Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Malopre si negde rekao "U BITI" ( u sustini) sto je malkice u duhu hrvatskog jezika, tako da bih se ja na tvom mestio klonio tih SS-bajkera koji pale ustaske knjige.
Interesantno, a ovo sto radi Idi... u svojoj stotoj inkarnaciji na ovom forumu pretpostavljam nije mrznja??
Sta je jos potrebno da ta osoba kaze ili uradi pa da i on zasluzi taj ekskluzivni status "opomenutog pred trajno iskljucenje s Foruma za sve nickove"???
ne mogu da verujem , da se i ovaj mentol , pojavio na krsti dok me nije bilo
uspeo je, izgleda , izmedju dva liza neke kineske boolje u 70 bloku, da prepise neku bulljouvlakacku mantru o kinezima kao 'nebeskom narodu'
samo da obavestim forumase, da se tekstovi o kini koje pise ova nesreca moraju posmatrati kroz prizmu pacenika kojeg su kinezi iz bloka nabacili na redaljku , i kome se to ocigledno svidelo.............patoloska ljubav prema zutim patkicama, kojom ugusi sve forume , je samo posledica te redaljke
Malopre si negde rekao "U BITI" ( u sustini) sto je malkice u duhu hrvatskog jezika, tako da bih se ja na tvom mestio klonio tih SS-bajkera koji pale ustaske knjige.
jednog ljubitelja domace rakije zena stalno proganjala sto kasno dolazi iz kafane, i pocne on da se vadi kako kasno ostaje u biblioteci
i jednom kasno nocu ili bolje rano ujutru vraca se on kuci zena naravno ceka i gundja `gde si do sad` , stalno isto, a on ce ` kada se biblioteka zatvorila presli smo u stampariju!`
salu na stranu oni koji krenu da zauzimaju profitne centre kao sto su biblioteke zasluzuju nasu, evropsku, demokratsku, nvo i medicinsku paznju