Moze da se prochita da je napravljena fotoshopom.Šta bi moglo da se "pročita" iz ove slike ? Kakvo li je blaženstvo snašlo ovog simpatičnog mladića u sredini ?![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Moze da se prochita da je napravljena fotoshopom.Šta bi moglo da se "pročita" iz ove slike ? Kakvo li je blaženstvo snašlo ovog simpatičnog mladića u sredini ?![]()
Šta bi moglo da se "pročita" iz ove slike ? Kakvo li je blaženstvo snašlo ovog simpatičnog mladića u sredini ?![]()
I ja ovu.
![]()
![]()
Čekaj, jesu li oni u "ljubavi" ? Mislim, Boris i Čeda ?
Znam da je Boris preterano tolerantan, on može sa svima : i Koštunicom i Čedom i Ivicom i Krkobabićem i Veljom i Palmom ...
Bože kakav filantrop![]()
ali ne može sa Nikolicom & Co.![]()
Ma jok, nema& Co. - samo radikali. Mada ako bi se Toma razboleo pa ponudio saradnju, teško da bi onakav čovekoljubac mogao to odbiti.Bilo bi grljenja ihaaaj i na TV
![]()
Ma jok, nema& Co. - samo radikali. Mada ako bi se Toma razboleo pa ponudio saradnju, teško da bi onakav čovekoljubac mogao to odbiti.Bilo bi grljenja ihaaaj i na TV
![]()
![]()
U tom slucaju bi Seselj Tomi dao ponudu koju ne moze da odbije.![]()
Naravno, BoTa voli ljude taman bili i srpski radikali.
Uopšte, svi mi demokrate smo takvi: imamo srpsku dušu široku kao ruska stepa....ili već šta bilo samo da je rusko![]()
Tako je lutko, zato i ja tebe volim.Do Rusije i nazad.
![]()
![]()
naravno, u ljubavi je i rešenje za sve srpske političke nesporazume i probleme![]()
i dodao bih - malo tolerancije i kulture. Gde bi nam bio kraj ...![]()
A jadni Legija, kad je video Vjericu, mora da je u prvi mah pomislio - KRAJ, DOŠAO ĐAVO PO SVOJE...![]()
O, bash,Sheshelj je poznat po "principijelnosti"
-Slobodan Miloshevic je najveci kriminalac!
-Mira Markovic, crvena vehtica
-Nikada sa Koshtunicom (pisao u testamentu) a testament je, za radikale, posle Kosova, svetinja, narochito ako je "zaveshtalac"-pokojnik ziv
ps.Spandjao bi se taj i sa Karlom del Ponte, samo,sreca, pa ga ona nece
Kazhu da Karla voli dobru ka.u...a Mutant to nema...![]()
Možda V.Ilić.On voli da se žrtvuje za dobrobit Srbije.