RADIKALI NUDE OBEZBEĐENJE SVAKOM NOVINARU

Па колико се сећам ВИ ЖУТИ СТЕ ТАДАШЊЕМ МИНИСТРУ ПОЛИЦИЈЕ ЈОЧИЋУ ВЕЋ ОРГАНИЗОВАЛИ САОБРАЋАЈКУ ЗБОГ КОЈЕ ЈЕ У ИНВАЛИДСКИМ КОЛИЦИМА... али зато данима јурите момка као "народног непријатеља бр.1" који је шутнуо мамлаза из Б92...

Doktore, ovom pacijentu je hitno potrebna vasha pomoc!!!:sad2:

Šta se sad tu praviš Toša kad si rekao : Za LDP ne, ali ovo ostalo - da. Da se podrazumevao Tadić i SPS.A Tadić nije ceo DS ili jeste možda?Ako jeste priznaješ da je režim u pitanju a?

Ne znam uopste na koga mislis i sta mislis.
Vec sam rekao - pristalice DS JESU nacionalisti. Normalno ne svi.
Samo, sto je to pravi nacionalizam, a ne nacionalizam tipa "SRbi najstariji narod, Srbija do Zadra" i slicno....

Ne znam uopste na koga mislis i sta mislis.
Vec sam rekao - pristalice DS JESU nacionalisti. Normalno ne svi.
Samo, sto je to pravi nacionalizam, a ne nacionalizam tipa "SRbi najstariji narod, Srbija do Zadra" i slicno....

Zašto se stidiš kad Srbin kaže "SRbi najstariji narod, Srbija do Zadra" i slicno....Zar Šiptari.Muslimani,Hrvati se stide svojih kad govore o osvajanju Srpske teritorije:dontunderstand:

Вечерас ДИВЉАЊЕ може да изазове једино полиција - нико други. И раније је све ексцесе изазивала полиција (осим на последњем скупу када су подметнуте групице идиота да направе бламажу а полиција НИЈЕ добила ваљана упутства).

На ранијим великим скуповима увек је полиција наредбом да потискује демонстранте или да их растерује ИЗАЗИВАЛА НЕРЕДЕ.............

Evo sad prolazim Cvijicevom, sede u sred radnog dana momci, lepi, mladi, zdravi i radno sposobni na klupici, sa sve majcama crnim i likovima 'heroja' kao motiv na njima. Piju piva, a dvajes' limenki ispred njih. Jedan sedi na klupi, pa se meskolji, ja ih gledam, kad mladac zadize majcu, a ispod nje motka neka drvena, kao drzalja za sekiru, namesta je lepo u trenerku (inace svi obavezna uniforma, majca, trendza, patike) i nastavlja da pije piva. To je bilo oko 13h. Toliko o podmetnutim grupama i divljanju od strane policije. Vidim ja da ce narod da se ponovi za garderobu i tehniku, sem ako Ivica ne pritisne malo jace.

Evo sad prolazim Cvijicevom, sede u sred radnog dana momci, lepi, mladi, zdravi i radno sposobni na klupici, sa sve majcama crnim i likovima 'heroja' kao motiv na njima. Piju piva, a dvajes' limenki ispred njih. Jedan sedi na klupi, pa se meskolji, ja ih gledam, kad mladac zadize majcu, a ispod nje motka neka drvena, kao drzalja za sekiru, namesta je lepo u trenerku (inace svi obavezna uniforma, majca, trendza, patike) i nastavlja da pije piva. To je bilo oko 13h. Toliko o podmetnutim grupama i divljanju od strane policije. Vidim ja da ce narod da se ponovi za garderobu i tehniku, sem ako Ivica ne pritisne malo jace.

E al si naivan.
Pa to je policija u civilu, CIA placenici, CNN izvestaci i ubaceni elementi.

Back