ssstefansss
Poznat
- Poruka
- 8.194
u spomen na 1. hrvatskog predsjednka pod kojim je stvorena država
Koja drzava? NDH
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
u spomen na 1. hrvatskog predsjednka pod kojim je stvorena država
Elem, da ne skrećemo sad priču sa teme na ta turska ruralna naselja tipa Niš i slično.
Je li moguće da se nekome mora objašnjavati da se ulica naziva Obala Franje Tuđmana, a da to nije u stvari naziv obale, plaže, plićaka, i sl.?
I tamo bi se ladno po*****o... Nije problem... Plus na plaži...![]()
Ej, al' kreni autom.![]()
'rvati su najveci zlocinci na svetu ikad,jer kad se uzme proporcionalno broju stanovnika..niko nije pocinio vise zlocina.![]()
Idi bre... Pa ja sam samo nekulturan, a ne glup...![]()
Stidiš se svog stojadina?Ako, ako.... biće bolje, daće Bog....
Stidiš se svog stojadina?Ako, ako.... biće bolje, daće Bog....
'rvati su najveci zlocinci na svetu ikad,jer kad se uzme proporcionalno broju stanovnika..niko nije pocinio vise zlocina.![]()
A..koji ono bese vi automobil proizvodite?
A..da. Vi ono nista ne proizvodite..samo gledate u nebo i cekate da li ce da dodju Srbi da spasu sezonu..![]()
Bice punto iduceg leta..zamena za stojadina..A..koji ono bese vi automobil proizvodite?
A..da. Vi ono nista ne proizvodite..samo gledate u nebo i cekate da li ce da dodju Srbi da spasu sezonu..![]()
Bice punto iduceg leta..zamena za stojadina..A..koji ono bese vi automobil proizvodite?
Sad će da prave neki onaj što ide na struju...
Samo ne znam kom će da ga prodaju, lunaparkovi su odavno izašli iz mode...![]()
Vama sigurno ne, ali ako izumimo neki auto na drva ima da poharamo srbijansko tržište.![]()
To je bre izmišljeno u 19 veku, nego pojedine narode je mimoišla indusrijska revolucija, jer su bili prezauzeti timarenjem tuđinskih dvorskih konja...![]()
Pa konji su plemenite životinje.![]()
Hvaliti se automobilima iz Zastave je smiješno. Iz te fabrike valja samo oružje.
Sjetio sam se - izvozićemo vam traktore. Uspjeh zagarantovan.
Astrice, od tebe smo već naučili ... i znamo šta misliš.Podsetnik za geografske znalce,a bome i modere
Hrvatsko primorje je povijesni naziv za područje od istočnih granica Corpusa Separatuma, odnosno današnjeg grada Rijeke, do Karlobaga. Naziv je nastao kao odgovor na termin Ugarsko primorje kada je spomenuto područje postalo jedini hrvatski izlaz na more.
Ovo područje obuhvaća gradove Bakar, Kraljevicu, Crikvenicu, Bribir, Novi Vinodolski i Senj.
Hvaliti se automobilima iz Zastave je smiješno. Iz te fabrike valja samo oružje.
Laci, oćeš da ti prijavljujem ove traktore ili ćeš da sam odreaguješ?
iz vasih medija informacijaKakva glupostako je i od tebe, mnogo je...