Radikalsko *** se finansira iz budzeta gradjana

DellBoy-011:
Demokratska Bilja:-D
Naravno da ne bi bila demokrata, to je ocigledno iz tvog pisanja.
I nemoj da menjas ime, ovo ti je dobro, znas da su ovi-koje-spominjes, svojevremeno, promenili ime iz Srpski cetnicki pokret, u SRS. U medjuvremenu su zaboravili i na cetnike i na kralja, zasto bih im sada verovao:-D
Nisam znala :shock:
Ali, zato te molim, dozvoli mi da se druzim s tobom, mozda malo od tog tvog demokratskog duha, predje i na mene :roll:

Dlakava_Strvina:
Ja mislim da su paola i Plava Bilja u stvari trandže.
Nemoguće da ŽENSKO ovako razmišlja!
Vaćare nas "ovi pametniji" na emocije...
A vi mene nemojte da vatate za reč jer im nisam još gledo ispod avatara :lol:
Trandze :confused:
Neki satrovacki izraz :confused:
Ne, ne znam sta taj pojam podrazumeva :?:
Nisi gledao i neces, a da li smes da kazes javno da si virio ipod "avatra" Natasi Kandic :wink:
Pa te toliko zaslepilo da ne mozes vise da razaznas sta je pravo znesko :wink:

Wesley Earl Craven:
Kad sam ja bio mali, pre tridesetak godina, tramvaje smo zvali "trandžama". Dorčolski tramvaji, za ove ostale ne znam.
Хвала свима што сте устали у одбрану здравог разума и поткачили овог шатровца како доликује. За њега је то, ипак срећније решење него да сам га ја поткачила1 Па га пребацила на волеј Плавој Биљи, која би га, осећам, лансирала са Форума у земљу недођију!

paola:
А у шта се све изродила изворна Мићуновићева ДС? Како веровати Бодрумашима, лоповима у посланичким клупама, пљачкашима народа, трговцима посланицима... ДА, ДА. ДЕМОКРАТИЈА ЈЕ ДОК СУ МОЈИ НА ВЛАСТИ, А ПОСЛЕ НАС - ПОТОМ! тАДА ЈЕ ДЕМОКРАТИЈА МРТВА!
A jel trgovac poslanik onaj sto je bio radikal pa otisao kod karica?
I hoce li se sad vratiti u staro jato ili sta?
Ja sam mislio da je kod radikala disciplina i da pazljivo biraju ko ce im biti poslanik:roll:

dr.HOOK&medicine_shaw:
Pa , s obzirom na jedinstven stil pisanja dlakavog, bilo bi suludo da se on banuje, a da ostanu neki likovi ciji postovi su na nivou reklame za pastetu........

Hehehe hvala drugar samo vidim da je sada kasno za tebe...
Bolje da i ja furnem!
Inače Biljo, kao što si videla moju fotku posle izvinjenja ovo ti više ne važi!
Missim za ono zezanje sa tranzistorom! :mrgreen:

untouchable:
Pa ako ga nisu do sad banovali nece ni sad. Ocigledno je da se takav recnik i takvo ponasanje odobrava od strane moderatora.

Vidi prijatelje,
na jednu Edžipatsku tablu su našli neki zapis.
Tek skoro francuzi dešifrovali!

Ko puno priča sa Dlakavim - nadrlja!

Sad šta to znači ja nemam pojma!
Tek, bežim ja odavle na vreme! :razz:

p.s. ono "Edžipatsku tablu" se piše sas veliko jer je veeelika zemlja!

Back