rade leskovac - izborni plakat

• Začetnik teme Začetnik teme klikk
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Opet ovaj retard poredi ubijanje par desetina ustasa, ruku umazanih i krvlju i barutom, sa klanicom u kojoj je godinama kasapljeno na stotine hiljada neduzni ljudi, zene i deca...

Znas sta majmune: yebala te i ovcara i sranjo i 'branitelji vukovara'

Mislim da je sramota da se ovo dozvoli da se ovako piše...za tvoju informaciju "retarde" nije bilo par desetina "ustaša" nego preko 200 ljudi samo na ovčari,,,i ne diraj mi "retarde" jedan Vukovar....kako bi ti ono Čeda rekao KAPIRAŠ???

Mislim da je sramota da se ovo dozvoli da se ovako piše...za tvoju informaciju "retarde" nije bilo par desetina "ustaša" nego preko 200 ljudi samo na ovčari,,,i ne diraj mi "retarde" jedan Vukovar....kako bi ti ono Čeda rekao KAPIRAŠ???
Prvo retardirani probaj da nadjes svoje reci....znam da si glup, ali probaj.

Drugo moralne nakaze i nistarije kao sto ste ti i ovi drugi usraski majmuni ste nasli nekome da pricate o sramoti? VI? OVDE? NAMA?!

Zg2004:
pobunjeničke teroristicke niskoristi beganiske traktorijadske bezube smrdljive da ponovim nanovo teroristice grupacije slične Al Kaidi zvanoj tkz.republika srpska krajina koja si je zabrijala da je čudo a u biti je bila hrpa pijandura niškoristi i neradnika...

Trece ti si kaj?

Cetvrto tvoji branitelji Vukovara gore u paklu gde im je i mesto, zajedno sa tudjmanom i pavelicem...

Peto poduvas mi i ti i ceda...i mesic....

Prvo retardirani probaj da nadjes svoje reci....znam da si glup, ali probaj.

Drugo moralne nakaze i nistarije kao sto ste ti i ovi drugi usraski majmuni ste nasli nekome da pricate o sramoti? VI? OVDE? NAMA?!

Trece ti si kaj?

Cetvrto tvoji branitelji Vukovara gore u paklu gde im je i mesto, zajedno sa tudjmanom i pavelicem...

Peto poduvas mi i ti i ceda...i mesic....

E sad ako ovo nije za ban onda brate neznam što nije...

Ono što sam rekao o teroristima koji su se pobunili protiv svoje države stoji i milsilm i dalje...al nije bed kak bi sad htjeli penzije i stanove od te iste drežave koju nisu priznavali i govorili da nikad neće šahovnicu imat...

Retard si možeš mamicu nazivat dete drago i nek ti ga ona usput i "poduva"....

"Cetvrto tvoji branitelji Vukovara gore u paklu gde im je i mesto"..
ovo može samo TOTALNI DEBIL IZJAVIT...AL ONO TOTALNI..

Trece ti si kaj?
Dont get it???

> pobunjeničke teroristicke niskoristi beganiske traktorijadske bezube smrdljive

Misirac, isprati i ovog gosta.
To je primer sta takvi manijaci pisu po ovom forumu...potpuno su podivljali, vredjaju na najogavniji nacin vec danima, evo i ova tema je otvorena jer ustasama smeta sto Srbi imaju tri prsta?!...i jos se stalno bune, i drze lekcije o moralu.

Preko svega da predjes i preko onoga sto su im dedovi radili, i sto su oni radili i cime se ponose, i preko toga sto slave zlocine, al da mi ovde ustase pricaju o moralu, sramoti, katarazi...e NECE MOCI.

E sad ako ovo nije za ban onda brate neznam što nije...
ne znas ti ni da pises jer bi znao da se ne znam pise odvojeno...glupost ili nedostatak osnovnog obrazovanja? Ili oba

Ono što sam rekao o teroristima koji su se pobunili protiv svoje države stoji i milsilm i dalje...al nije bed kak bi sad htjeli penzije i stanove od te iste drežave koju nisu priznavali i govorili da nikad neće šahovnicu imat...
Serem ti se u sahovnicu :D

možeš mamicu nazivat dete drago i nek ti ga ona usput i "poduva"....
Hocu, reci cu tvojoj mamici, hvala na savetu :)

"Cetvrto tvoji branitelji Vukovara gore u paklu gde im je i mesto"..
Mozda si u pravu, i pakao je previse dobar za takvo smece....

NE problem je što je taj navedeni leskovac bio član "krajinskog" SRSa koji je palio i žairio po Vukovaru 90tih s ta tri uzdignuta prsta te time vrijeđa osjećaje Hrvatskoga naroda koji živi tamo...al nije bed platit će 3000 kn globu i tako svaki put

И твоја шахара вређа моја осећања па не вриштим и не глобим никога.

Back