Radivoj Radic o srpskim "naucnicima" prevarantima!

Kazanova:
A zar ti nije drago sto ovde ima jos jedan Deretic tj, Splacinic, koji tvrdi bas isto, samo za neke Motentote, ali ja jos nisam ukapirao koji je to narod i na kom stupnju razvoja, osim sto on sve srpsko prisvaja i uzima kao validno i za te Motentote.

VIDELA SAM TO I RANIJE DOK JOS NISAM BILA REGISTROVANA NA FORUMU, ALI JEDNOSTAVNO ME BAS BRIGA JER DANAS SVAKO LUPA STA GOD HOCE, A OVO JE FORUM GDE SVI MOGU DA IZNOSE SVE STO IM PADNE NA PAMET.... NE UZRUJAVAJ SE.....JEDNOSTAVNO IGNORISI!!! :lol:

Kad splacina nesto napise, to se uci napamet! Ma prica se po selu o tim velikim delima.

Pa ko uopste vise njega cita?!

Sto rece Vuk na jednom mestu: "kad mu odgovori Aleksa, ovaj (splacina) mora da place", jer nikad nema argumenata, sluzi se nekim podmetacinama, tipa da li je neko nekad pominjao Srbe, da li Motentote, ne moze shvatiti jednom da su Crnogorci Srbi, kao Sumadinci, Vojvodjani, Kosovari... a njegovi Motentoti, sve najgori sljam, poturice, Siptari, Hrvati... e, sad mu krivo sto Srbi nece prihvatiti da budu Motentoti, da podignu malo tu naciju (intelektualno, genetski) sto ju je Milo izmislio. I na kraju vredja coveka, optuzujuci ga da jede skembice, cevape... Pa sta on ima protiv, ako ja jedem cevape, pljeskavice ili neko drugi? Ima ih na svakom kiosku, 'de 'oces?

index.6.gif

Back