Radio budjenje

• Začetnik teme Spavalica
  • Datum pokretanja
S

Spavalica

Gost
E, ona tema sta slusate ujutro je cool, ali da se malo bolje usmerimo, koji rado obicno slusate i zasto?

Koja vam je nagora spika ujutro na radiju?

"Dobro jutro dragi slušatelji, jeste li e naspavali, šta ćete vreme je da se dizete - šta se mora nije ni teško... :roll: "

Ima li ljudi danas ijedan radio gde spikeri nisu totale bez veze???
Preporučite mi jedan takav, ako uopšte postoji. :?:

L

Lav_33

Gost
ma u pravu si svi su radijski voditelji bezvezni,posebno ujutro.
al ja sam cuo da se voditeljke dobro praskaju

ja bih radije da pricamo koja je najseksi voditeljka

S

sanja

Gost
alergicna sam na jutro. i glupe komentare, u svako doba. ali, u izboru izmedju voditelja koji se trudi da briljira i radio stanice sa hitovima grand produkcije, nekako mi ovo drugo budi zelju da uvedem porez na maltretiranje postenog sveta.

S

sanja

Gost
alergicna sam na jutro. i glupe komentare, u svako doba. ali, u izboru izmedju voditelja koji se trudi da briljira i radio stanice sa hitovima grand produkcije, nekako mi ovo drugo budi zelju da uvedem porez na maltretiranje postenog sveta.

Betty

Elita
Poruka
21.481
Ma odlican je ponedeljak ujutro na B92, kad se skupe zene i staramajke i krenu da zezaju Radovana kako i zasto je on ono bese noio sestrine carape i stikle kad je imao krizu identitteta u dvadesetoj.....preporucujem, jutranji program B92, indeed......evo, jutros je bilo da vlada uredjuje zemlju po feng-shuiju, samo premesta staro i pravi nov raspored.....

Zivka4020

Zainteresovan član
Poruka
208
Ujutru me budi programiran tv i najcesce dok se spremam gledam (pardon, samo slusam) jutarnji program RTS1, nebih li saznala prognozu za taj dan, stanje u saobracaju, ...
Poludim dok slusam, ali stvarno me uvek iznerviraju glupi i suvisni komentari voditelja koji pokusavaju da budu kao spontani, a tako ispadnu smesni i glupi. Zasto uopste moraju da komentarisu?
Ima toliko korisnih informacija koje treba cuti, a one i ne dolaze do izrazaja jer uvek vise paznje obratim na njihov medjusobni razgovor, tj. bisere koje prosipaju, i onda se uvek pitam da li je moguce da je njih neko zaposlio i da su oni zavrsili "skolu".