Radio budjenje

• Začetnik teme Začetnik teme Spavalica
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
S

Spavalica

Gost
E, ona tema sta slusate ujutro je cool, ali da se malo bolje usmerimo, koji rado obicno slusate i zasto?

Koja vam je nagora spika ujutro na radiju?

"Dobro jutro dragi slušatelji, jeste li e naspavali, šta ćete vreme je da se dizete - šta se mora nije ni teško... :roll: "

Ima li ljudi danas ijedan radio gde spikeri nisu totale bez veze???
Preporučite mi jedan takav, ako uopšte postoji. :?:

ma u pravu si svi su radijski voditelji bezvezni,posebno ujutro.
al ja sam cuo da se voditeljke dobro praskaju

ja bih radije da pricamo koja je najseksi voditeljka

alergicna sam na jutro. i glupe komentare, u svako doba. ali, u izboru izmedju voditelja koji se trudi da briljira i radio stanice sa hitovima grand produkcije, nekako mi ovo drugo budi zelju da uvedem porez na maltretiranje postenog sveta.

alergicna sam na jutro. i glupe komentare, u svako doba. ali, u izboru izmedju voditelja koji se trudi da briljira i radio stanice sa hitovima grand produkcije, nekako mi ovo drugo budi zelju da uvedem porez na maltretiranje postenog sveta.

Ma odlican je ponedeljak ujutro na B92, kad se skupe zene i staramajke i krenu da zezaju Radovana kako i zasto je on ono bese noio sestrine carape i stikle kad je imao krizu identitteta u dvadesetoj.....preporucujem, jutranji program B92, indeed......evo, jutros je bilo da vlada uredjuje zemlju po feng-shuiju, samo premesta staro i pravi nov raspored.....

Ujutru me budi programiran tv i najcesce dok se spremam gledam (pardon, samo slusam) jutarnji program RTS1, nebih li saznala prognozu za taj dan, stanje u saobracaju, ...
Poludim dok slusam, ali stvarno me uvek iznerviraju glupi i suvisni komentari voditelja koji pokusavaju da budu kao spontani, a tako ispadnu smesni i glupi. Zasto uopste moraju da komentarisu?
Ima toliko korisnih informacija koje treba cuti, a one i ne dolaze do izrazaja jer uvek vise paznje obratim na njihov medjusobni razgovor, tj. bisere koje prosipaju, i onda se uvek pitam da li je moguce da je njih neko zaposlio i da su oni zavrsili "skolu".

Back