- Poruka
- 2.748
Pa ako ga nisu do sad banovali nece ni sad. Ocigledno je da se takav recnik i takvo ponasanje odobrava od strane moderatora.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisam znala :shock:DellBoy-011:Demokratska Bilja:-D
Naravno da ne bi bila demokrata, to je ocigledno iz tvog pisanja.
I nemoj da menjas ime, ovo ti je dobro, znas da su ovi-koje-spominjes, svojevremeno, promenili ime iz Srpski cetnicki pokret, u SRS. U medjuvremenu su zaboravili i na cetnike i na kralja, zasto bih im sada verovao:-D
TrandzeDlakava_Strvina:Ja mislim da su paola i Plava Bilja u stvari trandže.
Nemoguće da ŽENSKO ovako razmišlja!
Vaćare nas "ovi pametniji" na emocije...
A vi mene nemojte da vatate za reč jer im nisam još gledo ispod avatara![]()
untouchable:Pa ako ga nisu do sad banovali nece ni sad. Ocigledno je da se takav recnik i takvo ponasanje odobrava od strane moderatora.
sto brinu o Seselju,
Plava Bilja:Trandze![]()
Neki satrovacki izraz![]()
Ne, ne znam sta taj pojam podrazumeva![]()
Хвала свима што сте устали у одбрану здравог разума и поткачили овог шатровца како доликује. За њега је то, ипак срећније решење него да сам га ја поткачила1 Па га пребацила на волеј Плавој Биљи, која би га, осећам, лансирала са Форума у земљу недођију!Wesley Earl Craven:Kad sam ja bio mali, pre tridesetak godina, tramvaje smo zvali "trandžama". Dorčolski tramvaji, za ove ostale ne znam.
A jel trgovac poslanik onaj sto je bio radikal pa otisao kod karica?paola:А у шта се све изродила изворна Мићуновићева ДС? Како веровати Бодрумашима, лоповима у посланичким клупама, пљачкашима народа, трговцима посланицима... ДА, ДА. ДЕМОКРАТИЈА ЈЕ ДОК СУ МОЈИ НА ВЛАСТИ, А ПОСЛЕ НАС - ПОТОМ! тАДА ЈЕ ДЕМОКРАТИЈА МРТВА!
dr.HOOK&medicine_shaw:Pa , s obzirom na jedinstven stil pisanja dlakavog, bilo bi suludo da se on banuje, a da ostanu neki likovi ciji postovi su na nivou reklame za pastetu........
untouchable:Pa ako ga nisu do sad banovali nece ni sad. Ocigledno je da se takav recnik i takvo ponasanje odobrava od strane moderatora.