- Poruka
- 8.488
Kada smo već kod zaje8ancije, kada ćeš da otvoriš novu temu?
Што то не питаш инагадудлајмигададаамина???
Он је продуктивнији!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kada smo već kod zaje8ancije, kada ćeš da otvoriš novu temu?
stvarno si lik,pazi da ti ne napisem imena i matične brojeve,sve se odigravalo ujednoj beogradskoj kafani,rekli su da je isus hrtist jevrejski lopov,veruju u staroslovenske bogove,hitler je bio čovek mira ali
su ga amerikanci i komunisti isprovocirali,američki kapitalizam i sovjetki komunizam je isto,ja slušao i kulirao,mislim se lupetaju ali mene ne vredjaju pa nije ni bitno,šumarice i streljanja po srbiji su izmišljotine etc...krivo mi što ih nisam pitao kako su radikali ako je šešelj pravoslavac ali imali su složenu priču i za to,znači ,kao da sam sa sektašima sedeo....
Хм... Те српске кафане... Од увек су се чуда тамо рађала.
Него, знаш ли ти ишта о тим старословенским боговима?
Хоћеш да кажеш да су наши преци били секташи?
И следећи пут пази с ким идеш у кафану.
Ови су те слагали да су радикали.
Књига је чудо.
Мало ми се не свиђа тон, неки много жустар човек, али има истине у ономе што пише.
Силом смо уведени у ову веру, чак су се потрудили да нам је прилагоде до максимума. Али, да ли је могуће да је сила и једини излаз?![]()
Хм... Те српске кафане... Од увек су се чуда тамо рађала.
Него, знаш ли ти ишта о тим старословенским боговима?
Хоћеш да кажеш да су наши преци били секташи?
И следећи пут пази с ким идеш у кафану.
Ови су те слагали да су радикали.
Idi chuvaj ovce... I Ubrishi malo te kondure od go*ana pa se vrati...![]()
ma ubriso sam te... vish kako se smejuljish![]()
misliš da pazim da ne sedim pored i ne upuštam se u kontakt sa tvojim istomišljenicima![]()
Ne kradi moje fore, ne pristaju ti...![]()
Ni osnivač teme je ne razume
znam da nema ali...kažem ti da mogu da ti napišem kako da proveriš da li sam u pravu,gde da odeš i da proveriš,ne u tu kafanu sigurno ali nije baš pametnoМа не... Моји истомишљеници не залазе по кафанама...
Него, онако, уопштено, много си наиван.
Те не знаш шта је секта а шта не...
Тврдиш да си седео са радикалима, а то о чему су ти људи причали везе нема са програмом СРС...
pa jes', tu si u pravu...splachine i fekalije su tvoj in image...![]()
ccc..ko sad koristi cije izraze... sramot i ti sebe nazivas fakultetlijom... inache sad razmishljah malo koji si ti tip tj. lik i nekako mi dodjesh negde na pola puta izmedju nekoga ko je pun alopatije a istovremeno hriscanskog sajentizma narocito zbog onog H i zato shto smo konstatovali da nemash ono K a da si istovremeno operisan od onog M.....Fekalija si ti. U narodu za takve kazhu retka stolica. A medicinski izraz je dijareja...![]()
![]()
![]()
ccc..ko sad koristi cije izraze... sramot i ti sebe nazivas fakultetlijom... inache sad razmishljah malo koji si ti tip tj. lik i nekako mi dodjesh negde na pola puta izmedju nekoga ko je pun alopatije a istovremeno hriscanskog sajentizma narocito zbog onog H i zato shto smo konstatovali da nemash ono K a da si istovremeno operisan od onog M.....![]()
znam da nema ali...kažem ti da mogu da ti napišem kako da proveriš da li sam u pravu,gde da odeš i da proveriš,ne u tu kafanu sigurno ali nije baš pametno![]()
ccc..ko sad koristi cije izraze... sramot i ti sebe nazivas fakultetlijom... inache sad razmishljah malo koji si ti tip tj. lik i nekako mi dodjesh negde na pola puta izmedju nekoga ko je pun alopatije a istovremeno hriscanskog sajentizma narocito zbog onog H i zato shto smo konstatovali da nemash ono K a da si istovremeno operisan od onog M.....![]()