Radikali kopiraju Dinkića

Sad već smaraš sa mržnjom. Smatraj se opomenutim pred trajno isključenje s Foruma za sve nickove.

Interesantno, a ovo sto radi Idi... u svojoj stotoj inkarnaciji na ovom forumu pretpostavljam nije mrznja??
Sta je jos potrebno da ta osoba kaze ili uradi pa da i on zasluzi taj ekskluzivni status "opomenutog pred trajno iskljucenje s Foruma za sve nickove"???

u tvom sasushenom , retard - kvazi mozgu , je moranje voleti ruse , kineze ili amere......nema zivota , ako nisi fan jedne od te tri izdrkane opcije:dash::dash:

kakva tugaja vlada u tvom , jadnom , pateticnom zivotu, yebote:roll:......mislim, nemas koga da volis, pa si se zaljubiska u celu rusiju:hahaha::hahaha:

smesti ti moj babo pravoslavni neobrezani izmedju guzova:mrgreen:

eto, ti bar imas neki razlog zasto lizes doope kinezima, onako, iz sve snage

kakav to ima uticaj na tvoj mali , pateticni zivot???

:hahaha::hahaha::hahaha:

ne mogu da verujem , da se i ovaj mentol , pojavio na krsti dok me nije bilo:hahaha:

uspeo je, izgleda , izmedju dva liza neke kineske boolje u 70 bloku, da prepise neku bulljouvlakacku mantru o kinezima kao 'nebeskom narodu':hahaha::hahaha:

samo da obavestim forumase, da se tekstovi o kini koje pise ova nesreca moraju posmatrati kroz prizmu pacenika kojeg su kinezi iz bloka nabacili na redaljku , i kome se to ocigledno svidelo:mrgreen:.............patoloska ljubav prema zutim patkicama, kojom ugusi sve forume , je samo posledica te redaljke;)

jednog ljubitelja domace rakije zena stalno proganjala sto kasno dolazi iz kafane, i pocne on da se vadi kako kasno ostaje u biblioteci
i jednom kasno nocu ili bolje rano ujutru vraca se on kuci zena naravno ceka i gundja `gde si do sad` , stalno isto, a on ce ` kada se biblioteka zatvorila presli smo u stampariju!`

salu na stranu oni koji krenu da zauzimaju profitne centre kao sto su biblioteke zasluzuju nasu, evropsku, demokratsku, nvo i medicinsku paznju

Back