Радикали на власти у Новом Пазару

U principu me ne zanimaju radikalski aranžmani po lokalnim pripizdinama, nek rade šta god hoće.
Bitno mi je da nemaju republičku vlast i da ne mogu svojim glupiranjem da dovode do ekonomskog embarga zemlje;
i eventualno je pomalo važno da nemaju Beograd; mada ne znam ni koje su tačno ingerencije gradske vlasti.

Sve ostalo mogu da upropaštavaju do mile volje
imali su Novi Sad pre nekog vremena i to me se nije dodirivalo.

Boga mi voliš lepog turčina u koaliciji više nego išta:mrgreen::lol:
Posle kad vas opet izdaju biće tuga:lol:

Jel sad volite rasima?:heart:
Ra-si-me Sr-bi-ne!:mrgreen::lol:

Еј, побратиме, не греши душу! Расим јесте Србин, само муслиманске вероисповести! Немој то никада заборавити! А то што он сам мрзи Србе, мрзи он брате самог себе и своје претке који су имали крсну славу па је издали и прешли у ислам!:dash:

Еј, побратиме, не греши душу! Расим јесте Србин, само муслиманске вероисповести! Немој то никада заборавити! А то што он сам мрзи Србе, мрзи он брате самог себе и своје претке који су имали крсну славу па је издали и прешли у ислам!:dash:

Pa onda je i Suljo srbin.
Žašto ne volite sve srbe:sad2:

Markowac opet rano otvarash shampanjac

Ugljanin: U Novom Pazaru SDA umesto DSS i SRS
Autor: Tanjug | 12.07.2008 - 13:09

Lider SDA Suljeman Ugljanin kaže da je logično da uskoro njegova stranka bude u opštinskoj vlasti Novog Pazara umesto DSS i SRS.

"Nema nikakve političke logike da stranke Mlađana Dinkića, Borisa Tadića i Rasima Ljajića uđu u savez 'na lokalu' sa SRS i DSS da bi istisnuli nas koji smo presudno pomogli da se formira parlamentarna većina u Srbiji. To ne može opstati", rekao je Ugljanin za "Novosti".
Ugljanin je posle opštih izbora 11. maja izgubio vlast u Novom Pazaru posle više od decenije vladavine, a na njegovo mesto došao je funkcioner Ljajićeve Sandžačke demokratske partije. Lokalnu vlast, pored SDP, čine DS, G17 plus, SRS i DSS.
"Dinkić mi je rekao da će povući odbornike iz te većine, a očekujem i da Tadić to učini da ne bi učestvovao u produbljivanju unutarbošnjačkih podela", kazao je Ugljanin, koji je i nosilac "Bošnjačke liste za evropski Sandžak".

On je kazao da bi posle raspada te koalicije na lokalnom nivou u Novom Pazaru bilo "jedino logično da dve bošnjačke liste formiraju vlast i podele funkcije na ravne časti".
"Ujedno, da srpskoj listi i mi i Ljajićeva stranka odvojimo po 15 odsto mandata. To je recept za približavanje i politike i građana", tvrdi on.
Upitan da li će uspeti da prevaziđe sukobe sa Ljajićem, Ugljanin je odgovorio:
"Sukob je pogrešna reč. Nikada nisam bio u sukobu sa Ljajićem. Mi samo nismo politički sarađivali. Ali, funkcije na kojima smo danas ne dozvoljavaju naše dalje neslaganje i nesaradnju. Ne možemo da budemo suprotstavljeni. Radićemo kao tim i to je nužno".

http://www.blic.co.yu/politika.php?id=49028

Back