Radikali 38,8%, SPS 7,5%

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nisam ja rekao da su pristalice SRS brojniji, nego da su omalovazavani i vredjani od strane drugih opcija na ovom forumu. Normalno je da su sve opcije zastupljene, jer kako bi drugacije moglo biti, a da bude demokratski. Ono sto sam zamerio jeste tretman prema licima koja vredjaju SRS. Nalaze se opravdanja, ublazavaju se cinjenice itd. Hvala na razumevanju

Markelja:
Ma da. Pristalice SRS-a ne vredjaju nikoga. I sto se tice brojnosti pristalice Srs-a su brojnije na podforumu. Sad ih je nesto manji broj ali u januaru kada sam ja dosao pristalica drugih opcija bilo je znatno manje.

Ja sam za to da se prema svima postupa isto, a ne da je kriterijum za pristalice SRS ostriji nego za ostale. Ovde postoji mnogo ostrascenosti, ali to ne znaci da nas treba vredjati i nazivati kojekavim pogrdnim imenima. Ako postoje argumenti, molim iznesite, ali ako ne postoje onda isto molim da ne vredjate. Ukoliko vredjate, tretman treba da bude isti, a ne da se, ponavljam, ublazuju uvrede

Pre "sredjivanja" foruma ovde je bilo svakakvih izjava, pretnji dolaskom na vrata, i raznih drugih stvari. Situacija na forumu se sada malo smirila, i bar koliko vidim malo smirila. I nadam se da ce tako i ostati. A da se necije uvrede ublazavaju iskreno nisam primetio. I u poslednje vreme iako nisam bas bio nesto prisutan primetio sam da se prema svima postupa isto.

Pa ja to non stop pominjem i skrecem paznju na to, ali uzaludno.

Ovo ti je brale demokratija: jedni imaju pravo da vredjaju drugi imaju pravo da cute ko mule na te uvrede.

Moderatori su nam "neutralni" i odatle ova "neutralna" pravila.

Vidite, ovde je prisutna očigledna politička ostrašćenost pojedinaca.
Ne zameram ako su od stranke kojoj pripadaju dobili stan ili automobil.
Prva tema sa ovim CESID-ovim izveštajem je zaključana zbog bojazni da će doći do ovih kafanskih prepirki.

Obzirom na pritisak, dopustio sam pojavljivanje ovakve teme ponovo da bi ste sami zaključili zašto je ponekad nešto bolje zadržati za sebe.

Nije mi jasno zašto niko nije dopisao CESID-ovo pojašnjenje za ovakve rezultate ankete?
Kao ni zakulisnu igru o smanjivanju cenzusa?
Ako to pogledamo onda je svaka dalja kalkulacija besmislena jer je neizvesna.

pa ja sam i rekao da je prisutna polticka ostrascenost sto je i normalno, s obzirom u kakvom se stanju nalazi nasa zemlja ...nije bitno ko pripada kojoj poltiickoj opciji ovde, bitno je da budemo svi slozni oko bitnih stvari, oko kojih ocigledno nismo, te to stvara ostrascenost, dolazi do uvreda i to nepotrebnih sa obe strane, medjutim, meni je zasmetalo to sto sam ja direktno dobio uvredu od nekog ko vredja moj politicki stav, od nekoga ko vredja moj mozak, od nekog ko vredja moje sexualno opredeljenje, od nekog ko vredja moj pol ... pa ti iron lord vidi da li sam u pravu sto se zalim zbog toga ili ne

no_problem:
pa ja sam i rekao da je prisutna polticka ostrascenost sto je i normalno, s obzirom u kakvom se stanju nalazi nasa zemlja ...nije bitno ko pripada kojoj poltiickoj opciji ovde, bitno je da budemo svi slozni oko bitnih stvari, oko kojih ocigledno nismo, te to stvara ostrascenost, dolazi do uvreda i to nepotrebnih sa obe strane, medjutim, meni je zasmetalo to sto sam ja direktno dobio uvredu od nekog ko vredja moj politicki stav, od nekoga ko vredja moj mozak, od nekog ko vredja moje sexualno opredeljenje, od nekog ko vredja moj pol ... pa ti iron lord vidi da li sam u pravu sto se zalim zbog toga ili ne

Nije meni bitno ko će doći na vlast.
Bitno je šta će da uradi!

Pogledaću još jednom istorijat ove teme koju sam dopustio da se ponovo otvori.

Privremeno zatvaram da ne bi ste nastavljali sa onim na šta se žalite.

Alekasandar2:
Preneto sa SC, zahvala Sandri:

Radikali i socijalisti mogu do vlade!?
Beograd (Danas) Srpska radikalna stranka i Socijalistička partija Srbije imale bi dovoljan broj mandata da zajednički formiraju vladu ukoliko bi izbori bili održani danas, pokazuje najnovije istraživanje CESID-a o izbornim orijentacijama građana Srbije, predstavljeno u Medija centru.
Biračko telo se i dalje osipa i na izbore bi u ovom trenutku izašlo 42 odsto birača. Od 2,3 miliona birača, za SRS bi glasalo 38,8 odsto punoletnih građana, za DS 27,9, dok bi DSS i SPS osvojile po 7,6, a Nova Srbija 3,1 odsto glasova. Ispod tri procenta bi dobile G17 Plus, LDP i SPO (po 2,6 odsto) i Pokret snaga Srbije (dva odsto).
Istraživanje, koje je pre tri dana završeno na uzorku od 1.488 ispitanika beleži i značajno povećanje koalicionih potencijala stranaka. Koalicija SPS i SRS bi imala većinsku podršku svojih pristalica - 72 odsto pristalica SPS, odnosno 87 odsto radikala. Koalicija DSS i DS bi imala podršku 69 odsto opredeljenih za DSS, odnosno 74 odsto glasača DS. Svaki peti pristalica SRS bi glasao za koaliciju sa DSS, dok bi svaki drugi pristalica DSS prihvatio takvu saradnju sa radikalima.

Na osnovu ispitanih 1488 gradjana došli smo do verodostojnog zaključka da će SRS osvojiti 112 poslaničkih mesta a SPS bi dobio 22 ???

Šta će nam 134 poslanika za 1488 ljudi ja nemam pojma?

###############################################

SRS ima disciplinovano biračko telo a demokrate nisu zainteresovane za izbore dok do njih ne dodje.
Suština je dakle ista pa se očekuju samo "šetači" koji svaki put glasaju za nekog drugog.

Veća popularnost Nove Srbije i G17 se zasniva na tome - što trenutno Velja Ilić i Mladjan Dinkić drže pare u svom džepu i mogu da ih dele po svom nahodjenju???
Tako kaže CESID.

Pokret PSS je ocenjen kao politička zvezda padalica.
Za sve manje stranke se očekuje smanjivanje cenzusa po CESID-u.

Dalje DS i DSS igraju na kartu nekih svojih koalicija pa će se po potrebi i oni udružiti. Za sada kalkulišu.

AUTOR JE NETAČNO preneo informaciju da je po toj anketi svaki drugi DSS-ovac zainteresovan za koaliciju sa SRS-om dok je druga strana (SRS) rezervisana sa svakim petim.
Tačna informacija je OBRNUTA!
SRS želi tu koaliciju više nego DSS.
Odnosno rezultat je dobijen od tih 1488 ispitanika.
Hvala Sandri. :wink:

Autora teme i učesnike foruma opominjem da će ovakva netačna mešetarenja po forumu biti sankcionisana ubuduće.

Vaše prepirke samo pokazuju koliko ste zreli bez obzira na godine koje ste doživeli.

ZATVORENO!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back