Rad u Americi na plantazama marihuane?

Sam po sebi odlazak u Ameriku je otezan a i posao sam po sebi zahteva dobru konekciju , iskreno preporucjem svima da ostanu u Srbiji jer sve ce biti gore.
A i bolje je ovde da posadite vutru :)
Naravno, o tome svaki pojedinac treba da odluci da li je spreman na tu vrstu zrtve, ali ako jeste sve je moguce i za sve postoji nacin. Zivjeti u Njemackoj ili Italiji ili Americi ili bilo gdje drugdje. Ili baviti se nekim drugim poslovima o kojima smo sanjali. Sve je moguce samo treba vjerovati i znati sta zelite i raskrstiti sa sobom da li ce vas to uciniti srecnim ili nece...itd..A i cula sam da ce stici legalizacija vutre uskoro i na nasim prostorima.

A i nigdje nije ljepse nego kuci svojoj.

Naravno, o tome svaki pojedinac treba da odluci da li je spreman na tu vrstu zrtve, ali ako jeste sve je moguce i za sve postoji nacin. Zivjeti u Njemackoj ili Italiji ili Americi ili bilo gdje drugdje. Ili baviti se nekim drugim poslovima o kojima smo sanjali. Sve je moguce samo treba vjerovati i znati sta zelite i raskrstiti sa sobom da li ce vas to uciniti srecnim ili nece...itd..A i cula sam da ce stici legalizacija vutre uskoro i na nasim prostorima.

Usaglasavam se.

Ne interesuje me kako si stigao, nego zasto ljudima govoris da oni ne mogu da doci ako si ti vec dosao. Treba da budes malo vise optimistican u vezi dolazka i rada ovdje ako si vec ti zivi primer. I da malo ohrabris ljude a ne da govoris da ne moze. A za privatnu prepisku nisam zainteresovana sa obzirom na to da si me nazvao glupom samo zato jer imam razlicito misljenje od tebe. Znas to i nije bas simpaticno i ne obecava neku kvalitetnu konverzaciju, pa ni o kamionima.
A ko to tvrdi, svako moze da proba, al sta ce da dobije , pitanje je sad. Ja sam to davno zavrsio, legalno usao i sad pasaporte furam, :)
Ja tvrdim da nema leba od kanabisa,a sve ostalo je individualno. Sad udara korona naveliko.
I gde sam to napisao da si ti glupa , :?:
Mogla mi malo da presaberes misli.

Zenska glavo, nemas pojma sta se ovde desava, kada neko postane ilegalac, jer ti, ne zivis u USA, i mozes samo da nagadjas sta i kako, :?:
Dolari se Nikada nisu brali na grani, ovde uglavnom se uspevalo na lazne brakove, studentske vize i ako neko pronadje sponzora da mu obezbedi grin kartu, koja kosta i do $ 30 Hiljadarki,
Sta mislis, ko ce ilegalca da hrani, da ga obalaci, gde ce da spava, kako ce na preglede medicinske, odakle mu pare da kupi kola, i ko ce na kraju karajeva da mu da posao, kada nema legalan status,:?:
Za Mekse je lako, i ako ga deportuju nazad u Mexico, on ce da se snadje i pokusa ponovo da udje.
Primaju programere i one sto rade u Silikon Vali, prave izmedju 100 i 200 Hiljadarki godisnje.

Znas sta ce ovde da radi, ako ima srece, kod nasih da rmbaci za minimum, ili da mozda radi kao perac sudova, znaci cista fizikalija, i gde je tu buducnost, :?:

Ok je raditi tamo ako odes kod provjerenog covjeka kome vjerujes. Ako odes grlom u jagode i ne poznajes nikoga onda se moze dogoditi sve ovo sto su ljudi napisali u komentarima. Ipak je to drugi kontinent. Kada odes u drugi grad pa ne znas sta ce te snaci ako ides u nepoznato a mozes misliti drugi kontinent.
U sustini to je kao da ides da beres borovnice negdje i imas hranu i smjestaj. Samo sto ces zaraditi daleko vise. Sto se tice papira, puno je bolje raditi bez papira u americi nego na balkanu. Zasticen si cak i ako nemas papire i niko te nece deportovati iz cista mira.Niti ce ti iko traziti da im pokazujes papire iz cista mira. Ljudi nemaju prava da te zaustave na ulicu i traze papire. Ako si nelegalan ili prekoracio vizu to su dvije razlicite stvari. Nelegalna je osoba ona koja nelegalno udje u zemlju, predje preko suma i tome slicno. Tako je veca mogucnost da te deportuju ali ako imas turisticku vizu i radis na poljima marihuane niko tebe nema pravo deportovati. Drugo inspekcije nemaju prava da upadaju na tvoj privatno posjed, moraju da se najave. E sad ako napravis neko sranje tamo onda je druga prica..

Drugo Amerika ne bi opstala bez imigranata, posebno u Kaliforniji postoje zakoni koji stite imigrante i njihova prava i ako nemaju papire i dozvole i drzavljanstva.
Kako mogu da stupim u kontakt sa vama? Pozdrav.

Back