Rad nogu

• Začetnik teme Začetnik teme Derer
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Derer:
Koliko mimika i gestovi igraju ulogi pri izboru partnera?
Ono..fora govor tela i to...da/ne?
Nachin na koji drzi ruke,pipa kosu,gleda,grimase koje pravi,kako sedi,ustaje,hoda,smeje se....itd.
Ne mislim ovde na neku jadnu isfoliranost,vrckanje dupetom itd.,nego prirodne stvari,mimika,kretanje,ponashanje kroz vid neverbalne komunikacije.
Neki prichaju da je sve stvar fermona,ali ja sam vishe mishljenja da podsvesno biramo stavove koje vezujemo za idelake za koje mislimo da sa sobom nose....mozda...ili kombinacija sa hemijom...
A?
Jao, što je ovo dobro pitanje!

Jako znači, jaaako. Meni mnogo više nego fizički izgled. Umem jako da zavolim te nesvesne pokrete kod ljudi, mnogo otkrivaju o čoveku, način na koji neko prasne u smeh me najviše oduševljava, kako sedi, šta radi sa rukama....Sve to snimam i obožavam da proučavam.

I jako volim kako moj momak bangavo hoda, volim da ga gledam kako jede (!), kako se ušuškava u krevet kad je umoran, osmehe kad ga zasmejem...jako sam vezana za sve to.

Derer:
Nachin na koji drzi ruke,pipa kosu,gleda,grimase koje pravi,kako sedi,ustaje,hoda,smeje se....itd.
Ne mislim ovde na neku jadnu isfoliranost,vrckanje dupetom itd.,nego prirodne stvari,mimika,kretanje,ponashanje kroz vid neverbalne komunikacije.
Neki prichaju da je sve stvar fermona,ali ja sam vishe mishljenja da podsvesno biramo stavove koje vezujemo za idelake za koje mislimo da sa sobom nose....mozda...ili kombinacija sa hemijom...
A?
Svojevremeno sam imala malu dzepnu knjizicu u kojoj su opisani svi pokreti i grimase koje izvodimo nesvesno u raznim situacijama...Ima je ja mislim i danas u "narodnoj knjizi"...treba je procitati interesantna je i zaista mnogo govori...

Eh, da! I stisak ruke... Da niste rekle, ne bih se setila :D a to mi je bitno, jer utiche mnogo na prvi utisak.... Kada vidim da neko mlitavo hvata ruku, ili tek takne prste, a ne stisne da mi se koske slome... zgadi mi se... Vidi se odma' kakav je...

Derer:
A?

ma utice. ne znam tacno kako jer je to nesvesno, ali znam da utice ;)

Ako joj mu$karac odma ne gurne do kraja tako da zavri$ti, onda mora da je mekonja i prevrtljivac :lol:

Jedino grdje od ljudi koji mlitavo stiskaju ruku su oni seljoberi koji su chuli da ce ostaviti utisak ako $to jache stisnu ruku, a ima ih..

NovaIsta:
ma utice. ne znam tacno kako jer je to nesvesno, ali znam da utice ;)

2/3 ukupne komunikacije cini neverbalna komunikacija...na osnovu neverbalne komunikacije se sazna vise nego kad neko progovori...zato je meni uvijek dosadno sa vama zemljanima...ima nekoliko ljudi koji ne funkcionisu po tom principu i sa njima se druzim...to su prave bitange :)

Derer:
A?
Sad si mu ***** majku!

Back