Radio

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
radio beograd 2 a na njega radio drame,emisije gozba stepenik govori da bi te vido hram kontrapunkt i klasiku sto pustaju
radio svetigora, emisije na kraju vidjela i katedra

Slusate radio i koju stanicu i da li imate neku omiljenu radio emisiju koju slusate

Koje su to kultne radio emisije bile ili su sada ?

Ne slusam radio, to moja keva slusa... Meni jutub zakon, ako mi se slusa Bijelo dugme ja pustim njihov mix, ako hocu generalno ex yu rock onda pustim to, znaci sam biram.. Ali mislim da ce verovatno uvek biti ljudi koji ujutru u kolima vole da slusaju muziku ispreskakanu sa vestima, prognozom, ukljucenjima, zeljama i pozdravima.. :D Hahahah, al ima to neku dusu, ne kazem.. :)

slusam youtube i ja i u kolima slusam muziku ali u stanu kod mene radio sto bi rekli svira od ujutro do uvece :)
Ти си стара школа.Када путујем даље углавном имам спремну мп3 музику већ поредану зависно од расположења.
На послу некада пустим радио чисто да чујем неке новости,мање због музике.Изгубио сам тај осјећај старог култа у виду слушања радио станице.Некада док сам имао навику слушати јутарњи програм, гдје гужва, гдје застој, какво је вријеме,какво нас чека и слично.

Muziku prenesem na fles i slusam u kolima.. a kuci ujutro kako ukljucim radio sve dok ne krenem na spavanje
i prija mi slusanje muzike sa povremenim vestima ili nekom zanimljivom emisijom

Povremeno sam slušala radio na putu do posla i natrag. Nisam prešla na nove striming servise, poput deezera, ipak sam dinosaurus za neke stvari.
Ali živim sa osobom koja baš voli da sluša radio beograd prvi program, pa onda nalete i drame i onaj ludi potkonjak i svašta nešto :D

Back