje, evo iz ličnog iskustva... Ja čim vidim da mi neko nešto prigovara odmah teram u materinu...
a svi znamo koliko sam nickova imao za ovih 12 godina bez da su mi upisali radni staž

- - - - - - - - - -

Zene koje rade u Sluzbi su teski idioti.

To je najgori posao za zenu koji mozes i da zamislis.

- - - - - - - - - -

Kada radis u Sluzbi, ako ne zapocinjes dan na poslu tako sto upadas i deres se 'Gde ste bre pizd.a vam materina alkoholicarska?!!', obrao si bostan.

Nikada nece da te dozive kao deo ekipe.

A zene to ne umeju, tako da se ponasaju, jbga.

A ni ostale žene nisu bolje.
Žene ni kuče ne tretiraju kao kuče nego kao rodjeno dete jer brinu o njemu.
Zato će više da plače za crknutim kerom nego za suprugom.
Suprug se povezuje samo kao seksulana pojava i teret.

- - - - - - - - - -

i da on njih zloupotrebljava...
to da mi njih koristimo je nevidjen fenomen...
a zna se ko više navaljuje...

Poslednja izmena:
Iz prilozenog se vidi da je ona odavno trebala da nosi belu kosulju.

Iz prilozenog se vidi da je vest iz INFORMERA...
Mada ni ostatak medija nije nista bolji...a sto smo mogli videti u slucaju ubistva Jelene Krsmanovic...
Dakle ako je neka sluzba MK Ultra programirala nesretnu zenu da ubije nekog, pa onda se njoj desio "softverski kvar" u glavi... te je ubila najblize...ko zna sta je sve u pozadini...

A rekoh vec...da uz ovakve mafijaski i CIA kontrolisane medije...ciji najcrnji rad smo mogli videti u slucaju ubijene Jelene Krsmanovic...kad su PET MESECI BLATILI I SATANIZIVALI PORODICU ZRTVE ....HEJ BEZ IJEDNOG DOKAZA !!!!
Dakle ako su spremni na tako nesto...onda im je najmanjI problem i njima i kvislinskim sluzbama da izmisle oprostajno pismo i poziv policiji il rodbini...ili jos pre da primoraju zrtvu na iste...

....

Poslednja izmena:

Back